Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μαλτίδης προπονητής του ΑΟΠ Μοσχάτου βάζει στόχο την Α2

Την πρώτη της συγκέντρωση θα κάνει αύριο Δευτέρα (19.00) η ανδρική ομάδα του Μοσχάτου που βάζει στόχο την άνοδο στην Α2 ανδρών...

έχοντας νέο προπονητή τον Ανέστη Μαλτίδη που πήρε την σκυτάλη από τον Κυριάκο Γρηγορακάκη.
 
Η ομάδα έκανε ριζική ανανέωση και από την σεζόν 2010-11 έμειναν μόνο τέσσερις παίκτες (Ρεμούνδος, Στυλιανού, Κουτσούλης, Κουμνιώτης).
 
Ηρθαν οι Αραμπατζής, Χριστοφοράκης, Τσαλκάνης και από τον Οδυσσέα, ο Πανδής από την ΑΕΚ, ο Τσότρας από τον Εθνικό, Πολυζώης, Γιάννης και Θέμης Κόντος από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Κοτσαμπάσης από τον Πανερυθραϊκό, Μήττας από την Μεταμόρφωση. 

«Στόχος η Α2»
«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Με τις ανακατατάξεις που θα γίνουν θέλουμε ο σύλλογος να μην επιστρέψει στα τοπικά αλλά να ανέβει στην Α2.

 Εχουμε καλό σύνολο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε ατυχίες», είπε ο προπονητής του Μοσχάτου Ανέστης Μαλτίδης.

ΑΟΠ Μοσχάτου
Προπονητής: Μαλτίδης Ανέστης. Β΄προπονητής:

Ηρθαν: Αραμπατζής Ηλίας (ακραίος από Οδυσσέα), Χριστοφοράκης Χρήστος (πασαδόρος από Οδυσσέα), Αλέξανδρος (πασαδόρος από Οδυσσέα), Μήττας Κώστας (ακραίος από Μεταμόρφωση), Πανδής Βασίλης (κεντρικός από ΑΕΚ), Κοτσαμπάσης Κώστας (λίμπερο δανεικός από Πανερυθραϊκό), Πολυζώης Απόστολος (κεντρικός από Θρίαμβο Χαϊδαρίου), Κοντός Θέμης (λίμπερο από Θρίαμβο Χαϊδαρίου), Κοντός Γιάννης (ακραίος από Θρίαμβο Χαϊδαρίου), Τσότρας Παναγιώτης (κεντρικός και διαγώνιος από Εθνικό Π.), Τσαλκάνης Αλέξανδρος (πασαδόρος από Οδυσσέα).
 
Εμειναν: Φωτής Κορλός (κεντρικός), Ρεμούνδος Γιώργος (λίμπερο), Στυλιανού Γιάννης (ακραίος), Κουτσούλης Κώστας (διαγώνιος), Κουμνιώτης Νίκος (ακραίος).

Εφυγαν: Σωτηράκης Στράτος, Χριστοδουλάκης Στέφανος, Παπαποστόλου Κώστας, Χατζηλάκος Κώστας, Κίσκηρας Αντώνης (Απόλλων Αθ.), Κατσανεβάκης Μανώλης, Καλαϊτσίδης Γιάννης, Πανάγος Ανδρέας, Αδαμόπουλος Ευθύμιος, Μαρκόπουλος Αγγελος, Μαρκόπουλος Ηλίας.

ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Η επιστολή που διαβάστηκε στο ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στις 7/6/2011, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ προκάλεσε την αντίδραση του Πρωθυπουργού ο οποίος έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να βρεθεί άμεσα λύση σε αυτή την αδιανόητη κατάσταση.

Την επιστολή αυτή την υπέγραψαν εκατοντάδες κάτοικοι, δημοτικοί σύμβουλοι ακόμα και ο ίδιος ο Δήμαρχος κύριος Ευθυμίου.

Η Εδική Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ κυρία Καραβασίλη ως ένας από τους αποδέχτες της παραπάνω εντολής απάντησε γραπτώς στο Πρωθυπουργικό Γραφείο και μας κοινοποίησε την επιστολή (συν/νη).

Υ.Γ. Οι ΡΟΜΑ έκαψαν τόνους από σκουπίδια και καλώδια τις τρεις τελευταίες μέρες. Η μαφία του χαλκού και των σκουπιδιών έκανε γερή μπάζα (πάνω από 100.000 € σύμφωνα με πληροφορίες μας) Αυτές «οι ήσυχες μέρες του Αυγούστου» είναι μαύρες και δηλητηριασμένες για τους κατοίκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Κίνδυνος πανώλης στο Βοτανικό από τον καταυλισμό των Ρομά!

“Σοβαρούς κινδύνους για τη δημοσία υγεία” από τις συνθήκες που επικρατούν στους καταυλισμούς των Ρομά στο Βοτανικό, βλέπουν οι Επιθεωρητές Υγείας.
Σε μία ήδη υποβαθμισμένη περιοχή, καθημερινά εκλύονται καρκινογόνοι ρύποι και δημιουργείται ρύπανση που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και πανώλη, σύμφωνα με την έκθεση των επιθεωρητών που παρουσιάζει το Βήμα.

Όπως αναφέρουν από την καύση καλωδίων, καταλυτών αυτοκινήτων και άλλων υλικών – η οποία γίνεται συστηματικά – εκλύονται διοξίνες, τοξικό φουράνιο και ρύποι ιδιαιτέρως επιβλαβείς. Μάλιστα εκφράζεται ο φόβος ακόμη και για εκδήλωση πανώλης και λεπτοσπείρωσης.

Σύμφωνα με την έκθεση οι άνθρωποι ζουν σαν τα ποντίκια στον καταυλισμό. Περιγράφουν πλήρη απουσία πόσιμου και τρεχούμενου νερου, το οποίο μεταφέρεται με πλαστικά δοχεία πολλαπλών χρήσεων.

Οι Ρομά παίρνουν νερό από γειτονικά σπίτια, επιχειρήσεις και πάρκα με τις συνθήκες φύλαξης και χρήσης να είναι τόσο κακές που υπάρχει ο κίνδυνος για πιθανή διασπορά υδατογενών νοσημάτων.

Παράλληλα, υπάρχει πλήρης απουσία δικτύο αποχέτευσης, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται λάκκοι που καλύπτονται αργότερα με χώρα. Συνέπεια είναι οι ακαθαρσίες να συγκεντρώνονται και να μεταφέρονται και να δημιουργουνται λιμνάζοντα νερά που συγκεντρώνουν έντονα και εκκολάπτουν αρρώστιες.

Τα σκουπίδια πετάγονται όπου να 'ναι με αποτέλεσμα να μην γίνεται αποκομιδή και να αποτελούν “βόμβα” μόλυνσης για ανθρώπους και ζώα. Ο καταυλισμός είναι γεμάτος ποντίκια που τρώνε τα σκουπίδια και περιφέρονται δαγκώνοντας παιδιά και ενήλικες.

Ο Βοτανικός δεν είναι η μόνη τέτοια “πληγή” λένε οι επιθεωρητές. Ίδιες συνθήκες επικρατούν και στους καταυλισμούς του Μαρκόπουλου και στην Αττική Οδό προς το Ελευθέριος Βενιζέλος.
newsit

Καθάρισαν την κοίτη του Ιλισού ποταμού στο Μοσχάτο.

Συνεργεία του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου κατέφτασαν εχθές Σάββατο 03/09/11 στο ποτάμι του Ιλισού στο Μοσχάτο και καθάρισαν από την οδό Αρτέμιδος εώς και την θάλασσα.

Άξιες οι προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου, που για ώρες καθάριζαν το ποτάμι από ένα κάρo ακαθαρσίες.

Η εικόνα του Ιλισού έγινε πλέον ανθρώπινη...

Δείτε φωτογραφίες

ΠΡΙΝ


META

Άγιαξ Ταύρου: Φιλική ήττα από τον Μανδραϊκό

Μία ακόμη εντός έδρας ήττα γνώρισε την Πέμπτη 01/09 ο Αγιαξ Ταύρου, μετά το 1-0 από τη Θήβα που είχε προηγηθεί.

Το συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου ηττήθηκε με 3-2 από τον Μανδραϊκό, ο οποίος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός προπονητής δεν έχει κατασταλλάξει ακόμα στη βασική ενδεκάδα, που θα παρατάσσεται στην πλειοψηφία των επίσημων αγώνων πρωταθλήματος