Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκίνησε η προπώληση για τις συναυλίες του Ταυριώτη Μ. Παούρη και Al di Meola

Al di Meola
Duet with Peo Alfonsi
Very special guest: Μιχάλης Παούρης

Δύο μοναδικές βραδιές Jazz με ειδικό καλεσμένο... το μπουζούκι.

Ο παγκοσμίου φήμης Jazz κιθαρίστας Al di Meola έρχεται στην Ελλάδα, στο Θέατρο Ακροπόλ, μετά από πρόσκληση του Έλληνα Ταυριώτη σολίστα στο μπουζούκι, Μιχάλη Παούρη να παίξουν μαζί για δύο μοναδικές βραδιές με δύο σολίστες στη σκηνή για δύο πολύ σημαντικούς και διαφορετικούς λόγους.

Αρχικά για να βρεθεί το μπουζούκι στο υψηλότερο σκαλί της διεθνούς jazz σκηνής με μια συνεργασία που θα συζητηθεί και δεύτερον για να γνωρίσει το ελληνικό κοινό τα κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Αl di Meola (Pursuit of Radical Rhapsody)!

Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές γεμάτες δεξιοτεχνία και μια ιδιαίτερη συνάντηση! Η πρώτη φορά που το μπουζούκι συναντά τη σύγχρονη jazz μουσική. Για πρώτη φορά ένας από τους καλύτερους σολίστες παγκοσμίως, ο Al di Meola, θα παρευρεθεί στην ίδια σκηνή με τον Έλληνα δεξιοτέχνη στο μπουζούκι, το "φαινόμενο" Μιχάλη Παούρη.  ( πατήστε εδώ )

ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ
Ιπποκράτους 9 - 11

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
€ 50,40,30,20,10

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Θέατρο Ακροπόλ
Ιπποκράτους 9 - 11
210 36 43 700 & 210 74 74 288
(Τρίτη - Κυριακή: 9.30 - 17.00)
www.acropoltheater.gr
και ηλεκτρονικά
www.ticketservices.gr

Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται από τα ταμεία του Θεάτρου Ακροπόλ.
  • Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011, 21:00
  • Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2011, 21:00

Mέλη Δ.Σ Α.Ο Μοσχάτου: Πολλά προβλήματα το γήπεδο του Μοσχάτου

Ανοικτή επιστολή προς τον αξιότιμο Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου.

Αγαπητέ Δήμαρχε,
Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό  γήπεδο του Μοσχάτου, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους οι οποίοι γνωρίζουμε ότι σας έχουν επισημανθεί.

Ο τεχνητός χλοοτάπητας έχει ξεπεράσει εδώ και πολλά χρόνια το προσδόκιμο ζωής του και για να είμαστε απολυτα ακριβείς έχει τελείως εξαφανιστεί. Είναι πλέον μια ζωντανή εστία μικροβίων και γενεσιουργός αιτία τραυματισμών.

Η διαχείρηση του γηπέδου δεν πρέπει να είναι μόνον πως θα κατανεμηθούν οι ώρες προπόνησης αγωνιστικών τμημάτων και ακαδημιών.Δεν πρέπει να εξαντλείται εκεί η μέριμνα του ΟΝΑ γιατί έχουμε χάσει όλη την ουσία.

Τα παιδιά είναι παιδιά ότι χρώμα φανέλα και να φοράνε. Ένα παιδί που τραυματίζεται σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο προσωπικά δεν μας νοιάζει σε ποιο σύλλογο αθλείται αλλά γιατί δεν προλάβαμε να μην συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό.

Ένα παιδι που μολύνεται απο μια απλή αμοιχή δεν μας ενδιαφέρει αν έιναι αθλητής στο Μοσχατο, την Θύελλα, την Αναγεννηση η όπου αλλού αλλά γιατί να συμβεί το γεγονός.

Η πρώτη ιδιότητα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει είναι γονιός και μετά όλα τα αλλά. Πρωτίστως όσα και αν μας χωρίσουν όλους,μας ενώνει το ενδιαφέρον για τα παιδιά μας.

Είμαστε σίγουροι ότι θα επαναλαβετε τις αγνοτερες των προθέσεων σας, για τις οποίες δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε,και σίγουρα θα επικαλεστειτε την ήδη εγκεκριμένη απο την Νομαρχία αλλαγή του τάπητα.

Αυτό όμως αργεί και θα γίνει, αν γίνει γιατί προσωπικά δεν είμαστε σίγουροι ότι θα σας δωθουν κονδύλια εν μέσω του γενικού οικονομικού χαους,μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δηλαδή Μάιο 2011 και βλέπουμε.

Μέχρι τότε όμως κύριε Δήμαρχε ποιος θα φέρει την υπευθυνότητα αν συμβεί κάτι σε αυτό τον χώρο?

Σε αυτόν τον χώρο που φιλοξενούνται τα σωματεία της πόλης με τους όρους σας και που δεν συντηρείται καθόλου απο εσάς.

Δεν είναι επικίνδυνο να παίζουμε με την υγεία ειδικά μικρών αθλητών και να εξαντλουμαστε σε παιχνίδια πολιτικής που ούτως η άλλως έπρεπε να είναι εκτός αθλητισμού. Ο Αθλητισμός ενώνει και δεν πρέπει να διχάζει.

Οι αθλητικοι χώροι είναι καταφύγιο για τους γονείς που θέλουν να συνδυάσουν τον αθλητισμό για τα παιδιά τους κρατοντας τα μακριά απο κινδύνους της τραγικής καθημερινότητας που ζουν με την μεγαλη αύξηση της παραβατικότητας.

Σας παρακαλούμε πολύ να προσπαθησετε έγκαιρα να κάνετε τις δεουσες ενέργειες στα πλαίσια των δυνατοτήτων, σας ώστε να βελτιωθούν άμεσα κάποια πράγματα,τα οποία με σεβασμό σας υποδεικνυουμε χωρίς να είμαστε ειδικοί.

Α)δώστε εντολή στην υγειονομική υπηρεσία του Δήμου για απολύμανση με φάρμακο μη τοξικό για τους αθλητές στα βακτηρια του αγωνιστικού χώρου.

Β)συντηρειστε τα αποδυτήρια, κάντε απολύμανση

Γ)αντικαταστειστε άμεσα τις σαπιες εξέδρες που είναι θέμα χρόνου να γίνει σοβαρό ατύχημα

Δ)φτιάξτε σωστό φαρμακείο όπως είναι υποχρέωση σας και όχι το σημερινό υπωτυπωδες.
Μια φορά θα συμβεί το κακό...

Ε)εξεταστε την πρόχειρη αλλα χαμηλού κόστους λύση του επιπροσθετου καουτσουκ στον υπάρχοντα χλοοτάπητα

ΣΤ)προσπαθήστε όπως είναι υποχρέωση σας να βρεχετε καθημερινά το γήπεδο έστω και με μια υδροφόρα του Δήμου σαν πρόχειρη λύση

Ζ)αποδωστε το γήπεδο,το μοναδικό ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Μοσχατο,στην πραγματική του χρήση δηλαδή σε ποδοσφαιρικα και μπασκετικα σωματεία.

Μερικές λύσεις είναι απλές και μικρού κόστους.

Μιλάμε για τις ζωές των παιδιών μας και είναι πολύ ακριβές για να παίζουμε με αυτές.
Τα υπόλοιπα είναι ησσονος σημασίας και αφορούν μικροπολιτικές, ισορροπίες και λοιπά τα οποία τους περισσότερους γονείς δεν τους αφορούν.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα λάβετε σοβαρά υπόψιν σας τις ανωτέρω επισημάνσεις μας και περιμένουμε και μια επίσημη διαβεβαίωση απο πλευράς σας ότι δεν σας ενδιαφέρει η δημιουργία απο το δήμο ακαδημιών ποδοσφαιρου όπως φημολογείται.

Θέρμη παράκληση αφήστε τον αθλητισμό στα αθλητικά σωματεία, σε αυτούς που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν με αγνες προθέσεις.

Τέλος, θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι θεσμικά όλα τα παραπάνω έπρεπε να έχουν απασχολήσει απο καιρό τους παράγοντες του Δήμου συμπολιτευομενους και αντιπολιτευομενους, πράγμα το οποίο δεν εχει συμβεί.
Μετα τιμής

Στέφανος Φαναριτης, Σπύρος Μαριολης, γονείς (μέλη Δ.Σ Α.Ο Μοσχάτου )