Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Νίκος Μίχας και Δημήτρης Φάκος live σήμερα 19/3 στο Μοσχάτο

Ο Νίκος Μίχας και ο Δημήτρης Φάκος σήμερα θα πραγματοποιήσουν συναυλία στο bar VERTIGO CAFE - BAR Χρ.Σμυρνης & Σολωμου 80β στο Μοσχάτο.

Αυτή θα είναι η πρώτη τους Live συνεργασία αφού στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί συνθετικά, με τον Δημήτρη Φάκο να έχει γράψει πολλές επιτυχίες του καλλιτέχνη.

Την βραδιά ανοίγουν οι Weird Christie

ΩΡΑ: 10:30 μ.μ
ΕΙΣΟΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΤΑ 7 ΕΥΡΩ


Έκλεψαν τα γράμματα της επιγραφής του Δήμου Ταύρου

Απίστευτο περιστατικό στο Δημαρχείο του Ταύρου. Άγνωστοι έκλεψαν τα γράμματα που σχημάτιζαν την επιγραφή "Δημαρχείο Ταύρου" που βρισκόταν έξω από το κτίριο του Δημαρχείου.

Πρόκειται για χάλκινα γράμματα, περίπου 30 εκατοστά το ένα. Η κλοπή συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/3 και έγινε αντιληπτή το πρωί.

Η Αντιδήμαρχος Ταύρου, κ. Βασιλική Καραβία, έδωσε άμεσα εντολή να αντικατασταθεί η επιγραφή, ενώ ενημέρωσε τον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου για το συμβάν.

Ο τελευταίος βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πετραλώνων, όπου και κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων για την κλοπή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες.
Μοσχάτο Live!

Ρήμαξαν σουβλατζίδικα και φαστ φουντ! Χτύπησαν και στο Μοσχάτο

Ψιλικατζίδικα, σουβλατζίδικα, φούρνοι, μέχρι και MacDonalds στο στόχαστρο ληστών τα τελευταία 24ωρα.

Στην οδό Δεληγιάννη στου Ρέντη τρία άτομα εισέβαλλαν σε κατάστημα ψιλικών επιτέθηκαν στον 74χρονο ιδιοκτήτη άρπαξαν 500 ευρώ και διέφυγαν.

Στη Λ. Αμφιθέας στο Π. Φάληρο δύο άτομα εισέβαλαν σε MacDonalds και με την απειλή όπλου άρπαξαν 250 ευρώ.

Στην οδό Μηδείας στα Πατήσια δύο άτομα επιτέθηκαν στον 42χρονο Πακιστανό διανομέα ψητοπωλείου άρπαξαν 400 ευρώ.

Στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο ένα άτομο μπήκε σε μικρογεύματα Μερακλήδες, και άρπαξε από την Αλβανίδα υπάλληλο 200 ευρώ.

Στην οδό Ελλησπόντου στον Βύρωνα, δύο άτομα εισέβαλλαν σε κατάστημα ψιλικών, ακινητοποίησαν την 83χρονη ιδιοκτήτρια, άρπαξαν 100 ευρώ και διέφυγαν.

Στην οδό Παρθενώνος στο Π. Φάληρο ένα άτομο εισέβαλε σε φούρνο, με την απειλή όπλου άρπαξε από την 37χρονη Ουκρανή υπάλληλο, 500 ευρώ και εξαφανίστηκε

πηγή: newsit

Αποκαλυπτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στον Ταύρο


Αποκαλυπτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στον Ταύρο, έξω από τις εγκαταστάσεις της Αυριανής στοτυπογραφείο στον Ταύρο (Δήμητρος 31)όπου οι εργαζόμενοι και πολλοί δημοσιογράφοι έδιναν τη μάχη γι να μην κυκλοφορήσει το απεργοσπαστικό φύλλο της Αυριανής.

Το πρωί σύμφωνα με καταγγελίες, έγινε επίθεση εναντίον του Χρήστου Κυρίτση από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, χτύπησαν συνάδελφο της Αυριανής και γενικά η πλευρά της εργοδοσίας προσπάθησε με κάθε τρόπο να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης.

Σήμερα ακολουθεί ο 2ος γύρος της μάχης για να μην εκδοθεί η Αυριανή της Κυριακής. Όπως γράφει το peiratikoreportaz υπάρχει ανάγκη τώρα για δυναμική παρουσία στην Αυριανή, να μην μπορέσει ο ιδιοκτήτης να βγάλει το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας.

Το ρεπορτάζ από τα όσα έγιναν το βράδυ στο http://peiratikoreportaz.blogspot.com/

Πέθανε ο άνθρωπος που παρέσυρε το Tραμ στο Μοσχάτο

Δυστυχώς, ο άτυχος άνθρωπος που παρέσυρε το Τραμ στο Μοσχάτο την Τρίτη 15/3 υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ νοσηλευόταν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ένα, πραγματικά, πολύ δυσάρεστο γεγονός γενικά, αλλά και για την πόλη μας. Ο άστεγος άντρας κοιμόταν από πέρσι στον δρόμο (είχαν γίνει προσπάθειες να μεταφερθεί σε ίδρυμα, αλλά ο ίδιο αρνιόταν κάτι τέτοιο), ενώ η γειτονιά τον φρόντιζε, πηγαίνοντας του φαΐ και ρούχα.

Αυτό το περιστατικό είναι ο πιο τραγικός τρόπος για να αναδειχθεί το γεγονός ότι η κατασκευή του Τραμ στο Μοσχάτο είναι απαράδεκτη, αφού είναι υπερυψωμένο σε σχέση με το πεζοδρόμιο. Μπορεί να μην γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια του συγκεκριμένου δυστυχήματος, αλλά είναι αρκετοί (κυρίως ηλικιωμένοι) οι άνθρωποι που έχουν πέσει εξ αιτίας της κατασκευής της αποβάθρας του Τραμ.

Η ΤΡΑΜ Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν:

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΜ Α.Ε. εκφράζουν τη θλίψη τους για τον τραγικό χαμό συμπολίτη μας μετά από ατύχημα που σημειώθηκε στις 15/03, ώρα 18:25 στο δίκτυο του τραμ.

Το περιστατικό συνέβη μετά τη στάση ΜΟΣΧΑΤΟ προς ΣΕΦ και ενώ το όχημα τραμ ήταν εν κινήσει, πραγματοποιώντας το δρομολόγιο ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΣΕΦ (Αριστοτέλης).

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Πειραιά, όπως επίσης και από τις αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρείας.
Μοσχάτο Live!