Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ζητείται βοηθός μάγειρα σε Κρητική ταβέρνα στο Μοσχάτο

ΒΟΗΘΟΣ μάγειρα ζητείται από κρητική ταβέρνα, περιοχή Μοσχάτο 6982/ 96909 2

Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
6982/ 969092

Δελτίο Τύπου από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ταύρου

Tο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ταύρου φιλοξενεί τη Θεατρική Ομάδα Σάμου που παρουσιάζει το έργο "Καλιφόρνια ντρίμιν" του Β.Κατσικονούρη, για μία και μοναδική παράσταση το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ταύρου


(Πειραιώς 233 Επταλόφου, 2ος όροφος Δημαρχείου Ταύρου), Ώρα έναρξης 9 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη





Στην παράσταση θα παραστεί και ο συγγραφέας του έργου Β.Κατσικονούρης
Καλιφόρνια ντρίμιν

σκηνοθεσία Γιάννης Μανδουραράκης
σκηνικά Ευάγγελος Λημναίος- Γιώργος Μυλωνάς
κατασκευή κρεβατιού Ελισσάβετ Καραθανάση
αφίσα - πρόγραμμα Γιάννης Μανδουραράκης
επιλογή μουσικής Γιάννης Μανδουραράκης - Νίκος Καρβούνης
μπαλάντες Νίκος Καρβούνης
επιμέλεια φωτισμού Στέλιος Μάρκου
κονσόλες ήχου - φωτισμού Νίκος Καρβούνης
υποβολείο Κατερίνα Ρουμπάτη
φωτογραφίες - βίντεο Νίκος Τσούλος
διαφημιστικό σποτ Σοφία Πατέλη - Άγγελος Τριπόδης
φωνή ιδιοκτήτη πιτσαρίας Νίκος Καρβούνης
μακιγιάζ- styling Άννη Ειρήνη

Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης Νομισμάτων στον Ταύρο

Τι κοινό έχουν η γεωγραφία και η νομισματική; Ξέρατε ότι εκτός από την αμαξιτή οδό υπάρχει η Αμαξιτός, πόλη της Τρωάδας στη Μικρά Ασία;

Γνωρίζετε τον Σπαράδοκο και τον Γέτα; Τι δουλειά έχουν παλαιστές σε νομίσματα μιας πόλης; Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να τα μάθετε επισκεπτόμενοι την έκθεση νομισμάτων στον «Ελληνικό Κόσμο».

Από μια συλλογή, η οποία αριθμεί πάνω από 13.000 νομίσματα και είναι η τέταρτη μεγαλύτερη μικρασιατική συλλογή στον κόσμο, που έφερε το ΙΜΕ στην Ελλάδα το 2007, διαλέξαμε τα καλύτερα και πιο σπάνια για σας!

Aπό τις 24 Νοεμβρίου 2010.
Στις 7:30, σήμερα, στο "Θέατρον", Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", Πειραιώς 254, Ταύρος
http://coins.hellenic-cosmos.gr/

Αίολος-Ταύρος 2006: «Δε βλεπόμασταν»!!

Ο κόουτς, Ορφανίδης, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου!

Τη δυσαρέσκεια του για την μετριότατη απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Αμαρουσίου και την εκτίμηση πως ο Αίολος-Ταύρος 2006 μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, εξέφρασε πριν λίγα λεπτά, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», ο προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας, Θοδωρής Ορφανίδης.

«Στο χθεσινό ματς, δε βλεπόμασταν! Η ομάδα μου πέτυχε μόνο 12 πόντους στο πρώτο ημίχρονο γιατί ποτέ δεν μπήκε στο γήπεδο!

Άλλο ένα τέτοιο… κάζο πάθαμε στο ματς με τον Α.Ο.Ν Παλατιανής! Την περασμένη Παρασκευή αντιμετωπίσαμε τον Α.Σ Αναγέννησης Πετραλώνων, στα πλαίσια ενός φιλικού αγώνα και έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου! Δυστυχώς, όμως, άλλο πρόσωπο παρουσιάσαμε στο φιλικό ματς της Παρασκευής και άλλο στο παιχνίδι Πρωταθλήματος τη Δευτέρα! Τι να πω!

Ξέρω ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τον Δαουλάρη, ο οποίος έχει τραυματιστεί σε αγκώνα και γόνατο! Θα παίξει όμως στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Α.Ο Μαρκόπουλο, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να σωθούμε! Αν δεν κερδίζουμε τα ματς στον Ταύρο δε θα έχουμε τύχη! Κάθε ματς είναι τελικός γι’ εμάς! Δεν έχουμε άλλη επιλογή!

Είμαστε καινούργια ομάδα με καινούργιους αθλητές, οι οποίοι είχαν να αγωνιστούν περίπου 1,5 χρόνο! Εγώ, βέβαια, έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους, γιατί είναι μπασκετικά παιδιά! Δεν έχουν βρεθεί ακόμα μεταξύ τους, αλλά εκτιμώ πως θα το πράξουν στην πορεία!

Η ομάδας μας μπορεί να παραμείνει στην Α’ ΕΣΚΑ και γι’ αυτό δε θα αφήσουμε κανένα ματς στην τύχη του!», ήταν τα λόγια του Θοδωρή Ορφανίδη, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ» πριν 1 ημέρα

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 70 (44)

ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 40 (12)

Διαιτητές: Παπαθανάσιου, Παυλόπουλος

Νίκη Αμαρουσίου (Χατζής, Ραχωβίτσας): Αντωνόπουλος 3 (1), Μπίτσικας 8 (2), Γιαννάκης 11 (1), Κοκκαλιάς 8 (2), Κοντογιάννης 8 (1), Γιατράκος Χ, Αντωνιάδης, Τάσσιος 16 (2), Ευαγγελίτσης 4, Τσέκενης Α 2, Γιατράκος Α 6, Λαμπρόπουλος 4,

Αίολος Ταύρου (Ορφανίδης) Δεμιρτζόγλου 4, Μαμουνής, Αφαλίδης, Καραγιάννης 2, Λακασάς 1, Κάτσαρης, Μουχίμογλου 2, Καρατζάς, Κορωνιός 13, Βουγιούκας, Δαουλάρης 18 (2), Κοκλώνης.

πηγή: ΑΘΛΗΣΗ

Αλλαγή σελίδας o AO Μοσχάτου

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις σε διοικητικό, αλλά και αγωνιστικό επίπεδο στις τάξεις του Μοσχάτου λίγο μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αήττητο Σπάτων. Νέος προπονητής ανέλαβε ο Κώστας Μπεχλιβανίδης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια εργαζόταν στον Αστέρα Βάρης (ομάδα Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ), ενώ στο παρελθόν αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στον Ιωνικό. Παράλληλα επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου του Μοσχάτου είναι από προχθές ο Χρήστος Δάρας, ο γνωστός ιατρός που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του -μεταξύ άλλων- και στον Ολυμπιακό. Ασφαλώς στόχος των Πειραιωτών είναι να υπάρξει άμεσα η αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη, ώστε να γίνει εφικτός ο στόχος της παραμονής.


πηγή: sentragoal

ENTOS… με 10ήμερο προσφορών στο Μοσχάτο

Από 20 έως και 29 Νοεμβρίου 2010, τα ENTOS σας δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο, με ένα γιορτινό 10ήμερο προσφορών.

Επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών των ENTOS και αποκτήστε διπλό ντυμένο κρεβάτι από 499€ μόνο 199€ και χειροποίητο γωνιακό καναπέ από 1799€ στην απίστευτη τιμή των 699€.


Ακόμη, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα 8.000 ειδών για όλο το σπίτι αλλά και τη νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή, που είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ENTOS.

•ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟS:
Μοσχάτο: Πειραιώς 18, τηλ. 210 48 90000