Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν Εκπαιδεύσεις πρώτων βοηθειών στον Ταύρο

Η RSF Hellas είναι σύλλογος με έδρα το ΜΟΣΧΑΤΟ, συνεργάτης της Γαλλικής RSF (Radio Sans Frontieres) « Ράδιο Επικοινωνίες Χωρίς Σύνορα », Μόνιμο μέλος και γραφείο στην Ελλάδα της EUROPEAN RADIOAMATEURS ASSOCIATION και της Rescue International Assistance League.

Ομάδα ενταγμένη στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Δείτε το πρόγραμμα για τον Ταύρο

Για να δείτε το ενημερωτικό σε πραγματικό μέγεθος πατήστε επάνω του

Το Αthensheart γιορτάζει τα γενέθλια του... με μπάντα από τον Ταύρο

Το Αthensheart γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια!...

Τα τρία χρόνια λειτουργίας του κλείνει το εμπορικό κέντρο Αthensheart και το γιορτάζει με ένα ξεχωριστό ολοήμερο πάρτι, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, που περιλαμβάνει μοναδικές προσφορές στα καταστήματά του, ζωντανή μουσική και γλυκές δημιουργίες για όλους.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες του Αthensheart θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με μειωμένες τιμές έως και 30%.

Παράλληλα, τη μουσική επιμέλεια του πάρτι θα αναλάβει το νεανικό, μουσικό συγκρότημα του Ταύρου «Κόντρα μπάσο», που θα εμφανιστεί live στο κεντρικό επίπεδο του εμπορικού κέντρου στις 6 το απόγευμα τα μέλη του συγκροτήματος Λευτέρης Γριτσίπης, Νίκος Σμοϊλής, Μαριλία Μουράτογλου, Μιχάλης Κουτσοδόντης, Στάθης Πανάγου, Κώστας Καφετζής
.
 Την εορταστική ατμόσφαιρα υπόσχεται να ενισχύσει το υπερσύγχρονο παγοδρόμιο 800 τ.μ., που λειτουργεί στο Αthensheart και περιμένει μικρούς και μεγάλους για ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο, καθώς και το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», που ξεκίνησε τη λειτουργία του, με ξεχωριστές προσφορές, στο επίπεδο 0.

Τώρα η διασκέδαση, το κέφι και το έξυπνο shopping δίνουν το ραντεβού τους στην καρδιά της Αθήνας και σας περιμένουν στο Αthensheart!

GKOUROU