Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Oι Χαϊνηδες στο Fuzz Club στον Ταύρο

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, οι Χαϊνηδες, κάνουν ένα παράξενο ταξίδι, με διαφορετικούς και ενδιαφέροντες σταθμούς καλύπτοντας το φάσμα από την κρητική μουσική μέχρι και την… ακροβασία.

Σε κάποιον σταθμό συναντούν το ιστορικό συγκρότημα των Mode Plagal και την ομάδα χορού και ακροβασίας Κι όμΩς Κινείται.

Όπως λένε οι Χαϊνηδες, η ζωή και η τέχνη είναι μια μεταδιδόμενη ταλάντωση. Στην παράσταση «Θεοί και Δαίμονες» η ταλάντωση έχει μεγάλο πλάτος - από τον κρητικό ήχο μέχρι τις τζαζ παραπομπές, από το βαλκανικό πανηγύρι μέχρι τις ροκ εξάρσεις, από το Λόρκα μέχρι τους Σούφι και από το χορό μέχρι την ακροβασία.

Σε αυτό το παράξενο ταξίδι περιπλέκονται παραδόσεις, ρυθμοί, ηχοχρώματα, αρχετυπικά σύμβολα, αρχαίοι και σύγχρονοι μύθοι, μυσταγωγία και έκσταση.

Θεοί, μάγοι, γητευτές, ακροβάτες, αντάρτες, φτωχοδιάβολοι, τίγρεις, γεράκια, κουρσάροι και ληστές παρελαύνουν μπροστά σας, αιώνιοι ταξιδιώτες, που ενσαρκώνονται από ένα θίασο δεκαπέντε αμετανόητων τσιρκολάνων.

Πολλά διαφορετικά όργανα (φυσικά και ηλεκτρικά), σώματα δονούμενα και αιωρούμενα, σε μια παράσταση άκρως επικίνδυνη γι αυτούς που θέλουν να ζουν συνηθισμένα…

Τιμή εισόδου : 15€
Ώρα 20:00

Fuzz Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Λεωφ. Πειραιώς & Λεωφ. Χαμοστέρνας) ΤΑΥΡΟΣ,

H παράταξη του Βασίλη Σπανάκη για την φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον Θανάση Ντερέκα


 ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ»

Η δημοτική μας παράταξη καταδικάζει την αήθη και συκοφαντική φραστική επίθεση στο πρόσωπο του επικεφαλής της μειοψηφίας Βασίλη Σπανάκη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και καλεί το Δήμαρχο και τα λοιπά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να καταδικάσουν ευθέως και αυτά με τη σειρά τους το γεγονός αυτό που έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια τους.

Η δημοτική μας παράταξη δηλώνει και με αυτήν την ευκαιρία, ότι παρά τις ως άνω επιθέσεις θα συνεχίσει να παρεμβαίνει και να κρίνει τη Δημοτική Αρχή και να στέκεται στο πλευρό των πολιτών του Δήμου μας, όπως έχει υποχρέωση να κάνει από το 45% των πολιτών που την εμπιστεύθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 2010.


 ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ:
«ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ»

Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος και η παράταξη Ευθυμίου έχει εγκλωβιστεί στα ενδοπαραταξιακά προβλήματά της αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά και καίρια ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας και τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Την ίδια ώρα που η Δημοτική Αρχή δείχνει ανικανότητα και φανερώνει τις κακές επιλογές της να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Δήμου μας και των συμπολιτών μας, επιδίδεται σε προσωπικές αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις εφαρμόζοντας μικροπολιτική του καφενείου, υποβαθμίζοντας με τραμπουκισμούς συνολικά το θεσμό της Αυτοδιοίκησης και κυρίως τη διαδικασία λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Αντί η Δημοτική Αρχή να επιδίδεται στα ανωτέρω καλύτερα να ασχοληθεί, ως οφείλει, με τα δημοτικά χρέη, όπως για παράδειγμα το χρέος των 5.476.740,31 ευρώ προς τους προμηθευτές, τις υποχρεώσεις των 11.908.017,65 ευρώ προς τις Τράπεζες, την αναποτελεσματικότητα απορρόφησης ποσού 1.400.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο, την έλλειψη στρατηγικής για τη διεκδίκηση της παραλίας μας προκειμένου να αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών μας, την έναρξη λειτουργίας του σταθμού Προαστιακού στον Ταύρο, την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή μας, τη βιωσιμότητα των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων του Δήμου μας, τα τμήματα των δομών του Δήμου που κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, και κυρίως με την καθημερινή ζωή των πολιτών της περιοχής μας που κινδυνεύουν να χάσουν το Ι.Κ.Α από την περιοχή μας, την Εφορία κ.α. εξαιτίας της αδράνειας της Δημοτικής Αρχής και της σύμπλευσής της με τις κυβερνητικές επιλογές των τελευταίων μηνών. 

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Ταύρο και Μοσχάτο

Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου συνεχίζει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο μας και διοργανώνει εκδηλώσεις σε πλατείες αλλά και αίθουσες του Μοσχάτου και του Ταύρου για τους μικρούς μας φίλους το Σάββατο 17/12 - Κυριακή 18/12 - Δευτέρα 19-12

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Προώθησε κι άλλους μικρούς στην πρώτη ομάδα ο Α.Ο. Μοσχάτου

Στον ΑΟ Μοσχάτου συνεχίστηκε η προώθηση παικτών από τα τμήματα υποδομής. Αυτό άλλωστε είναι που ενδιαφέρει περισσότερο από όλα στο σύλλογο. Να βγαίνουν τα «δικά » τους παιδιά.

Στον αγώνα με τον Παννεαπολικό , όπου η ομάδα επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές , έπαιξαν για πρώτη φορά οι ταλαντούχοι Δελής και Φόνσος.

Αντώνης Δημητρίου δεν είχε στη διάθεση του τους Ντάφλα και Σκορδίλη που ελπίζεται ότι θα επιστρέψουν στον Κυριακάτικο αγώνα και ώρα 11:00 στο Δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου με τον Ίκαρο Καλλιθέας . Εξάλλου ερωτηματικό αποτελεί ο τραυματίας στη γάμπα Αρβανίτης, που υποβάλλεται σε θεραπεία.

ΑΝΤ.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Να σημειώσουμε επίσης, πως την Κυριακή 18/12/11 θα διεξαχθεί  το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι του Ταύρου Φωστήρας - Άγιαξ Ταύρου στο γήπεδο του Φονέα στις 15:00 μ.μ ( πατήστε εδώ )

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Παρασκευή και Σάββατο στο 1ο Γυμνάσιο Μοσχάτου

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στο χριστουγεννιάτικο Bazaar μας που θα
πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου
2011 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011
 από τις 12:00 έως τις 14:00.
Στο Bazaar μας θα βρείτε πολλές και όμορφες χριστουγεννιάτικες
κατασκευές, κοσμήματα, γλυκά και άλλα πολλά που έχουν φτιάξει
με μεράκι και πολλή αγάπη οι μαθητές μας.
 

Μαζεύει τρόφιμα η Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου για οικογένειες της πόλης

Η Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου με την στήριξη του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου διοργανώνει Καραβάνι Αλληλεγγύης για τις οικογένειες του Μοσχάτου που έχουν ανάγκη, αυτά τα Χριστούγεννα.

Από αυτό το Σάββατο 17 έως τις 27 Δεκεμβρίου, πρόκειται να στηθεί ένα μικρό περίπτερο στην πλατεία Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο ( δίπλα στην εκκλησία ), όπου ο καθένας από εμάς θα μπορεί να προσφέρει τρόφιμα αλλά και ενδύματα τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη μέσω φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της πόλης μας.

Δείτε την αφίσα