Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Νέες στάσεις εργασίας από τη Δευτέρα στις συγκοινωνίες

Στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα έχουν εξαγγείλει για αύριο, Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

Την Τρίτη στάση εργασίας από τις 12.00 το πρώι έως τις 4.00 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί κοινή Γενική Συνέλευση σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Γενικές συνελεύσεις εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς έχουν προγραμματιστεί έως την Τρίτη, οπότε ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων και σε άλλα μέσα μεταφοράς για την ερχόμενη εβδομάδα.

tanea.gr

ΦΩΣΤΗΡΑΣ "Πάντα το 100%"

Την περασμένη αγωνιστική ο Φωστήρας δέχτηκε στο φινάλε της αναμέτρησης (η οποία στιγματίστηκε από επεισόδια) με τον Αιολικό την ισοφάριση σε 1-1 από ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε.

Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τώρα άπαντες στο αμιγώς ποδοσφαιρικό τμήμα προσπάθησαν να αφήσουν πίσω τους το γεγονός αυτό -αν και, όπως τονίζουν, νιώθουν ιδιαίτερα αδικημένοι από την εν γένει αντιμετώπιση της διαιτησίας φέτος προς την ομάδα τους- επιδιώκοντας να συγκεντρωθούν στο σημερινό εντός έδρας ματς με τους Αγίους Αναργύρους.

"Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, πρέπει πάντα να δίνουμε το 100%" ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" Κώστας Ψυρρόπουλος και συνέχισε: "Η ομάδα παίζει εντός και εκτός έδρας καλά και αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως και στην αυτοπεποίθηση και την καλή ψυχολογία των παικτών. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα (διοικητικό και αγωνιστικό) και αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του άφησε και αιχμή για τη διαιτησία: "Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, που παρά τις αντίξοες συνθήκες παραμένουν συγκεντρωμένα στο στόχο, εξελίσσονται μέσα από τη διαδικασία της εν γένει λειτουργίας μας και μας κάνουν πιο δυνατούς".

Ο 44χρονος τεχνικός σήμερα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Γιώργου Τερζή (26 ετών, στόπερ) και Βαγγέλη Γκιάτη (24 ετών, μέσος).
sentragoal

Λόγω Σοβαρών απειλών «κατά ζωής» αναβάλλεται η παράσταση “No Body Else” στον Ταύρο

Έπειτα από τις σοβαρές απειλές «κατά ζωής» που διατυπώθηκαν με στόχο τους συντελεστές της παράστασης, “No Body Else”, οι προγραμματισμένες, για τις επόμενες ημέρες, παραστάσεις του θεατρικού έργου αναβάλλονται.

Οι απειλές διατυπώθηκαν είτε με ηλεκτρονικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, είτε μέσω blogs του διαδικτύου.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι οι πληροφορίες και τα σχόλια που διατυπώθηκαν σε ορισμένες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και sites του διαδικτύου αναφορικά με το περιεχόμενο της παράστασης και τα κείμενα, δεν ανταποκρίνονται επ` ουδενί στην πραγματικότητα και αποτελούν προϊόν διαστρέβλωσης.

Οι συντελεστές της παράστασης, υπό αυτές τις συνθήκες, αδυνατούν να παρουσιάσουν την παράστασή τους κατά τρόπο επαρκή.

H ομάδα και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την αναβολή των παραστάσεων του συγκεκριμένου έργου, επιθυμούν να διατυπώσουν κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή τους σε κάθε δια λόγου ή πράξης απειλή κατά δημιουργών της Τέχνης και κατ `επέκταση της παρεμπόδισης της ελευθερίας της έκφρασης. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η συντεταγμένη Πολιτεία αλλά και οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες της χώρας, θα αντιδράσουν σε φαινόμενα σαφώς αντιδημοκρατικά.

Οι συντελεστές