Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Μέχρι και αύριο η προσφορά μας για το μεζεδοπωλείο ΟΙΝΟΘΟΗ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΘΟΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18-11-2010

Κάθε Δεύτερα έως Πέμπτη και για 2 Μήνες από 13/09/2010 - 18/11/2010 η ''ΟΙΝΟΘΟΗ'' προσέφερε στους αναγνώστες μας 20% έκπτωση , ανεξαρτήτου ατόμων και Παραγγελίας. Η προσφορά ισχυεί μέχρι και αύριο και για να μπορέσετε να την ενεργοποιήσετε, το μόνο που θα πρέπει να πείτε στο μαγαζί είναι ότι είστε αναγνώστες του ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ LIFE.


''ΟΙΝΟΘΟΗ΄΄
Κωνσταντινουπόλεως 91 Στο Μοσχάτοhttp://www.oinothoi.gr/
Τηλέφωνο 210 4826540

ATHENS FFG WINTER BAZAAR 19-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του Fall Bazaar και με ακόμα περισσότερα ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ το FFG Athens Winter Fashion Bazaar ανοίγει τις πόρτες του ξανά, για 5 μέρες, από τις 19 έως τις 23 Νοεμβρίου, στο κτίριο της εταιρείας, στη Χειμάρας 21-23 επίπεδο -2, στο Μοσχάτο.

Brands όπως Calvin Klein Jeans, CK accessories, DKNY, Affliction, Rock& Republic, Ted Baker, Free People, Elie Tahari, Day Birger et Mikkelsen, Braccialini, Gherardini και πολλά άλλα σε τιμές έως -80%, και σε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία.

Ραντεβού στο FFG Athens Winter Fashion Bazaar για την απόλυτη fashion εμπειρία!

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Το Βicycle Film Festival είναι ένα διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ με κεντρικό θέμα το ποδήλατο.

Ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη πριν από 10 χρόνια θέλοντας να γιορτάσει την αναδυόμενη ποδηλατική κουλτούρα μέσα από την μουσική, την μόδα, τον κινηματογράφο και την τέχνη.
Σε αυτό το πλαίσιο, στην πρώτη του επίσκεψη επί ελληνικού εδάφους το Bicycle Film Festival έχει την χαρά να φιλοξενεί μια εικαστική έκθεση με θέμα και έμπνευση το ποδήλατο.
Η έκθεση SPOKED! διαπραγματεύεται την επιστροφή του ποδηλάτου στην καθημερινότητα, την επίδρασή της στην αισθητική και την αποτύπωσή της στο πεδίο των τεχνών.

Μία νέα παραγωγή χορού από τον ταλαντούχο Ισραηλινό χορογράφο Arkadi Zaides,

Ένα πολιτικό έργο, που μιλά πολλές γλώσσες, με δύο Εβραίους και δύο Άραβες χορευτές, που επιζητεί την ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία, ένα χώρο όπου μπορούν να απελευθερωθούν οι δαίμονες του καθένα, μέσα από τις διαφορετικές κοινωνικές τους πραγματικότητες, τις διαφορετικές καλλιτεχνικές τους γλώσσες, τις διαφορετικές συναισθηματικές τους καταστάσεις.
Με σύγχρονο χορό, καποέιρα, τζούντο σε μία ιδιαίτερη χορογραφία, κάθε ένας από τους ερμηνευτές διηγείται την ιστορία του και εισβάλει στην ιστορία του άλλου, χωρίς σταματημό, χωρίς λύση. Ένα τοπίο επιθετικότητας, κάποτε συμπόνιας και τρυφερότητας, βίας, σύγχυσης, απελπισίας και προσμονής, που αναζητά έναν τόπο για όλους, έναν τόπο ελπίδας, έναν τόπο QUIET.

Το Βicycle Film Festival  18:00 - 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μία νέα παραγωγή χορού 21:00
20€, Φοιτητικό, κάτοχοι κάρτας ανεργίας & πολυτέκνων & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων: 15€,

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Πληροφορίες Ιδρύματος 210-3418550

Κοπέλα ζητείται από εταιρεία υφασμάτων στον Ταύρο

ΚΟΠΕΛΑ ζητείται ως υπάλληλος γραφείου, απαραίτητες γνώσεις Αγγλικών, Η/Υ και πρόγραμμα Eurofasma, από εταιρεία υφασμάτων, περιοχή Ταύρος, κος Κωνσταντουράκης, βιογραφικά στο email: stkonstant@gmail.com 210 3214036

Περιοχή: Ταύρος

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 3214036

Πρόβλημα με Δαουλάρη ο Αίολος Ταύρου

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της επιτυχίας της ομάδας με 76-69 επί του Άρη Πετρούπολης, οι άνθρωποι του Αίολου Ταύρου ενημερώθηκαν για το δυσάρεστο νέο, το οποίο αφορά τον τραυματισμό του παίκτη του τμήματος, Παναγιώτη Δαουλάρη!

 Ο πάλαι ποτέ μπασκετμπολίστας του Κόροιβου Αμαλιάδας τραυματίστηκε στον αγκώνα και στο γόνατο, κατά τη διάρκεια δύο φάσεων του αγώνα της Δευτέρας, με συνέπεια να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα της προσεχούς αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νίκη Αμαρουσίου, εκτός έδρας!
 Όσο για τη χθεσινή επιτυχία των γηπεδούχων, ο προπονητής του Αίολου Ταύρου 2006, Θοδωρής Ορφανίδης, ανέφερε, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», μετά τη λήξη του αγώνα πως: «Η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες απ’ αυτές, οι οποίες έχουν φανεί μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα! Ίσως, όμως, να το πιστεύω μόνο εγώ αυτό! Δε ξέρω τι να σας πω!», ήταν τα λόγια του τεχνικού των νικητών.

ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 76 (34)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 69 (29)

Διαιτητές: Χρηστίδης Η, Πλιάκας

Αίολος Ταύρος (Ορφανίδης, Σκαρίμπας): Δεμιρτζόγλου 4, Αφαλίδης 9, Καραγιάννης 5, Λακασάς, Κατσαρής 2, Μουχίμογλου 14 (2), Καρατζάς, Κορωνιός 18 (2), Δαουλάρης 14 (2), Κοκλώνης 10.

Άρης Πετρούπολης (Γρυλλιωνάκης): Αμπράζης 2, Λιαπούρης 8, Γεωργαλάς 6, Κοσμίδης 21 (5), Βασιλείου 12, Κωνσταντώνης 2, Ρήγος 5, Τσακίρης, Ντάνας 5, Νίκας 8 (1).

Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη 1973

Κoντά στο να συνεχίσει σαν πρώτος προπονητής ο Ανδρεάτος στον ΑΟ Μοσχάτου

Μέχρι το τέλος της περασμένης εβδομάδας το ενδεχόμενο πρόσληψης νέου προπονητή συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες.

Ωστόσο, μετά το ισόπαλο 2-2 στο Κορωπί και, κυρίως, τον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε η ισοπαλία, η περίπτωση να συνεχίσει σαν πρώτος προπονητής ο Γιάννης Ανδρεάτος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εξαιρετικά πιθανή.

Το Μοσχάτο απέσπασε έναν χρυσό βαθμό σε μία δύσκολη έδρα, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε για περίπου μισή ώρα να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Λιόση. Μάλιστα, κατά τη στιγμή της αποβολής, το Μοσχάτο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 (!) γεγονός που αποδεικνύει πως υπήρχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα από τους πράσινους.

Εγκαίνια έκθεσης «Ιστορίες νομισμάτων – Αφηγήσεις πόλεων» Στον Ταύρο

Το ΙΜΕ φέρνει στην Ελλάδα πολύ σημαντική συλλογή αρχαίων νομισμάτων

Στις 24 Νοεμβρίου 2010 εγκαινιάζεται στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» η έκθεση «Ιστορίες νομισμάτων – Αφηγήσεις πόλεων». Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση τμήματος της νομισματικής συλλογής του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, που αποτελεί την τέταρτη μεγαλύτερη συλλογή νομισμάτων της Μικράς Ασίας στον κόσμο.

Το ΙΜΕ απέκτησε τη νομισματική συ...λλογή από Γερμανό συλλέκτη. Η συλλογή περιλαμβάνει πάνω από 13.000 νομίσματα, που αντιπροσωπεύουν τις περισσότερες περιοχές του αρχαίου ελληνικού κόσμου, από τη σημερινή Γαλλία έως την Αίγυπτο, με έμφαση στις περιοχές της Μαύρης θάλασσας και της Μικράς Ασίας.

Στην έκθεση «Ιστορίες νομισμάτων – Αφηγήσεις πόλεων» του ΙΜΕ ο επισκέπτης μέσα από 160 νομίσματα κάνει ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο, από τη Θράκη έως και τη Μεσοποταμία και από τον 6ο αι. π.Χ. έως και τον 3ο αι. μ.Χ.

Εκτός από τις ιστορικές, πολιτικές και θρησκευτικές πληροφορίες που μας παρέχει η εικονογραφία των νομισμάτων, μπορεί κανείς να αντλήσει και οικονομικές πληροφορίες για νομισματικές μεταρρυθμίσεις, όπως υποτιμήσεις, αλλά και για την έλλειψη μετάλλου για την κοπή νομισμάτων.

Στην έκθεση παρουσιάζονται νομίσματα που απεικονίζουν: θεούς, θεότητες, νύμφες και ήρωες οι οποίοι λατρεύονταν στην πόλη ή το βασίλειο που εξέδιδε το νόμισμα, αναπαραστάσεις ναών και δημόσιων κτηρίων, αγάλματα που κοσμούσαν ιερά ή δημόσιους χώρους, τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, θέματα από την Ιλιάδα, μυθικά όντα, σκηνές ή αντικείμενα της καθημερινής ζωής κ.ά. Επίσης τα νομίσματα παρέχουν πληροφορίες για ιστορικά γεγονότα, όπως η διεξαγωγή κάποιου πολέμου, η μετονομασία πόλεων, η κτίση πόλης ή αποικίας, η σύναψη συμμαχίας μεταξύ πόλεων κ.ά.

Η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2011, συνοδεύεται από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα νομίσματα διηγούνται», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές από Γ΄ Δημοτικού έως Γ΄ Λυκείου
 
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 254 0323
Αίθουσα Ισμήνη
Διάρκεια έκθεσης: 25 Noεμβρίου 2010-28 Φεβρουαρίου 2011
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00
Σάββατο 11:00-16:00, Κυριακή 10:00-16:00
Τιμή εισιτηρίου: 5 €
http://coins.hellenic-cosmos.gr/