Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δελτίο τύπου Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο

Ζωντανή λαϊκή βραδιά σήμερα στο Μεζεδοπωλείο ΟΙΝΟΘΟΗ!!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ζωντανή λαϊκη βραδιά στην Οινοθόη Κωνσταντινουπόλεως 91 Μοσχάτο με τον μαέστρο Ηλία Μπάσιο και τον Αντώνη Ρομέο guest Spilios. Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ

Εχουν μείνει ακόμα 2 εκδηλώσεις μαγαζιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του καρναβαλιού Μοσχάτου Ταύρου ( πατήστε εδώ )

τηλέφωνο οινοθόης: 210 4826540

Παράσταση Καραγκιόζη σήμερα Πέμπτη στον Ταύρο

Ντύσου μασκαράς και έλα την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 στις 18:00 μ.μ. στο "Θεατράκι" της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου

(Πειραιώς και Επταλόφου) να παρακολουθήσεις την παράσταση "Ο Καραγκιόζης στο Καρναβάλι" και να διασκεδάσεις με ταχυδακτυλουργικά κόλπα!

Πυρκαγιά σε γραφεία της Ν.Δ. στον Ταύρο

Φωτιά ξέσπασε στις 03:44 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία(πληροφορίες λένε για γκαζάκια που είχαν τοποθετηθεί έξω από τα γραφεία), στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στην οδό Γρ. Λαμπράκη 12, στον Ταύρο.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά.

Η φωτιά επεκτάθηκε και σε 2 αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο σημείο.
Τόσο τα γραφεία του κόμματος όσο και τα Ι.Χ. υπέστησαν υλικές ζημιές.

πηγή: voliotaki.

Δελτίο τύπου Το.Συ.Ν Μοσχάτου για τον εμπρησμό στο 1ο Λύκειο Μοσχάτου και τη δολοφονία των αστυνομικών

Δελτίο Τύπου

Για τον εμπρησμό στο 1ο Λύκειο Μοσχάτου και τη δολοφονία των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ μετά από συμπλοκή κοντά στο Μοσχάτο.

Μοσχάτο, 2/3/2011

Σήμερα(εχθές) ημέρα Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, αντιπροσωπία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου, αποτελούμενη από τους κ. Πατσουράκη Πολύδωρο (Πρόεδρος Το.Συ.Ν.) και κ. Παπανικολάου Γεώργιο Μαρίνο (Μέλος Το.Συ.Ν.), πραγματοποίησε επίσκεψη στο 1ο Λύκειο Μοσχάτου με σκοπό να ελέγξει από κοντά τις συνέπειες του εμπρησμού στο σχολικό κτίριο. Τα μέλη της αντιπροσωπίας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με μαθητές και καθηγητές για το περιστατικό.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τη διεύθυνση του σχολείου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκάλεσε ο εμπρησμός στη λειτουργία του σχολείου αλλά και τις επιπτώσεις που είχε στη συμπεριφορά των μαθητών.

Ο διευθυντής του σχολείου κος Παπαϊωάννου ξενάγησε τα μέλη της αντιπροσωπίας στο σχολικό κτίριο εκφράζοντας το προβληματισμό του για την αργή αποκατάσταση των φθορών από τα συνεργία του Δήμου, ανησυχία την οποία συμμερίστηκαν και τα μέλη της αντιπροσωπίας αφού τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό 2 από τις 3 αίθουσες στις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά είναι μέχρι στιγμής ακατάλληλες για διδασκαλία.

Ο κύριος Παπαϊωάννου επίσης ενημέρωσε τα μέλη της αντιπροσωπίας, ότι εδώ και πολύ καιρό έχει επισημάνει την έλλειψη προσωπικού στο σχολείο, όπως σχολικού φύλακα και επιστάτη. Τα μέλη της αντιπροσωπίας εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου προς τους καθηγητές και του μαθητές του σχολείου και δήλωσαν ότι θα συνδράμουν προς κάθε κατεύθυνση για να ακουστούν τα αιτήματα του σχολείου.

Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό της εν ψυχρώ δολοφονίας των δυο νεαρών αστυνομικών και το τραυματισμό περισσοτέρων από ενόπλους χτες το βράδυ κοντά στη περιοχή του Μοσχάτου, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων

Μοσχάτου εκφράζουν τη θλίψη τους για το γεγονός, που στέρησε τη ζωή σε δυο νέους ανθρώπους γεμάτους όνειρα για τη ζωή αλλά και τη συμπαράσταση τους στις οικογένειες των θυμάτων, που δεν θα δουν τα παιδιά τους να γυρίζουν σπίτι.

Ευελπιστούμε οι δράστες να εντοπιστούν σύντομα και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου