Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ομιλία του Ανδρέα Ευθυμίου στον Ταύρο

Δελτίο τύπου

"Σήμερα, εδώ, θέλω να ζητήσω από όλες και όλους σας να προσέλθετε και πάλι ενεργά στις κάλπες την Κυριακή. Χρειαζόμαστε μία ισχυρή εντολή! Δεν πρόκειται ούτε να εκβιάσουμε, ούτε να τάξουμε όπως κάνει ο δεύτερος συνδυασμός ζητώντας τη ψήφο των πολιτών. Η μόνη μας δέσμευση είναι η υπεροχή του προγράμματός μας και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.

Όλο αυτό το διάστημα του προεκλογικού αγώνα, δεν μοίρασα υποσχέσεις! Μίλησα σε όλους σας με απόλυτη ειλικρίνεια. Δεν με ενδιαφέρουν οι παρασκηνιακοί μηχανισμοί! Δεν με ενδιαφέρουν οι ανταγωνισμοί και οι άγονες αντιπαραθέσεις.. Στέκομαι μακριά από την πόλωση, έξω από τις ακρότητες! Όπλο μου είναι οι δεσμεύσεις. Το πρόγραμμά μας είναι το σημείο υπεροχής μας…..Μόλις αναλάβουμε τη διοίκηση του νέου Δήμου με την ψήφο σας, θα συνεργασθούμε με όλες και όλους που διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για την πόλη. Από την επόμενη μέρα της εκλογής μας θα είμαστε η δημοτική αρχή όλων ανεξαιρέτως των πολιτών!

Η άνοδος του ποσοστού της αποχής αποτελεί το κρίσιμο χαρακτηριστικό των εκλογών της περασμένης Κυριακής. Η αποχή δηλώνει τη λαϊκή δυσαρέσκεια προς το σύνολο του πολιτικού συστήματος ανεξαιρέτως. Κατανοώ την απογοήτευση όσων δεν πήγαν να ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή. Μην αφήσετε αυτή την απογοήτευση να μας καταδικάσει σε αδράνεια και απαξίωση. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν ώστε να έλθει ξανά η πολιτική στα ανθρώπινα μέτρα. Να μην είναι απρόσωπη και απόμακρη. Θα ενισχύσουμε ένα πλαίσιο δημοκρατικής συμμετοχής των πολιτών με μέτρα και ενέργειες που θα εγγυώνται την αξιοπιστία και την ισονομία, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις.
………………………………………………………………………………………….

Φίλες και φίλοι,

Ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση πολλά χρόνια, ποτέ όμως δεν επεδίωξα κεντρικές πολιτικές καριέρες και διορισμένες κομματικές καρέκλες! Μην επιτρέψετε να διοικήσουν όσοι στοχεύουν μόνο σε πολιτική καριέρα! Αξίζετε έναν Δήμαρχο που θα δουλεύει μόνο για εσάς και την πόλη κι όχι για το κόμμα και για κεντρικές θέσεις εξουσίας.

Μιλώντας για μικροπολιτικά παιχνίδια, αναφέρομαι στο αντίπαλο συνδυασμό της δεύτερης Κυριακής, αυτόν του συνυποψήφιου μου, Βασίλη Σπανάκη. Ο κύριος Σπανάκης χρησιμοποιεί την πολιτική μόνο ως μέσο ανάδειξης και καριέρας. Από τη μία φοράει το κοστούμι του κυβερνητικού στελέχους και από την άλλη ντύνεται με το πουκάμισο της αυτοδιοίκησης.

Τιτανικό χαρακτηρίζει δημοσίευμα της olympia.gr τον συνδυασμό του Α.Ευθυμίου

Αναδημοσιεύουμε το σημερινό άρθρο της olympia.gr

Ένας ένας πηδάνε το καράβι της παράταξης του Ανδρέα Ευθυμίου στο Μοσχάτο. Προχθές, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άρμα του Ανδρέα Ευθυμίου, η Αγγελική Σακελλαρίου υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε αυτές τις εκλογές, με αιχμές για τον πρώην Δήμαρχο και πατρώνο του νυν υποψηφίου, Ταξιάρχη Παπαντώνη σχετικά με πρακτικές μεροληπτικής μεταχείρισης υποψηφίων.

Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Ανδρέα Ευθυμία στο Μοσχάτο. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι εκλογές πάνε σε δεύτερο γύρο και μετά από πολλά χρόνια τους ζώνουν τα φίδια. Θυμηθείτε ότι στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου την Κυριακή το βράδυ θα δούμε πολλά.
Το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Παρασκευή, 12/11/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Εφημερία σήμερα έχει μόνο στο Μοσχάτο


8π.μ.-8μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 124 ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.

*εφημερεύοντα φαρμακεία Καλλιθέα

8π.μ.-2μ.μ και 5μ.μ--12μ.μ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 183 Τηλ. 210-9585920



8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 90 - ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ (ΑΠΟ ΘΗΣΕΩΣ 66) Τηλ. 210-9588351

ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ LIVE! H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ ΕΔΩ

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ LIVE
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ(1o μέρος) ΚΑΙ ΕΔΩ.(2ο μέρος)

Χωρίς τον Καράμπελα ο ΑΟ Μοσχάτου στο Κορωπί

Στο Κορωπί θα πάει αύριο ο ΑΟ Μοσχάτου για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Η μοναδική απουσία για το Μοσχάτο είναι αυτή του 20αχρονου αμυντικού Δημήτρη Καράμπελα. Οι πράσινοι θα παραταχθούν με τις οδηγίες του Γιάννη Ανδρεάτου με την ελπίδα να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

To καθεστώς το οποίο ο κ. Ευθυμίου εκπροσωπεί με σημερινή ανακοίνωσή του, υπό το βάρος της ήττας που βλέπει να έρχεται την Κυριακή, εξαπολύει μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπό μου.

Κύριε Ευθυμίου ασφαλώς και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ σαλταδόρος της πολιτικής και να αλλάζω κόμματα και πολιτικές απόψεις σαν τα πουκάμισα, όπως έχετε συνηθίσει να κάνετε εσείς. Οι κατηγορίες του συνυποψήφιου σας Θανάση Ντερέκα για τον διορισμό τόσο τον δικό σας, όσο και της συζύγου σας είναι ακόμη νωπές.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς στηρίζουν την ανεξάρτητη και ασυμβίβαστη παράταξή μας. Αυτή είναι η καλύτερη και πιο ηχηρή απάντηση στα ασύστολα ψεύδη σας και την πολιτική συκοφαντία που έχετε εξαπολύσει εναντίον μου, εσείς και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος.

Ως τοπικός εκπρόσωπος της Μνημονιακής Πολιτικής αντί επιθέσεων στο πρόσωπό μου καλύτερα θα ήταν να απολογηθείτε σε όσους με απίστευτη βαναυσότητα πλήττονται από την πολιτική της Τρόϊκας. Το καλοκαίρι καταθέσαμε ως παράταξη συγκεκριμένο πρόγραμμα με μέτρα κοινωνικής στήριξης. Ως εκπρόσωπος της Μνημονιακής Πολιτικής τα απορρίψατε. Προσπαθείτε να κρύψετε την υποστήριξή σας στο Μνημόνιο με συκοφαντίες και ψεύδη.

Σήμερα κύριε Ευθυμίου το Μοσχάτο πλημμύρισε για μια ακόμη φορά. Τι έχετε να πείτε στους πολίτες;

Τι έχετε να πείτε στους πολίτες για τα 7.000.000 Ευρώ χρέη και το 1.250.000 Ευρώ ανεξόφλητα τιμολόγια που αφήνετε κληρονομιά στο νέο Δήμο;

Τι έχετε να πείτε για την κατασκευή δεξαμενής λυμάτων 3.000 τ.μ. που θέλατε να κατασκευάσατε με τα Ολυμπιακά Ακίνητα στην παραλία του Μοσχάτου, μετατρέποντας την σε βόθρο της Αττικής; Σχέδιο που αποτρέψαμε καταγγέλοντάς το δημόσια.

Τι έχετε να πείτε για αλληλοκατηγορίες για αδιαφάνεια σχετικά με το πολιτιστικό κέντρο από στελέχη της παράταξής σας;

Τι έχετε να πείτε για την αύξηση της εγκληματικότητας;

Τι έχετε να πείτε για την τρομοκρατία που ασκείτε τις τελευταίες ημέρες στους δημοτικούς υπαλλήλους;

Κύριε Ευθυμίου στην ένοχη πολιτική σας, θέλατε συνενόχους την αντιπολίτευση. Δεν τη βρήκατε.

Την προηγούμενη Κυριακή το 70% καταδίκασε την πολιτική σας. Αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός. Εσείς επικαλείστε δημοσκοπήσεις; Στον γυάλινο κόσμο που ζείτε δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το μήνυμα της κάλπης.

Συμβασιούχοι κατέλαβαν τα κεντρικά του ΚΕΠΥΟ Στο Μοσχάτο

Στο ΚΕΠΥΟ οι συμβασιούχοι

Στο κτίριο, όπου στεγάζεται το Κέντρο Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών, ΚΕΠΥΟ, στο Μοσχάτο, παραμένουν, από χθες το απόγευμα, περίπου 150 συμβασιούχοι.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για την απομάκρυνση 50 συναδέλφων τους και ζητούν την ανανέωση περίπου 200 συμβάσεων που λήγουν σήμερα.

πηγή: zougla

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

ΑνακοίνωσηΓια το αποτέλεσμα των εκλογών και τον δεύτερο γύρο

Ευχαριστούμε τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου, που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!».

Ευχαριστούμε όσες και όσους επέλεξαν να δώσουν φωνή σε έναν εναλλακτικό συνδυασμό που είναι φτιαγμένος από πολίτες που δεν δεσμεύουν τους εαυτούς τους πίσω από το άρμα κανενός κομματικού κέντρου, από πολίτες που διατηρούν το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης, έναν συνδυασμό που από την πρώτη στιγμή στήριξε κάθε κινηματική πρωτοβουλία και έδρασε ενάντια στα μεγάλα πολιτικο-οικονομικά συμφέροντα που εκφράστηκαν τόσο μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια Μοσχάτου Ταύρου όσο και ενάντια στις εφαρμοσμένες πολιτικές επιλογές των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Διαβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά τις φίλες και τους φίλους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ότι η δράση μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο θα επιβραβεύει συνεχώς την προτίμησή τους.

Το εκλογικό αποτέλεσμα για την κίνησή μας είναι κατώτερο των προσδοκιών μας. Πιστεύαμε και πιστεύουμε στη δύναμη των ενεργών πολιτών, δε συμπράξαμε με ψηφοδέλτια εξουσίας για να διεκδικήσουμε «καρέκλες» παρότι μας προτάθηκε, δεν υιοθετήσαμε το κυρίαρχο πρότυπο των πελατειακών σχέσεων, δεν επιλέξαμε τη λασπολογία για μικροκομματικά συμφέροντα. Πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον, πολλές και πολλοί πολίτες που μοιράζονται τις ίδιες με εμάς αξίες αλλά δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους την Κυριακή, μέσα από την έντιμη και μαχητική παρουσία μας θα επιλέξουν να συναντηθούν τελικά μαζί μας, στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Επιθυμούμε και εργαζόμαστε για μια τέτοια συνάντηση.

Υπενθυμίζουμε ότι διακηρυγμένες μας αρχές είναι η απεμπλοκή από το Μνημόνιο, η κατάργηση του «Καλλικράτη», η προστασία του δημόσιου χώρου από την εκχώρησή του σε επιχειρηματικά συμφέροντα, η κατάργηση συμβάσεων έργου μέσω ΣΔΙΤ, τοπική αυτοδιοίκηση εκλεγμένη με απλή αναλογική, δημοκρατική, με θεσμοθετημένη τη συμμετοχή του πολίτη. Υπενθυμίζουμε τη διακηρυγμένη μας αρχή για αγώνες ενάντια στην ανεργία και την ανασφάλεια, ενάντια στην κατάργηση δημόσιων αγαθών όπως της παιδείας, της υγείας, της κοινωνικής προστασίας.

Αυτές οι αρχές που για τη «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» είναι θεμελιώδεις και για την κοινωνία αναγκαιότητα επιβίωσης, δεν απηχούν σε κανένα από τα προγράμματα των δύο εκπροσώπων του δικομματισμού στο δήμο μας. Αυτές οι αρχές μας οδηγούν στην καταδίκη και των δύο μονομάχων του δικομματισμού τη δεύτερη Κυριακή.

Οι πολίτες, που ξεπερνώντας το κλίμα «αποχής», έφτασαν συνειδητά στην κάλπη να ψηφίσουν «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!» με αυτά τα πολιτικά κριτήρια, ξέρουν και μπορούν να τοποθετηθούν και στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Συνεχίζουμε δυναμικά για τον τρίτο γύρο! 3,5 χρόνια κοινωνικοί αγώνες, με αλληλεγγύη, ενότητα, μαχητικότητα για να αλλάξουμε το τοπίο!

10/11/2010 Η συνέλευση της Δημοτικής κίνησης «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!»

drasitwra.wordpress.com

facebook ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Φίλες και φίλοι

Από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αναδείχτηκτε στο δήμο Μοσχάτου – Ταύρου μια νέα συλλογικότητα. Μια συλλογικότητα με αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, ξεκάθαρες θέσεις και πάγιες πολιτικές αρχές.

Μια συλλογικότητα που πιστεύει ότι η δημοτική αρχή πρέπει να είναι ανεξάρτητη, διεκδικητική, μακριά από κομματικά ιερατεία, μακριά από κάθε είδους μηχανισμούς, μακριά από σκοπιμότητες που παραβιάζουν την ταυτότητα και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μια συλλογικότητα που έχει συγκεκριμένη θέση για το περιβάλλον, για τα νευραλγικά σημεία του νέου Δήμου, για τα δημόσια αγαθά, για την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού από την επιθετική οικονομική πολιτική. Έχει σχέδιο ισχυρό για την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Στη βάση αυτών των θέσεων και αρχών διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι η κάθε ημέρα, θα είναι ημέρα αγώνα για την πρόοδο του νέου Δήμου και των δημοτών μας.

Διαβεβαιώνουμε ότι όταν χρειάζεται θα είμαστε χρήσιμοι και δημιουργικοί, αλλά όταν επίσης χρειαστεί να προασπίσουμε θέσεις και αρχές θα είμαστε απόλυτοι και μαχητικοί.

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν ότι η κάθε ημέρα, θα είναι ημέρα δικαίωσης της πολιτικής τους επιλογής. Ημέρα που θα πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις μας.

«Οι Πολίτες Μπροστά» είναι ένα κίνημα πολιτών πολυσυλλεκτικό και πολυδιάστατο, το οποίο δεν στρατολογείται και δεν περιχαρακώνεται σε κομματικά στρατόπεδα.

«Οι πολίτες Μπροστά» έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του μεγάλου μετώπου πολιτών, με δομή και ιεραρχεία, αλλά στη βάση της ελεύθερης βούλησης και όχι στη βάση της ομογενοποιημένης αγέλης.

Αντιλαμβανόμαστε τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, ως ώριμους πολίτες και όχι ως εντολοδόχους ψηφοφόρους.

Η επόμενη Κυριακή είναι για μας η επαναεπιβεβαίωση αυτής της ταυτότητας.

Οι συνδημότες μας έχουν όλες τις πληροφορίες, όλη την ενημέρωση, έχουν αδιάσειστο κριτήριο, γνώση και εμπειρία, ώστε ελεύθεροι να αποφασίσουν τι θα πράξουν.

Η μόνη πολιτική μας γραμμή είναι αυτή που θέσαμε εξαρχής στην τοπική κοινωνία. Αυτή είναι η μόνη γραμμή την οποία δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε τα επόμενα τριάμιση χρόνια.

Ακούστε Το τραγούδι Του Δικού μας Δημήτρη Φάκου Με τους STAVENTO



DIMITRIS_FAKOS_ft_STAVENTO
Ανέβηκε από ARTONTHEROAD. - Δείτε περισσότερα μουσικά video, σε HD!

Επιστολή του Βασίλη Σπανάκη

Ληστεία σε ξενοδοχείο στο Μοσχάτο

Αιφνιδιάστηκε ο υπάλληλος της ρεσεψιόν

Στόχος ληστείας έγινε ξενοδοχείο που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος 31, στο ύψος του Μοσχάτου.

Άγνωστος άνδρας με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε τον υπάλληλο της ρεσεψιόν, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγε πεζός.
πηγή:newsbeast