Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Μοσχάτο - Ταύρος

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Φυσική, Χημεία, Γυμνασίου, Λυκείου και πανελληνίων, από καθηγητή με εμπειρία, τιμή 20 ευρώ ανά μιάμιση ώρα, περιοχές Αθήνα κέντρο, Μοσχάτο, Πειραιάς, Καλλιθέα, Νέο Φάληρο, Ιλίσια, Ζωγράφου 210/ 94009 82, 6976/ 02351 3


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 9400982

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ με μεταπτυχιακές σπουδές στα παιδαγωγικά, αναλαμβάνει τη μελέτη παιδιών Δημοτικού, τιμές προσιτές, Μοσχάτο και γύρω περιοχές 6948/ 18309 3


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
6948/ 183093

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εγκαινιάζει μία πρωτότυπη έκθεση με τίτλο “etsi

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης υιοθετώντας το etsi της Ροδάνθης Σεντούκα, εγκαινιάζει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, μία πρωτότυπη έκθεση με τίτλο “etsi για το Περιβάλλον” με έργα της εικαστικής καλλιτέχνου και δημιουργού του εμβλήματος των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 Ροδάνθης Σεντούκα και με τη συμμετοχή του εικαστικού καλλιτέχνη Harry Lambert, της designer Vasilia και της κεραμίστριας Χριστίνας Μόραλη. Ολογραφικές εφαρμογές: Kay & Gee.


Διάρκεια έκθεσης: 9 Σεπτεμβρίου – 10 Οκτωβρίου 2010

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, σχέδια και χειροποίητα χρηστικά αντικείμενα από ανακυκλωμένα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, τα οποία εκτός από τη φυσική έκθεσή τους, θα προβάλλονται τόσο σε οθόνες όσο και σε τρισδιάστατα αιωρούμενα στο χώρο ολογράμματα.
Στόχος της έκθεσης είναι η προώθηση ενός νέου τρόπου σκέψης αλλά και δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος τόσο μέσω της χρήσης της τεχνολογίας ως οικολογικού μέσου στη δημιουργία και παρουσίαση έργων τέχνης, όσο και της αποτίμησης και απόδοσης του περιβαλλοντικού ισοδύναμου ακόμα και για τα καλλιτεχνικά έργα και τις εκθέσεις τους.
Έτσι, η έκθεση “etsi για το Περιβάλλον” φιλοδοξώντας να συνεισφέρει στην αναγκαία αφύπνιση όλων για την προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα τη διατύπωση μία διαφορετικής πρότασης δράσης, αποτιμά κάθε ξεχωριστό έργο της έκθεσης σε αντίστοιχη αξία δέντρων προς φύτευση, ορίζοντας το περιβαλλοντικό του ισοδύναμο.
Με την όποια αγορά έργων ή υπογεγραμμένων αντιτύπων, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα συνεισφέρει έμπρακτα “δημιουργώντας φυσικό περιβάλλον” αφήνοντας παράλληλα το δικό του, θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Με αυτόν τον τρόπο η έκθεση, μετά το τέλος της, θα προσφέρει τουλάχιστον 1000 δέντρα τα οποία θα φυτευτούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.
Στα έργα της έκθεσης περιλαμβάνονται ζωγραφικά έργα και σχέδια, καθώς και χειροποίητα αντικείμενα τέχνης (από design έπιπλα: τραπέζι, παγκάκι YoYo, origami, βάζα έως κεραμικά πιάτα σουβέρ και σουπλά, μπλοκ σημειώσεων, φορέματα κ.ά.)
Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.
Έκθεση: «etsi για το περιβάλλον»:

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης


Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78, τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα: www.mcf.gr


Διάρκεια: 9 Σεπτεμβρίου – 10 Οκτωβρίου 2010


Ωράριο Έκθεσης: 18:00 – 22:00


Είσοδος Ελεύθερη

Χορηγοί της έκθεσης:

Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος
Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα “Αποστολή Νερό” της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola Hellas,.

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα Στο Μοσχάτο - Ταύρος


8.00 π.μ. - 8.00 μ.μ. συνεχώς


ΤΑΥΡΟΣ: Χρ.Σμύρνης 28

ΜΟΣΧΑΤΟ: Μακρυγιάννη 57

Το νέο video του Eminem και της Rihanna

Κάτι διαφορετικό απο το Μοσχάτο - Ταύρος Life για να χαλαρώσουμε τώρα που πλησιάζει
Σαββατοκύριακο.
Ένα πολύ όμορφο τραγούδι και ένα εξίσου καταπληκτικό video είναι η καλύτερη αρχή για τη συνεργασία μεταξύ Eminem και Rihanna που δίχνει να έχει μέλλον. Στο video συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του Hollywood...

Δείτε το Βίντεο

Σήμερα Γιορτάζει το Μοσχάτο

Όπως είχαμε γράψει εδώ , Σήμερα είναι ανήμερα του Σωτήρος και γιορτάζει το Μοσχάτο.
Mπορείτε να παρακολουθήσετε 7.00 μμ τον Μέγα εσπερινό στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης και στις 8.00 μμ την Πάνδημη Λιτανεία. Επίσης πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι στην οδό Μεταμορφώσεως απέναντι από την εκκλησία θα βρίσκεται το καθιερωμένο πανηγύρι. Χρόνια Πολλά.

Η θεατρική ομάδα Ταύρου ''Εν Δράσει'' διαγωνίζεται αύριο στην Κόρινθο

Η θεατρική ομάδα Ταύρου Εν Δράσει διαγωνίζεται αύριο Σάββατο 07/08/2010
9:00 μ.μ. - 10:30 μ.μ. στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Εξαμίλια στην Κόρινθο με το θεατρικό έργο του Σωτήρη Σαμπάνη"Ηλιθ...ιότητας Εγκώμιο"

όπως είχαμε γράψει πριν κάποιες ημέρες, πατήστε εδώ


Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ταύρου "Εν Δράσει", προκρίθηκε στο διαγωνιστικό 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου στην Κόρινθο, που διοργανώνουν ο Δήμος Κορινθίων και το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» και θα διαρκέσει  έως 10 Αυγούστου 2010, με συμμετοχές 9 θεατρικών ομάδων από Ελλάδα και Κύπρο.
Καλή επιτυχία στην  Ομάδα  ''Εν Δράσει'' από το Μοσχάτο -Ταύρος Life