Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ραούλ του Πειραιά αποκαλεί το sportactive τον Αποστόλη Τζιανάκη από την Θύελλα Μοσχάτου

Το παιδί από το Μοσχάτο Καταζητείται από πολλούς αμυντικούς του Πειραιά και από άλλους τόσους τερματοφύλακες. Τους μεν πρώτους έχει εκθέσει αλλεπάλληλες φορές, ενώ οι δεύτεροι έχουν χάσει τον ύπνο τους από την προσφιλή του συνήθεια να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα με κάθε τρόπο, κεφάλι, σουτ, πλασέ, φάουλ ακόμα και με απ’ ευθείας εκτελέσεις κόρνερ.

Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο 29χρονο κυνηγό της Θύελλας Μοσχάτου, Αποστόλη Τζιανάκη που διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του.

Με πολυετή θητεία στις 3 από τις 4 ομάδες του Μοσχάτου (Α.Ο. Μοσχάτου, Ελευθερία Μοσχάτου και τα τελευταία 3 χρόνια στην Θύελλα Μοσχάτου), ο Τζιανάκης παραμένει αναλλοίωτος στον χρόνο και σαν το παλιό καλό κρασί γίνεται καλύτερος όσο περνάει ο καιρός. Η σχέση πάθους με τα αντίπαλα καρέ και η ερωτική του επαφή με το γκολ τον έχουν καθιερώσει στις συνειδήσεις του φίλαθλου κοινού σαν έναν από τους δεινότερους σκόρερ στην ιστορία του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Με επιστέγασμα την περσινή σεζόν, που με 19 γκολ οδήγησε την ομάδα της Θύελλας για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α’ Πειραιά, ενώ αλησμόνητο θα μείνει το γκολ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ήφαιστο όταν στο 96ο λεπτό με ανάποδο ψαλίδι αλά Ριβάλντο έξω από την μεγάλη περιοχή, πέτυχε το νικητήριο τέρμα και η ομάδα του Μοσχάτου εξασφάλισε την άνοδο.

Φέτος ενώ ξεκίνησε με τραυματισμό την χρονιά, έχει ήδη πετύχει 2 τέρματα και στόχος του είναι να τελειώσει την σεζόν με 25 συνολικά.

Ο 29χρονος άσσος τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω κάθε χρόνο να πετυχαίνω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Αφού πέρυσι πέτυχα 19 γιατί φέτος να μην ξεπεράσω τα 20;; Και γιατί να μην φτάσω τα 25 αφού τόσα δήλωσε ότι θα πετύχει και ο αγαπημένος μου Τζιμπρίλ Σισέ. Αν και προσωπικό μου ίνδαλμα από το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αποτελεί ο Ραούλ, τον οποίο παρακολουθώ από το ξεκίνημα του στην Ρεάλ και προσπαθώ να παραδειγματίζομαι από τις κινήσεις του και από τον τρόπο που σκοράρει.»

Ο Τζιανάκης είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε επαγγελματική ομάδα όπως μας δήλωσε αλλά όταν σε ηλικία 17 χρονών ηχούσαν οι καμπάνες μεγαλύτερων κατηγοριών γι’ αυτόν, η τότε διοίκηση της Ελευθερίας Μοσχάτου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει. Παρόλα αυτά δεν κρατάει κακία σε κανέναν και μάλιστα δεν ξεχνάει του ανθρώπους που τον βοήθησαν στην μέχρι τώρα πορεία του.

«Θέλω να ευχαριστήσω ανθρώπους του ποδοσφαίρου όπως ο Γιώργος Παναγόπουλος, ο Γιώργος Μόσχος και ο Γιάννης Συρίγος αλλά και προπονητές που συνεργάστηκα και με βοήθησαν και συγκεκριμένα τον Γιάννη Βούλγαρη, τον Δημήτρη Δοντά, τον Νεκτάριο Πανταζής(γυμναστή στην Εθνική Ελλάδος σήμερα) και ασφαλώς τον Γιώργο Μαρτάκο που ήταν και ο μοναδικός λόγος που άφησα την Ελευθερία και ήρθα στην Θύελλα.

Ελπίζω φέτος να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα του ομίλου, έτσι ώστε να καθιερωθούμε στις κορυφαίες ομάδες του Πειραιά και να μην αποτελέσουμε απλά ακόμα μία φωτοβολίδα. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Θύελλας και να τους ευχαριστήσουμε με ωραίο θέαμα και διακρίσεις».

http://www.sportactive.gr/

Γυναίκα αιμόφυρτη σε κάδο σκουπιδιών στο Μοσχάτο

Κλειστή η οδός Μακρυγιάννη από το πρωί όταν σε ένα κάδο σκουπιδιών έξω από το κατάστημα Γερμανός  βρέθηκε αιμόφυρτη  μια γυναίκα . Πληροφορίες λένε, ότι η γυναίκα Καθηγήτρια στο επάγγελμα, είχε ψυχολογικά προβλήματα  και πήδηξε από το μπαλκόνι  της  μέσα στον κάδο σκουπιδιών. Η γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι αυτή την ώρα, εάν απεβίωσε , βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για την άτυχη γυναίκα.