Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

TO ''AVATAR'' Στο Σινέ Νέα Μασκώτ Στον Ταύρο

TO ''AVATAR'' Στο Σινε Νεα Μασκώτ Στον Ταύρο!!
8/07/2010 - 14/07/2010
Κωνσταντινουπόλεως 2, Πάρκο Ηρώων
Θερινό, Τηλ. 2103459531


Υπόθεση:

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο μέλλον, όπου ο Τζέικ, τραυματισμένος βετεράνος πολέμου, μεταφέρεται στον πλανήτη Πανδώρα, που κατοικείται από μια ανθρωποειδή φυλή. Όταν οι διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους και στην εξωγήινη φυλή οδηγούν σε διαμάχες, ο Τζέικ αναγκάζεται να ηγηθεί μιας αιματηρής μάχης για επιβίωση. Το "Avatar" δίκαια θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας φέτος. Οι ιστοσελίδες με πληροφορίες και φήμες στο διαδίκτυο οργιάζουν. Όσοι έχουν δει αποσπάσματά της μιλάνε με θαυμασμό για αυτήν. Η ανθρωποειδής φυλή που κατοικεί στον πλανήτη, μπλε όντα με 3 μέτρα ύψος, είναι αριστοτεχνικά φτιαγμένα, τα χρώματα και οι εναλλαγές τους πρωτόγνωρες, η δε τελική μάχη της ταινίας αποτελεί σύμφωνα με τον Κάμερον "την μητέρα όλων των μαχών, που συνδυάζει την ανθρώπινη τεχνολογία με μια πληθώρα από φουτουριστικά όπλα…"

Αρκετά χρόνια μετά το κινηματογραφικό φαινόμενο που λέγεται “Τιτανικός”, ο Τζέιμς Κάμερον επιστρέφει σκηνοθετώντας ένα φανταστικό έπος, που έχει γράψει ο ίδιος, και συνεργάζεται ξανά με την Σιγκούρνι Ουίβερ (“Aliens”). Την Ουίβερ πλαισιώνουν ο ανερχόμενος Σαμ Ουόρθινγκτον (“Terminator Salvation”) και η Μισέλ Ροντρίγκεζ (“Fast & Furious”).

Ο Κάμερον φημίζεται για την μοναδική του ικανότητα να εκμεταλλεύεται στο έπακρον, αλλά και να αναπτύσσει την υπάρχουσα τεχνολογία στον τομέα του κινηματογράφου. Με το “Avatar” έχει σκοπό να δείξει στον κόσμο τις πραγματικές δυνατότητες της 3D τεχνολογίας, καθώς και τους λόγους για τους οποίους το 3D πρέπει να θεωρείται το μέλλον του κινηματογράφου.


Δείτε το Βίντεο

Τελικά αύριο θα έχει μετρό 10’00 με 16’00

Το μετρό τελικά θα λειτουργήσει αύριο από τις 10 το πρωί έως τις

16’00 το μεσημέρι προκειμένου ν διευκολυνθούν οι απεργοί...


 που θέλουν να συμμετάσχουν στις πορείες.



Πηγή: troktiko

Μια Ελληνική δικαστική απόφαση - βόμβα δικαιώνει την google και το troktiko αλλά και πλέον όλα τα blogs

Μια Ελληνική δικαστική απόφαση - βόμβα δικαιώνει την google και το troktiko αλλά και πλέον όλα τα blogs που με το δεδικασμένο δεν μπορούν να δίνουν την ip τους για...ψύλου πήδημα.

Το δικαστήριο μετά από ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κατά της google (κάτι που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα και ήταν τεράστια γκάφα του αφού δημιούργησε δεδικασμένο και για τις αρχές) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ να δοθούν οι ip των ανθρώπων που είναι στο troktiko για να γίνει άρση απορρήτου για το αδίκημα της εξύβρισης ή της δυσφήμησης.
Η google στο δικαστήριο υποστήριξε τις θέσεις του troktikou που ουσιαστικά δεν είχαν να κάνουν με το blog αλλά με την ελευθερία της έκφρασης και της διαδραστικότητας του μέσου.
Έτσι το δικαστήριο ΟΡΘΑ απέρριψε το αίτημα του Τριανταφυλλόπουλου να πάρει τις ip αλλά και απέρριψε το παράλογο αίτημα του να μην ξαναναφερθούμε στο όνομα του.

Αυτή και ...
μόνο η απόφαση είναι τεράστιας σπουδαιότητας για την χώρα μας που αν με δικαστική απόφαση έδινε τις Ip κάποιων bloggers τότε θα υπαγόμασταν στις τριτοκοσμικές χώρες.
Όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να ζητάει να απαντήσει από το blog ή να ζητήσει να κατέβει η ανάρτηση που τον αφορά αν αυτή έχει υβριστικό περιεχόμενο. Αλλά μέχρι εκεί.

Και όπου υπάρχει συνεννόηση λύνονται οι παρεξηγήσεις !

Απεργία: «χειρόφρενο» σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς, με εμπόδια οι πτήσεις

Στα αμαξοστάσια θα μείνουν την Πέμπτη(8/7) όλα τα αστικά μέσα μεταφοράς στην Αθήνα, καθώς τα σωματεία εργαζομένων αποφάσισαν τη συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ.


Έτσι, η Αθήνα θα μείνει χωρίς ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, μετρό, προαστιακό, τρόλεϊ, μπλε λεωφορεία και Τραμ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Στην απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.
Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος.

—Οι πτήσεις

Εντωμεταξύ, δεκάδες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού αναμένεται να ματαιωθούν την προσεχή Πέμπτη, εξαιτίας της 4ωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας.

Η Olympic Air ανακοίνωσε ότι την ημέρα εκείνη αναγκάζεται να ματαιώσει 56 σκέλη πτήσεων, ενώ σε άλλες 23 αλλάζουν οι ώρες αναχώρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών: 801 801 0101 (από σταθερό) και 210 3550500 (από κινητό).

Από την πλευρά της η Aegean Airlines ματαιώνει τις εξής πτήσεις:

A3 374/375 Αθήνα – Μύκονος – Αθήνα
A3 354/355 Αθήνα – Σαντορίνη – Αθήνα
A3 314/315 Αθήνα – Ηράκλειο – Αθήνα
A3 254/255 Αθήνα – Μυτιλήνη – Αθήνα
A3 224/225 Αθήνα – Κως – Αθήνα
A3 110/113 Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Παράλληλα η Aegean αλλάζει την ώρα αναχώρησης σε 22 πτήσεις του δικτύου της.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες θα πρέπει να καλούν στα τηλέφωνα 801 11 20000 (από σταθερό) και +30 210 6261000 (από κινητό ή εξωτερικό).

—Τα πλοία

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία, καθώς στην απεργία συμμετέχει η ΠΝΟ και οι λιμενεργάτες

Πηγή: i-live.gr

Τα Παιδιά της Γειτονιάς μας. FUNK OFF

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Οι Funk Off είναι μια 7μελής μπάντα με επιρροές απο τη Funk & Soul σκηνή .'Εχoντας ένα χρόνο ενεργούς δράσης και ζωής , έχουν ήδη εμφανιστεί σε αρκετούς γνωστούς συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα , (όπως . ΚοοΚοο Live Bar , Μύγα , Glam Bar , After dark, Void dance bar, Fnac κτλ ) αλλά συγχρόνως έχουνε πραγματοποιήσει συναυλίες στην επαρχεία με μεγάλη επιτυχία .


Την παρούσα στιγμή , πραγματοποιούνε τις ηχογραφήσεις των πρώτων δικών τους κομματιών , τα οποία συνδυάζουν την αγαπημένη τους μουσική (Funk ) με τον ελληνικό στίχο έχοντας ως στόχο να γνωστοποιήσουνε τη Funk στην Ελλάδα και να βάλουνε κι αυτοί ένα μικρό λιθαράκι στην Ελληνική μουσική σκηνή καθιερώνοντας ένα νέο είδος που θα ονομαστεί ελληνική Funk..!
May The Funk Be With You !!

ΜΕΛΗ. Elena karamanli (Vocals)
Lefteris Papamallis (Keys,vocals)
Antonis Lazos (alto sax)
Xristos Spiliopoulos (Trombone)
Iakovos Simeonidis (Guitars)
Dimitris Kapoulas (Bass)
Fanis Gioles (Drums)

ΕΠΙΡΡΟΕΣ. James Brown , Tower Of Power , White Average Band , Aretha Franklin , Ray Charles , Jaco Pastorius , Dave Weckl , Carlos Santana, Stevie Wonder, Michel Camillo, Rachmaninoff...



ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. Funk,soul
 
Δείτε video απο τo Live τους στο kookoo bar. Ένα μικρό δείγμα από το ακυκλοφόρητο κομμάτι τους  ¨Μπες στο ρυθμό ¨.


Εύρεση Εργασίας στον Ταύρο Απο την Forthnet

O Όμιλος Εταιρειών Forthnet, ζητά να προσλάβει:

Υπάλληλο Μερικής Απασχόλησης
για την Τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη
Broadband Υπηρεσιών
(Κωδ: ptINT-07-10)
Η θέση αφορά εργασία 6ωρης απασχόλησης, στα γραφεία της Εταιρείας στην περιοχή του Ταύρου Αττικής (Σμύρνης 80).

Απαραίτητα προσόντα :

Πτυχίο Ι.Ε.Κ ή απολυτήριο Τεχνικού Λυκείου (με κατεύθυνση στην πληροφορική)
Εμπειρία στην πρόσβαση στο Internet μέσω dial-up & DSL
Άριστη γνώση λειτουργικών συστημάτων Windows 2000/ΧΡ/Vista
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους)

Επιθυμητά προσόντα :

Γνώση MacOS


Η εταιρεία προσφέρει:

Έξτρα ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη
Εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης
Ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο http://www.forthnet.gr/templates/joblist.aspx?c=10003863 επιλέγοντας τον κωδικό αγγελίας που τους ενδιαφέρει.

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Μοσχάτου Στο Αιγάλεω

Σήμερα 07/07 και ώρα 9:00μμ στο Αιγάλεω, Η θεατρική ομάδα του Δήμου Μοσχάτου Επί Σκηνής. Θα τους βρείτε στο Ανοιχτό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής», Άλσος το «Μπαρουτάδικο», κεντρική είσοδος επί της Ιεράς Οδού. Η Θεατρική Ομάδα Δήμου Μοσχάτου «ΣκΗνοβάτες» παρουσιάζει τέσσερα μονόπρακτα,

Dario Fo και Franka Rame «Ελεύθερο ζευγάρι» σε μετάφραση Άννας Βαρβαρέσου-Τζόγια
Κώστα Μουρσελά «Η μπουχάρα»
Tenessee Williams «Μίλα μου σαν τη βροχή…» σε μετάφραση Νίκου Γκάτσου
William Saroyan «Ε…εσείς, οι απ’ έξω» σε μετάφραση Μήτσου Λυγίζου
με το γενικό τίτλο, «Τέσσερα ζευγάρια εξομολογούνται…»

Είσοδος Ελεύθερη