Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!!!

H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ Ταφ Ταφ) ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 31/7/11 (πατήστε εδώ)

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -20% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΩΡΑ!!ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ -50%
ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 8 ( ΕΝΑΝΤΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ )
ΤΑΥΡΟΣ 17778
ΤΗΛ : 210 34 63 250
http://www.taftaf.gr/

Αναλυτικά, τα σκορ των αναμετρήσεων των ομάδων του Μοσχάτου από ΕΠΣΠ

Αναλυτικά, τα σκορ των αναμετρήσεων των ομάδων του Μοσχάτου το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου για την 15η Αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πειραιά

ΕΠΣΠ Α'

1ος Όμιλος
Αναγέννηση Μοσχάτου-Παννεαπολικός 2-0
Μαύρος Αετός-Θύελλα Μοσχάτου 3-1


 
ΕΠΣΠ Β'

2ος Όμιλος
Ελευθερία Μοσχάτου-Αστέρια Δραπετσώνας 0-1

Ο Γιώργος Πασχαλίδης αύριο Τρίτη 18/1 στον Ταύρο!!!

O Γιώργος Πασχαλίδης μαζί μας! Ειδική παρουσίαση του έργου του με αφορμή τη βράβευσή του με το ΙΧ διεθνές βραβείο λογοτεχίας Guiseppe Sciacca για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη. Το έργο του συγγραφέα θα παρουσιάσουν ειδικοί επιστήμονες, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες.

18 Ιανουαρίου 2011, 7:30 το βράδυ στο ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Πειραιώς 206, Ταύρος.

Πηγή: Εκδοτικός Οργανισμός ΛΙΒΑΝΗ

Συγχαρητήρια Σπανάκη στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Δελτίο τύπου στο Μοσχάτο Live! απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, Βασίλης Σπανάκης, σχετικά με την κίνηση της ΟΝΝΕΔ για το Χαμόγελο του Παιδιού στο Μοσχάτο σας το παραθέτουμε αυτούσιο:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, Βασίλης Σπανάκης, ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον συνεχάρη για τις ενέργειες της Οργάνωσης και την πολύτιμη βοήθειά της στην προσπάθεια ανέγερσης της 11ης στέγης παιδιών του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο.

Ο Βασίλης Σπανάκης τόνισε ότι σε δύσκολες εποχές όπως η σημερινή, η αλληλεγγύη και η κοινωνική ευσυνειδησία οφείλουν να έχουν κυρίαρχο ρόλο, ενώ προέτρεψε τους νέους της ΟΝΝΕΔ να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο με τον ίδιο ζήλο.

πηγή: Μοσχάτο Live!

Δραματικό φινάλε ο Άγιαξ, με εννέα το Μοσχάτο,συνεχίζει την καλή πορεία Ο Φωστήρας!

Δραματικό Φινάλε επιφύλαξε η αγωνιστική για τον Άγιαξ Ταύρου που ηττήθηκε στο 87’ από την Νέα Ιωνία.

Με εννέα παίκτες το Μοσχάτο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Άνω Συρο.2-1 το τελικό αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων.


2-0 επικράτησε ο Φωστήρας του Αθηναϊκού και συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν ο Τερζής στο 21’ και ο Τσοπανάκος στο 89’.

Δείτε όλες τις Φάσεις του Αγώνα
ΆΝΩ ΣΥΡΟ - ΜΟΣΧΑΤΟ (πατήστε εδώ)

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ...

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ EMAIL MAZI ME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ…………….

Στις 11/01/2011 συναντηθήκαμε με το νέο Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κύριο Ευθυμίου στο δημαρχείο του Μοσχάτου. Η πρώτη γνωριμία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις, αναφερθήκαμε στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί, αλλά και στα λάθη του παρελθόντος. Ακόμα εστιάσαμε στις δράσεις του μέλλοντος, παραδίδοντας εγγράφως στο Δήμαρχο μια δέσμη προτάσεων και ιδεών.

Ο κύριος Ευθυμίου ήταν αρκετά ενημερωμένος για τις διαστάσεις του εγκλήματος της καύσης καλωδίων και άλλων υλικών, αλλά και για τους χρηματοδότες τους (παράνομες επιχειρήσεις σκράπ κ.λ.π.).

Τα συμπεράσματα που βγάλαμε από τη συνάντηση είναι ότι ο νέος δήμαρχος, παρά τα οργανωτικά προβλήματα που έχει επιφέρει στο διοικητικό μηχανισμό η εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, θεωρεί ότι το πρόβλημα της καύσης καλωδίων είναι πρώτης προτεραιότητας και θα επιμείνει μέχρι τη λύση του.

Στη συνάντηση μετείχαν από την Επιτροπή Κατοίκων οι κύριοι Γιώργος Λινάρδος (πρόεδρος), Εύα Ζυμαράκη, Βίκη Χέλμη και Λάζαρος Λοίζος (μέλη).

Ακόμα, στη κοπή της πίτας, όπου την Ε.Κ. εκπροσώπησε ο κύριος Κυριάκος Λουράντος που είναι και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κύριος Σπανάκης αναφέρθηκε αποκλειστικά στο πολύ σοβαρό πρόβλημα της καύσης και στο οριστικό κλείσιμο των παράνομων σκραπ.

Υ.Γ. – 1 Ευχαριστούμε τον Τάκη, φίλο της Ε.Κ. για τις φωτογραφίες που τράβηξε πριν λίγες μέρες βάζοντας σε κίνδυνο την περιουσία του και τη σωματική του ακεραιότητα.

Υ.Γ. – 2 Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η πρώην πρόεδρος της Ε.Κ. η κυρία Αλιφιεράκη.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ
ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

 Η ΚΑΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ