Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αγιαξ Ταύρου: Επαφή με Ψυχουντάκη και Τριανταφυλλίδη

Την υλοποίηση του προγραμματισμού για την ερχόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή οι άνθρωποι του Αγιαξ Ταύρου, απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος που δημιουργούσε η ένσταση του Χαϊδαρίου για την 'υπόθεση Χαλίλι'.

Ηδη έχουν αρχίσει οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του 'ερυθρόλευκου'συλλόγου για τις ανανεώσεις του περσινού ρόστερ.

Οι δύο πρώτοι που πέρασαν από τα γραφεία του 'ερυθρόλευκου' συλλόγου ήταν ο 27χρονος Λευτέρης Ψυχουντάκης και ο 25άχρονος Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δηλαδή οι δύο ποδοσφαιριστές που συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Αγιαξ.

Αμφότεροι είχαν τεράστια προσφορά στη σωτηρία της ομάδας, γεγονός που αναγνωρίζουν άπαντες σε τεχνική ηγεσία, αλλά και διοίκηση.

Πρόθεση των διοικούντων τον Αγιαξ είναι να προχωρήσουν σε ανανέωση με σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές, επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο να τους ανταμείψει για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά ζητήματα, ο Αγιαξ θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός επιθετικού, ενώ ίσως πραγματοποιηθεί μία ακόμη προσθήκη για τη μεσαία γραμμή.

Αυτοκίνητο της Google σήμερα στον Ταύρο

Από τον προηγούμενο μήνα κυκλοφορούν και πάλι στους δρόμους της Αττικής τα αυτοκίνητα της Google για να χαρτογραφήσουν τους δρόμους με το ειδικό φωτογραφικό σύστημα 360 μοιρών Street View.

Ο Κωνσταντίνος επισκέπτης και φίλος του Techblog έστειλε αυτή τη φωτογραφία με ένα κόκκινο Opel Astra με ελληνικές πινακίδες το οποίο συνάντησε σήμερα στην περιοχή του Ταύρου.

Το Google Street View δεν θα λανσαριστεί στη χώρα μας και τα αυτοκίνητα της Google τραβάνε φωτογραφίες για να εμπλουτίσουν τους χάρτες Google Maps.

Δείτε εδώ το Google Street View στην πράξη.




Δείτε μερικές Φωτογραφίες ακόμα


Συνάντηση Επιτροπής Κατοίκων Ταύρου εχθές 29/5 στην Ελευθεροτυπία


ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ…….

Εχθές 29/5/2011 και ώρα 7 μ.μ. η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ συναντήθηκε με τη γνωστή δημοσιογράφο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ κυρία Χαρά Τζαναβάρα προκειμένου να την ενημερώσουμε για το  πρόβλημα της καύσης καλωδίων σε όλες του τις διαστάσεις, την πολύχρονη ταλαιπωρία των κατοίκων καθώς και την αδιαφορία της Πολιτείας.

 Ακόμα, συζητήσαμε για το πλαίσιο και το χαραχτήρα της εκδήλωσης (7/6/2011 και ώρα 7 μ.μ. στο ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ) την οποία η κυρία Τζαναβάρα θα συντονίσει. Τέλος, τονίσαμε ότι δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στη συμμετοχή του κόσμου υπό μορφή ερωτήσεων και ενδεχομένως τοποθετήσεων.

Η καύση των καλωδίων συνεχίζεται…………………

…………………..συνεχίζουμε και τον αγώνα

             ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ         
      ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
                                                                                  

Φωτογραφίες στο Σύνταγμα από Μοσχατιώτη Φωτογράφο

Μοσχατιώτης Φωτογράφος μας απέστειλε μερικές φωτογραφίες από την χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα. Αξίζει να μπείτε στο blog του για να τις απολαύσετε με καλύτερη ανάλυση http://dimitristheathens.blogspot.com/

Δείτε μερικές από τις Φωτογραφίες