Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Παράσταση Αριστοφάνη σήμερα 22/6 στο cine Νέα Μασκώτ στον Ταύρο

Το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» ( Φιλοξενούμενος θίασος) θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη 22/06/11 την παράσταση Λυσιστράτη του Αριστοφάνη.

Τετάρτη 22/6/11 Κινηματογράφος «Νέα Μασκώτ» ( Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων, Κωνσταντινουπόλεως 2 ΤΑΥΡΟΣ )

Ώρα Έναρξης Παραστάσεων : 9 μ.μ..
Είσοδος Ελεύθερη

Σας ευχόμαστε καλή θέαση και ζητούμε με την ενεργή συμμετοχή σας για να βοηθήσουμε όλοι στην στήριξη της  προσπάθειας αυτής, έτσι ώστε το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής να ακολουθήσει μία ασφαλή και επιτυχημένη πορεία στο χρόνο και στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του 4ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ. ( Πατήστε εδώ )\

Φωστήρας: Συναντήσεις με επιχειρηματίες πραγματοποιεί ο Στ. Καζαντζής

Συνεχείς συναντήσεις με εύρωστους οικονομικά επιχειρηματίες πραγματοποιεί ο Σταμάτης Καζαντζής στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει τη σιγουριά στον Φωστήρα ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου δρομολογεί τις ενέργειες που θα καταστήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα και συνάμα βιώσιμο στις οικονομικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

Ασφαλώς, επιθυμία του επικεφαλής στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά και των υπόλοιπων μελών του Φωστήρα είναι να γνωρίζουν τις οικονομικές δυνατότητες για τη νέα χρονιά, προκειμένου να οριστεί και το ύψος, στο οποίο θα κυμανθεί το μπάτζετ.

periferiako