Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Επαναλειτουργούν οι σταθμοί του ΗΣΑΠ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ που είχαν κλείσει λόγω έργων

Σήμερα Δευτέρα 9 Αυγούστου, τίθεται και πάλι στην κυκλοφορία το κομμάτι του ηλεκτρικού μεταξύ των σταθμών Φάληρο - Μοναστηράκι. Επιτέλους μέτα απο 10 ημέρες οι Σταθμοί Μοσχάτο Ταύρος Θα λειτουργήσουν κανονικά. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα πρόκειται να επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί Μοναστηράκι (κάθοδος), Θησείο, Πετράλωνα, Ταύρος, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Φάληρο (άνοδος-κάθοδος) οι οποίοι είχαν κλείσει λόγω έργων.

Αντίθετα, κλειστό μέχρι το τέλος του χρόνου θα παραμείνει το... τμήμα Αττική – Μοναστηράκι οπως είχαμε γραψει εδώ. Το επιβατικό κοινό μπορεί να εξυπηρετείται με τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό ή με τη λεωφορειακή γραμμή Χ19.
Σημειώνεται ότι στους σταθμούς Περισσό και Πευκάκια οι συρμοί με κατεύθυνση των Πειραιά δε σταματούν.

Επιτέλους Ελλάδα βοήθα την μουσικη μας...

Σε όλες τις γωνιές του κόσμου ακούνε μουσική, χορεύουν σε κάθε ρυθμό της και διασκεδάζουν ή στενοχωριούνται σε κάθε άκουσμα της…Ο παράγοντας όμως που θα πρέπει να μείνουμε και να βοηθήσουμε αυτό που λέγετε αλλιώς ψυχαγωγία είναι το τι μας πουλάνε τέλος πάντων και τι δεν μας αφήνουν να ακούσουμε ! Όλοι πιστεύω έχετε παρατηρήσει σε κάθε μαγαζί που πηγαίνετε πόσοι ωραίοι καλλιτέχνες δεν έχουν κάνει όχι cd αλλά ούτε demo…Γιατί;; κρύβεται κάτι μέσα σ αυτό ? Πόσες φωνές έχουν χαθεί και πόσοι δημιουργοί δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Σίγουρα ο κάθε μουσικός γνωρίζει τουλάχιστον 10 ‘’φωνάρες’’ και άλλους 10 ‘’συνθεταρες’’. Μήπως γίνεται κάτι που δεν το γνωρίζουν πολλοί? Μάλλον!! έχετε παρατηρήσει το τι ακούμε στα ραδιόφωνα?? Πιστεύω πως ναι. έχετε καταλάβει κάτι; Σίγουρα ναι!! Πόσες φορές έχετε πει στους φίλους ή στις φίλες σας ρε μ…. πάλι τα ίδια τραγούδια παίζει αυτός ο σταθμός; Ναι… και θα παίζει τα ίδια μέχρι να αλλάξει η play list του κάθε σταθμού!! Ποιος τελικά ορίζει αυτή την play list?? Ο σταθμός???Μμμ…. Ναι σίγουρα βάζει την πινελιά του και ο σταθμός αλλά Μάλλον και κάτι άλλο κρύβεται από πίσω… ! !Καλό είναι να μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα με το όνομα τους και να καταλαβαίνουμε επιτέλους τι μας πουλάνε και τι δεν μας το βάζουν καν να το κρίνουμε!! Παρατηρήστε σας παρακαλώ τι τελικά γίνεται στην Ελλάδα με την μουσική. Όταν Θέλουν να προωθήσουν κάτι θα το προωθήσουν και θα πουν και ένα ''τραγούδι''.. Πόσες φορές έχετε ακούσει κάποια σύνθεση και λέτε τι βλακεία είναι αυτή αλλά σε κανένα μήνα έχετε πιάσει τον εαυτό σας να το σιγοτραγουδάει? Πέτυχαν τον στόχο τους . Ο χρυσός δίσκος είναι γεγονός και εμείς παραμένουμε στην μετριότητα σαν κριτές, μουσικοί, συνθέτες…. Ο λόγος που τον τελευταίο διάστημα έχω κινηθεί προς την ξένη μουσική είναι αυτό . διότι εκεί υπάρχουν βλακείες αλλά βγαίνουν να κριθούν, υπάρχουν παιδιά με cd 19 χρονών και τους προωθούν σαν να ήταν ο ''Νταλάρας'' ,... Επιτέλους Ελλάδα βοήθα τα παιδιά σου έστω και αργά…..Μπορούν να προσφέρουν πάρα μα πάρα πολλά ρε γαμώτο….


Άρθρο από Συνεργάτη του Μοσχάτο - Ταύρος Life

Δωρεάν 3G κλήσεις για μέλη του Facebook

Η εταιρεία Vonage παρουσίασε εφαρμογή για κινητά iPhone και Android, η οποία επιτρέπει στους κατόχους τους να κάνουν δωρεάν κλήσεις VoIP (μέσω internet), αρκεί οι συνομιλούντες να είναι “φίλοι” στο facebook.

Η εφαρμογή που διατίθεται ήδη στο iTunes και Android Marketplace, εμφανίζει τους φίλους του Facebook, οι οποίοι έχουν εγκατεστημένη την ίδια εφαρμογή (και μπορούν να κληθούν δωρεάν) και αυτούς που δεν τη έχουν (η επικοινωνία μεταξύ των οποίων περιορίζεται στα μηνύματα).
Η Vonage μας πληροφορεί ότι και οι δύο μορφές επικοινωνίας είναι διαθέσιμες μέσω δικτύου 3G στις περισσότερες χώρες.
Η Vonage ξεκίνησε την παροχή υπηρεσιών VoIP περίπου πριν από δέκα χρόνια και προμηθεύει τους πελάτες της με routers εφοδιασμένους με υποδοχή για τηλεφωνικό καλώδιο όπου μπορούν να συνδέσουν τον υπάρχοντα εξοπλισμό τους.
Παρά την στάνταρ πελατεία της όμως, η εταιρεία υποσκελίστηκε από την Skype, η οποία μπορεί να παρέχει φθηνότερες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας την υπολογιστική ισχύ των πελατών της.
Η Frig προσφέρει τις ίδιες περίπου υπηρεσίες, επίσης δωρεάν, και επιπλέον βιντεοκλήση και υποστήριξη για διάφορες πλατφόρμες μηνυμάτων.
Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι η Vonage δεν ενσωμάτωσε τη υπηρεσία στα πακέτα που ήδη προσφέρει. Πιθανόν αυτό να εννοεί όταν λέει “θα επεκτείνουμε την υπηρεσία ώστε να ενσωματώσουμε παροχή υπηρεσιών φωνής και μηνυμάτων, αλλάζοντας τον τρόπο επικοινωνίας”.
Τέτοιου είδους παροχή θα αποτελέσει σημαντικό πονοκέφαλο στις εταιρείες παροχής κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες βασίζονται στον χρόνο ομιλίας των συνδρομητών τους για να έχουν κέρδη.
Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα της Vonge. Τουλάχιστον όχι ακόμη.