Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Προσφορά για τους αναγνώστες μας απο Galerie ρούχων στο Μοσχάτο

Η Galerie ρούχων και κοσμημάτων Aurelia που βρίσκεται στην Λ.Μακρυγιάννη 54 στο Μοσχάτο , προσφέρει στους αναγνώστες του Μοσχάτο Ταύρος Life , έκπτωση 10 % - 15% σε ενδύματα και αξεσουάρ ,κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά σας απλά αναφέρετε πως είστε αναγνώστες του Μοσχάτο Ταύρος Life.

Εκ μέρους της συγγραφικής ομάδας του Μ.Τ.L , ευχαριστούμε την Galerie ρούχων και κοσμημάτων Aurelia για την στήριξη στην προσπάθεια μας .

Κατάληψη σε σχολεία του Μοσχάτου

Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα οι μαθητές σχολείων του Μοσχάτου.


Συγκεκριμένα, το 1ο Λύκειο και το 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου παρέμειναν κλειστά, ύστερα από απόφαση των μαθητών τους.

Στο 1ο Λύκειο, οι μαθητές έκλεισαν το σχολείο για θέματα όπως η έλλειψη αιθουσών και η συμπεριφορά των καθηγητών προς τους μαθητές. Είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει η κατάληψη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές του Λυκείου επέτρεψαν στα παιδιά του 1ου Γυμνασίου να μπουν και το μάθημα έγινε κανονικά.

Στο 3ο Γυμνάσιο η κατάληψη αφορούσε μόνο την σημερινή μέρα και είχε προειδοποιητικό χαρακτήρα. Οι μαθητές διαμαρτύρονται για τις κτιριακές ελλείψεις και την κακή υγιεινή (ζητούν απολύμναση του σχολείου και το νερό στις βρύσες να είναι πόσιμο). Αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, σε 5 μέρες το σχολείο θα ξανακλείσει, όπως προειδοποιούν, επ' αόριστον αυτή την φορά.

Πηγή: Μοσχάτο Live!

Όλα τα Σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα Από τον ''Ελληνικό Κόσμο'' στον Ταύρο

Σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα Από τον ''Ελληνικό Κόσμο'' στον Ταύρο.


 Ο «Ελληνικός Κόσμος» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με καινούρια εκπαιδευτικά προγράμματα και νέες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται από το Τμήμα Μουσειοπαιδαγωγών. Τα παιδιά παρακινούνται να συνεργαστούν, να παρατηρήσουν, να ερευνήσουν και να δημιουργήσουν.
Τα προγράμματα:

  1. Τα νομίσματα διηγούνται Νέο
  2. Βυζάντιο, άνθρωποι και επικοινωνία Νέο
  3. Θαλασσοπόροι μιας άλλης εποχής Νέο
  4. Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών
  5. Συνάντηση στην Αρχαία Αγορά
  6. Είμαι όπως τρώω...
  7. Μαρότες, γιγαντόκουκλες, σκιές, αντικείμενα και άλλα στην παράσταση «Γεννητούρια, δώρα και εκπλήξεις» - Πειραματισμοί με κούκλες και παράσταση κουκλοθεάτρου
  8. Αναπαράσταση μιας ανασκαφής
  9. Η ελιά. Το δέντρο, ο καρπός και ο χυμός του. Το χρυσάφι της ελληνικής γης
  10. Γη, ένας πλανήτης ζωντανός - ηφαίστεια και σεισμοί...
  11. Στα ίχνη των μύθων, στα χρόνια της Προϊστορίας
  12. «Φτου ξελευτερία»... το παιχνίδι αρχίζει!
  13. Ένα λαϊκό παραμύθι καμωμένο με κούκλες για παιδιά
  14. Θέατρο, μια τέχνη τεχνών
  15. «Θόλος»
  16. Παραστάσεις Εικονικής Πραγματικότητας

O Charlie Chaplin Σήμερα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο

Σκηνοθεσία: Charles Chaplin.

Πρωταγωνιστούν: Charles Chaplin, Mack Swain, Tom Murray.

Προβολή με την πρωτότυπη μουσική της ταινίας

Σε αυτήν την κλασική ταινία του Chaplin ο Charlie βρίσκεται στο Κλόνταϊκ και ψάχνει για χρυσό. Η ταινία διατηρεί μια προσεκτική ισορροπία σε επιδέξιες γκάφες, ρομαντικές ευαισθησίες και πικρή κοινωνική σάτιρα. Ο Chaplin είχε δηλώσει αρκετές φορές ότι αυτή είναι η ταινία για την οποία θα ήθελε να τον θυμούνται.

(1925) Διάρκεια: 68’

Ώρα: 21:00




Πληροφορίες/ Κρατήσεις: στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) και τηλεφωνικά 210 3418579, Δευ – Παρ 11:00 – 14:00

Είσοδος Ελεύθερη

Δείτε τις προσφορές μας σήμερα, από επιχειρηματίες του Μοσχάτου Ταύρου

Δείτε τις προσφορές μας για σήμερα Πέμπτη 7/10/2010, από επιχειρηματίες του Μοσχάτου Ταύρου

ECONOMY CLEAN Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του Μοσχάτο Ταύρος Life Από εταιρία καθαρισμού στο Μοσχάτο( Πατήστε εδώ )


ΟΙΝΟΘΟΗ Μεγάλη Προσφορά για τους Αναγνώστες μας μέσω οικονομικής Κρίσης από Μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο ( Πατήστε εδώ )





ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤαφΤαφ Μεγάλη Προσφορά για τους Αναγνώστες μας μέσω οικονομικής Κρίσης από Παιδότοπο στον Ταύρο ( Πατήστε εδώ )

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Marie coiff Το κομμωτήριο Marie coiff στο Μοσχάτο δημιούργησε για τους αναγνώστες του Μοσχάτο Ταύρος Life δύο ειδικές προσφορές:( Πατήστε εδώ )

Κανονικά Σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Παραλύει σήμερα, Πέμπτη, ο δημόσιος τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ με βασικό αίτημα «την ακύρωση των αντιλαϊκών πολιτικών του μνημονίου».

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν στις 11:30 το πρωί σε Αθήνα (πλατεία Κλαυθμώνος) και Θεσσαλονίκη (άγαλμα Βενιζέλου).

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει επίσης συγκέντρωση στις 11:00 στην Ομόνοια και στις 10:00 στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Στην απεργία συμμετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, οι εργαζόμενοι σε δήμους και νομαρχίες και το προσωπικό των Ταμείων. Επίσης, απεργούν δάσκαλοι και καθηγητές, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, λόγω της απεργίας των γιατρών και των εργαζομένων σε αυτά.

Σοβαρά προβλήματα θα υπάρξουν και στα αεροπορικά δρομολόγια, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πραγματοποιήσουν στάση από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.

- Αλλαγές και ματαιώσεις πτήσεων

Κανονικά θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 07/10/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Δεν εφημερεύει κανένα φαρμακείο σήμερα στον Δήμο Μοσχάτου ΤαύρουΤο κοντινότερο φαρμακείο που μπορείτε να βρείτε στον Δήμο μας είναι:

8π.μ.-8μ.μ.

ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ: Π. Ράλλη και Αγ. Αννης 1 (απέναντι από εκκλησία Αγ. Αννης)