Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ισόπαλο το Μοσχάτο, σημαντική νίκη για Φωστήρα, συνετρίβει ο Άγιαξ Ταύρου

ΑΕ Περάματος - Μοσχάτο 1-1

Οι φιλοξενούμνεοι προηγήθηκαν με γκολ του Παπαδόπουλο στο 37΄και έτσι έληξε και το ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις αρχές του Β΄ημιχρόνου με γκολ του Ηλιαδάκη στο 53’. Η ομάδα του Μοσχάτου είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά η προσπάθεια του Επιτροπάκη στο 82΄χτύπησε στο δοκάρι.

Με σκόρερ τον Χαλκίδη, ο Φωστήρας πήρε τη νίκη με 1-0.

Ο Φωστήρας ήταν ο νικητής της 22ης αγωνιστικής στον 8ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής, επικρατώντας με 1-0 του Χαϊδαρίου.Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Χαλκίδης στο 59’ , ενώ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με ένα παίκτη λιγότερο, αφού ο Τσοπανάκος αποβλήθηκε με κόκκινη στο 69’ για τους γηπεδούχους και ο Τσούκης στο 90’ για τους φιλοξενούμενους.

Το Αιγάλεω συνέτριψε την ομάδα του Ταύρου με 4-1 για την 22η αγωνιστική.

Μεγάλη νίκη για το Αιγάλεω που επικράτησε με 4-1 του Άγιαξ Ταύρου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στον 8ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Στο 15΄ο Τεγούσης έκανε το 1-0 για τον Άγιαξ, ενώ στο 45’ ο Τζανετάκος έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 55’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με τον Τεγούση, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα σκόρερ χρήστηκε ο Δουκάκης. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Χαλίλι στο 78’.

Ξέσπασε φωτιά εχθές στο γήπεδο του Φωστήρα μετά το παιχνίδι με το Χαϊδάρι.

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που συνέβη στο γήπεδο Ταύρου χθες το απόγευμα, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Φωστήρα με το Χαϊδάρι.

Ενα τσιγάρο που δεν είχε σβήσει και τα... σκουπίδια που υπήρχαν κάτω από την ξύλινη εξέδρα αποδείχθηκαν αρκετά ώστε να ξεσπάσει πυρκαγιά, η οποία εξαπλώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να καούν περίπου 50 καθίσματα.

Μάλιστα, η καταστροφή θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη, αν δεν είχαν αντιληφθεί το συμβάν παράγοντες του 'Φονέα', που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φωτιά έσβησαν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Φωστήρα με πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητά τους, αλλά και μάνικες με τις οποίες ποτίζεται το γκαζόν. Ασφαλώς, οι ευθύνες βαραίνουν σε μεγάλο βαθμό τη Δημοτική Αρχή, καθώς το ιστορικό γήπεδο σπανίως καθαρίζεται!

periferiako

Τέλος το σενάριο για επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου

Σχεδόν πέντε μήνες μετά την βραδιά θρίλερ των δημοτικών εκλογών, το Εκλογοδικείο έρχεται σήμερα και δίνει οριστικό και αμετάκλητο τέλος σε αυτό το κεφάλαιο, δικαιώνοντας τον Βασίλη Σπανάκη και τον συνδυασμό του.

Στο θέμα των 2 ψήφων διαφοράς με τον συνδυασμό του Άρη Κρεμμύδα, ο Βασίλης Σπανάκης κερδίζει την υπόθεση, αφού μετά την εξέταση των εγκύρων και των άκυρων ψηφοδελτίων, η τελική διαφορά είναι 3 ψήφοι για τους συνδυασμούς. Ο συνδυασμός του Βασίλη Σπανάκη έχει 3612 έγκυρα ψηφοδέλτια και ο συνδυασμός του Άρη Κρεμμύδα 3609 έγκυρα ψηφοδέλτια και παραμένει στην 3η θέση.

Κάθε σενάριο για επαναληπτικές εκλογές τελειώνει (αν ποτέ υπήρξε στην πραγματικότητα) με την σημερινή εξέλιξη.

Η δεύτερη δικαίωση του Βασίλη Σπανάκη έρχεται στο θέμα της έδρας που διεκδικούσε από τον συνδυασμό του, ο Αντώνης Λιβάνιος (από τον συνδυασμό του Δημήτρη Σούτου). Η ένσταση του κ. Λιβάνιου απορρίπτεται και έτσι η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει ως έχει.

πηγή: Μοσχάτο Live!