Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Εκδηλώσεις Σήμερα 25/08/2010 στο Μοσχάτο Ταύρος

Οι Εκδηλώσεις Σήμερα 25/08/2010 στο Μοσχάτο Ταύρος

 Στο Γήπεδο του Μοσχάτου στις 6:00μμ
ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ( περισσότερα εδώ)

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού Κάθε μέρα Στις 9:00 πμ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ «ΚΙΒΩΤΟΣ» ΠΡΟΒΟΛΕΣ (περισσότερα εδώ)

Σινέ Κήπος Μοσχάτου Στις 11:00 μμ

''ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ'' (περισσότερα εδώ)

Νέα Μασκώτ Σινέ Ταύρου 21.00, 23.15

''ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ'' (περισσότερα εδώ)

Σινέ Κήπος Μοσχάτου Στις 9:00μμ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ 51: ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ (περισσότερα εδώ)

Μοσχατιώτισσα Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σεναρίου

Στον παγκόσμιο διαγωνισμό Σεναρίου,«Το Σενάριο της δικής Σου Ιστορίας» λαμβάνει μέρος ένα δικό μας κορίτσι.Η Ιστορία πρέπει να βασίζεται στην ιδέα, ότι η ζωή με Πολλαπλή Σκλήρυνση μπορεί να επαναπροσδιοριστεί με μία θετική και αισιόδοξη στάση . Όποιο σενάριο συγκεντρώσει  τις περισσότερες ψήφους θα είναι και αυτό που θα κερδίσει τον διαγωνισμό. Το έπαθλο είναι το σενάριο να γίνει ΤΑΙΝΙΑ. Θέλουμε να της ευχηθούμε καλή επιτυχία Από το Μοσχάτο Ταύρος Life και γρήγορα να δούμε το σενάριο της στους κινηματογράφους.
Για να ψηφίσετε το σενάριο της κοπέλας από το Μοσχάτο( Παρακαλώ με 5 αστεράκια!!
Πατήστε εδώ (η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 30/08/2010)

Ζητείται κοπέλα από Δημοσιογραφική εταιρία στο Μοσχάτο

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ εταιρεία στο Μοσχάτο, ζητεί δεσποινίδες - κυρίες, με εμπειρία, για τηλεφωνική επικοινωνία με επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, υψηλές αποδοχές, ασφάλιση, bonus, απογευματινή απασχόληση 210/ 48270 11, 210/ 48232 30


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 4827011

Παιδικός Κόμβος Του Μείζονος Ελληνισμού στον Ταύρο Για μικρούς φίλους

Ο παιδικός κόμβος του ΙΜΕ με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.
Γνωρίστε τους ήρωες μας, επικοινωνήστε με τους φίλους σας, παίξτε παιχνίδια και διαβάστε την ηλεκτρονική έκδοση της παιδικής τριμηνιαίας εφημερίδας “Του Κόσμου τα νέα”
Δείτε επίσης τη σελίδα “Τα ΙΜΕάκια ταξιδεύουν…” όπου μπορείτε να στείλετε τις δικές φωτογραφίες και ιστορίες από τα μέρη που επισκεφθήκατε στις διακοπές σας καθώς και να δείτε πληροφορίες για διάφορες περιοχές που μας έστειλαν οι μικροί μας φίλοι. Μπράβο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για την ανάδειξή του πολιτισμού μας με κάθε τρόπο.

Μπείτε στον κόμβο ΙΜΕακια εδώ


Φιλικό Σήμερα το Μοσχάτο με τον Άρη Αμφιάλης

Σήμερα Τετάρτη 25/08/2010 στις 18:00 μ.μ Στο Γήπεδο του Μοσχάτου Στην οδό Καποδιστρίου, είναι προγραμματισμένο το φιλικό του Μοσχάτου με τον Άρη Αμφιάλης. Να θυμίσουμε ότι 3 ημέρες πριν το Μοσχάτο ηττήθηκε  με 3-1 από τον ΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στο γήπεδο του περάματος. Η ομάδα της Αμφιάλης στο δικό της φιλικό με την Νέα Ιωνία αναδείχθηκε ισόπαλη 2 -2 

Η μεγάλη μέρα έφτασε και ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2010

Τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπορούν να δουν από αυτήν την ώρα οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://www.minedu.gov.gr/ καθώς η ιστοσελίδα βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.

Οι μαθητές θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).
Οι υποψήφιοι που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στον τετραψήφιο αριθμό 1500.
Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων.

Δείτε τις βάσεις εισαγωγής εδώ

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 25/08/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει μόνο στο Μοσχάτο

8π.μ.-8μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 102