Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Θεατρική παράσταση και χορός σήμερα Παρασκευή 3/6 στο Νίκος Τεμπονέρας στον Ταύρο

Σήμερα στο Αμφιθέατρο: Νίκος Τεμπονέρας (Αγίας Σοφίας 16-Ταύρος)

*Παραδοσιακοί Χοροί από το Πνευματικό Κέντρο Μοσχάτου-Όμιλο Ελληνικών Χορών (ομάδα παιδιών Δημοτικού). Επιμέλεια: Χρυσούλα Κοσμοπούλου

*Θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου. Επιμέλεια: Αικατερίνη Μπαράκη. Παρασκευή 3/6 και ώρα 7:30 μ.μ

Εκδηλώσεις για το 20ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Μοσχάτου-Ταύρου

Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν στο Μοσχάτο

Στο μάτι της αστυνομίας είχαν μπει εδώ και καιρό δύο Αλβανοί, οι οποίοι κινούνταν στο κέντρο της Αθήνας και προμήθευαν τους «πελάτες» τους με ναρκωτικά. Ωστόσο, η δράση των δύο ανδρών, ηλικίας 34 και 27 ετών, έληξε με χειροπέδες που φόρεσαν την Πέμπτη το βράδυ όταν οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν στην Αγία Βαρβάρα και στο Μοσχάτο.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ποσότητα Ηρωίνης βάρους 2.384 γραμμαρίων.
• Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων.
• Το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
• Μία ζυγαριά ακριβείας.
• Τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
• Ένα αυτοκίνητο.
Οι αστυνομικοί ψάχνουν για την δράση και άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

newsbomb

Κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού ο Άγιαξ Ταύρου

Η διοίκηση του Άγιαξ Ταύρου ξεκίνησε ήδη συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων με τους παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ.

Η ομάδα του Ταύρου, κράτησε για ακόμη ένα χρόνο τους Λευτέρη Ψυχοντάκη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, ενω παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν κάνει προτάσεις και στους Παναγιώτη Καφούνη, Αργύρη Γιάκαλο, Στάθη Θεοφάνους, Γιάννη Βασιλάκη, και περιμένουν την απάντηση τους.
 
Στον μεταγραφικό τομέα αυτό που επιδιώκουν οι διοικούντες την ομάδα είναι να γίνουν κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

onsports

Κύπελλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Βασίλη Τερζάκη» το Σάββατο 4/6 διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου

Εκατόν πενήντα αγόρια και κορίτσια, θα πάρουν μέρος στο καθιερωμένο Κύπελλο «Βασίλη Τερζάκη».

Παιδιά, που δεν προέρχονται μόνο από την Αττική, αλλά και από σωματεία της Περιφέρειας.

Η ετήσια διοργάνωση, που αφορά το αγώνισμα του απλού σε παμπαίδες και παγκορασίδες, διεξάγεται αύριο (Σάββατο) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και συγκεντρώνει και φέτος έντονο ενδιαφέρον.

 Τους αγώνες διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και τους αφιερώνει στη μνήμη του πρώτου εφόρου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ταύρου Βασίλη Τερζάκη.

Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες, που έχουν γεννηθεί από το 1999 και μετά. Έχουν σχηματιστεί από δύο κατηγορίες σε αγόρια και κορίτσια, η μία είναι για τα παιδιά, που έχουν γεννηθεί από το 2002 και μετά  και η άλλη για τα παιδιά 10, 11 και 12 ετών.

Η μεγάλη κατηγορία των παμπαίδων και των παγκορασίδων έχει και τις περισσότερες συμμετοχές, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας και οι αθλητές βλέπουν τα «Τερζάκεια» και ως ένα καλό αγωνιστικό τεστ.

Στη μικρή κατηγορία των παμπαίδων έχουν δηλώσει συμμετοχή 21 αθλητές και στην αντίστοιχη κατηγορία των παγκορασίδων 13 αθλήτριες.

Στα παιδιά, που είναι γεννημένα στο χρονικό διάστημα από 1999 έως 2001, οι συμμετοχές είναι 61 στα αγόρια και 46 στα κορίτσια. Μεταξύ άλλων θα εκπροσωπηθούν σωματεία από τα Χανιά, την Πάτρα και την Κορινθία.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει στις 09:30, με την πρώτη φάση να διεξάγεται σε γκρουπ και η δεύτερη με νοκ άουτ αγώνες.

Συντάκτης:  Αγγελική Βύζικα

Παιδικό Φεστιβάλ για το περιβάλλον και την ανακύκλωση Μοσχάτου - Ταύρου την Δευτέρα 6/6

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
Σε ένα παιδικό-και όχι μόνο- φεστιβάλ
για το περιβάλλον και την ανακύκλωση

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 Στις 7.00 μμ
Στο χώρο της «Παιδικής Χαράς του Πάρκου»,
Πίνδου & Ελευθερίας και στους δύο παιδότοπους

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν σε ένα περιβάλλον πρασίνου που εντάσσεται στο έργο βελτίωσης της οδού Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να είναι πιο φιλικό και χρηστικό στους επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με το περιβάλλον και θα διασκεδάσουν στο
ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ένα θεματικό πάρκο παιχνιδιών από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, ενώ θα συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια δράσης στην οδό Ελευθερίας
που θα μεταμορφωθεί για λίγες ώρες σε παιδότοπο.

Η «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ», ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ


Δείτε την αφίσα
Πατήστε επάνω στην αφίσα για να την δείτε σε πραγματικό μέγεθος