Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!


Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη!!!
Χρόνια Πολλά!!!

Μοσχάτο Ταύρος Life

Κοπέλες ζητούνται από σουβλατζίδικο στο Μοσχάτο

ΚΟΠΕΛΕΣ Ελληνίδες, με πείρα σε ψήσιμο - τύλιγμα και κουζίνα, ζητούνται από ψητοπωλείο - σουβλατζίδικο στο Μοσχάτο, κάτοικοι γύρω περιοχών 6975-566338

Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
6975-566338

Έκθεση του 2ου workshop «apomechanes 2010» Τον Ιανουάριο στον Ταύρο

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί μια έκθεση στην οποία θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες του 2ου workshop «apomechanes 2010», που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος, υπό την αιγίδα Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Το εργαστήριο apomechanes λειτούργησε υπό την μορφή αρχιτεκτονικού στούντιο. Η έκθεση παρουσιάζει αρχιτεκτονικές εγκαταστάσεις (installations) που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν στα πλαίσια του εργαστηρίου apomechanes, μέσα από την διερεύνηση των μεθοδολογίων αλγοριθμικού σχεδιασμού που ασχολούνται με πολυσύνθετα και μη-γραμμικά συστήματα.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν τους δικούς τους εξατομικευμένους αλγόριθμους, που οδήγησαν στο σχεδιασμό λειτουργικών πρωτοτύπων μεγάλης κλίμακας. Στη συνέχεια, τα έργα κατασκευάστηκαν σε κλίμακα 1:1 με τη χρήση

μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας (Laser Cutter, CNC milling).

Το apomechanes είναι ένα διεθνές εργαστήριο αρχιτεκτονικής σύνθεσης με τη χρήση υπολογιστή το οποίο διοργανώνεται από την ahylo lab κάθε καλοκαίρι στην Αθήνα. Το εργαστήριο έχει αμιγώς εκπαιδευτικό χαρακτήρα και είναι αφιερωμένο στην προώθηση ως μέσων για το σχεδιασμό και την κατασκευή αρχιτεκτονικών μορφών των τεχνικών και εννοιών που διέπουν τις αλγοριθμικές διεργασίες.

H σύνθεση των συμμετεχόντων του εργαστηρίου ήταν τόσο πολυεθνική όσο και πολυμορφική, με τη συμμετοχή αρχιτεκτόνων, γραφιστών και νέων εικαστικών καλλιτεχνών. Η έκθεση θα συνδυαστεί με την κυκλοφορία μιας έντυπης έκδοσης ? παρουσίασης των δημιουργιών των εργαστηρίων apomechanes πλαισιωμένων από άρθρα και έργα προσκεκλημένων αρχιτεκτόνων.

ΠΟΥ: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος)
ΠΟΤΕ: Δευτέρα 10 έως Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Εγκαίνια Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011, στις 20:00
Διάρκεια: έως Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011
Αίθουσες: Foyer ισογείου, 1ου & 2ου ορόφου
Τηλέφωνο Ταμείου: 210 3418579
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 18:00 - 22:00
Είσοδος Ελεύθερη