Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Κλήρωση ένα εισιτήριο για την συναύλια του Γιάννη Αγγελάκα στον Ταύρο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει (πατήστε εδώ) το μεγάλο τριήμερο με τον Γιάννη Αγγελάκα 3 στον Ταύρο έφτασε.

Η ομάδα του Μοσχάτο Ταύρος Life μετά την μεγάλη ανταπόκριση της προσφοράς μας για το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Σκέφτηκε να σας κάνει άλλο ένα δώρο.

Στείλτε email με το ονοματεπώνυμό σας στο moschato.tauros.life@gmail.com αναγράφοντας Αγγελάκας και μπορεί να κερδίσετε 1 εισιτήριο για την συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα 3 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/1/11 στις 21:30 το βράδυ στο Fuzz club Π.ΙΩΑΚΕΙΜ 1 ΤΑΥΡΟΣ

Τα email σας μπορείτε να τα αποστείλετε από σήμερα 27/1 έως και αύριο Παρασκευή 28/1 στις 14:00.

Το όνομα του νικητή από την κλήρωση θα αναρτηθεί στα σχόλια του συγκεκριμένου post ενώ ο ίδιος θα λάβει ενημερωτικό email με πληροφορίες με το που και πότε θα παραλάβει το εισιτήριο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το εισιτήριο αφόρα ένα άτομο!

Υπέγραψε στον Άγιαξ Ταύρου ο Γιώργος Καρούσης!!!

Ο Άγιαξ Ταύρου ήταν η ομάδα που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Γιώργου Καρούση.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση των ερυθρολεύκων και πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για την επέτευξη των στόχων που είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και η κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Επιστολή Ανδρέα Ευθυμίου προς Διευθύνοντα Σύμβουλο Η.Σ.Α.Π

Αποτελέσματα εκλογών εργαζομένων Δήμου Ταύρου

Επιστολή του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου σχετικά με την μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ 2011

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2011

1. ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 168 ΕΤΩΝ. ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΙΝΩΒΙΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ.ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΤΙΚΙΑ, ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΡΙΝΟΚΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

2. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. -ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ. -ΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙ ΛΙΡΕΣ.

3. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΜΕΧΡΙ 10 ΑΤΟΜΑ. ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΕΡΕΙ 426,5 ΜΕΛΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ!

4. 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

5. 5 ΕΥΡΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

6. ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ. ΚΕΦΙ. ΑΥΣΤΗΡΑ!!! ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ....... ΠΟΛΥ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11/02 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1599/1986 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.forthnet.gr/media/AITHSEIS-PISTOPOIHTIKA/ypdl.pdf

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΠ, ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ:

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ .

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ:

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ: ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ ΓΙΟ/ΚΟΡΗ ΜΟΥ _______________________ (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ) ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ .
 
πηγή: http://xamenos-thisavros.blogspot.com/