Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Δεύτερη καταγγελία σήμερα για την Εθνική Τράπεζα του Μοσχάτου

Μετά την καταγγελία της μητέρας ( πατήστε εδώ ) για την συμπεριφορά των υπαλλήλων στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Μοσχάτο μια νέα καταγγελία από άλλον αναγνώστη για το ίδιο θέμα δημοσιεύτηκε το απόγευμα στο tromaktiko:

Εχθές πήγα και εγω στην εθνική τράπεζα του Μοσχάτου με το ενος ετους κοριτσάκι μου για να πωρώσω λογαριασμούς...Δεν μου ανοιγε κανεις να μπω μεσα με το καροτσι,τσακωθηκα με δυο υπαλληλους και αφου τελικα με αφησαν να μπω,μου ειπαν την επομενη φορα να μην περνω μαζι μου το μωρο!

Φευγοντας , δεν σηκωνοταν κανεις να μου ανοιξει,περιμενα 15',και αφου βρισκω καποιον προισταμενο-ο οποιος ηταν ο μονος ευγενικος!,ο οποιος μου ζητησε και συγνωμη για την συμπεριφορα των υπαλληλων-εφυγα...

Σε αλλες τραπεζες του μοσχατου , παντα μου ανοιγουν να μπω με το καροτσι,χωρις κανενα προβλημα...

Αναγνώστης( από το blog tromaktiko )

Δυσφήμιση για το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου η προχθεσινή συνεδρίαση.

Επεισοδιακή η προχθεσινή συνεδρίαση του ΤΟ.ΣΥ.Ν Μοσχάτου. Προπηλακισμοί και ύβρεις σε μέλη του Το.Συ.Ν. Άρση εμπιστοσύνης προς τον πρόεδρο.

Ο Πρόεδρος του Το.Συ.Ν Πολύδωρος Πατσουράκης ξεκίνησε την συνεδρίαση καταγγέλλοντας ορισμένα μέλη του Το.Συ.Ν για την στάση τους προς το πρόσωπο του.

Πιστεύει πως όλο αυτό το διάστημα της Προεδρίας του( κοντά 2 μήνες ) μέλη του ΤΟΣΥΝ τον σαμποτάρουν συστηματικά, ενω κατήγγειλε ότι απειλήθηκε από μέλος του Δ.Σ. .

Μερίδα κόσμου που ήρθε να παρακολουθήσει την συνεδρίαση, εκτόξευσε ύβρεις και απειλές προς τα περισσότερα μέλη του ΤοΣυΝ που αμφισβήτησαν κατηγορηματικά τα όσα υποστήριζε ο Πρόεδρος.

Να σημειώσουμε εδώ πως την συνεδρίαση παρακολούθησαν Δημοτικοί αλλά και Κοινοτικοί σύμβουλοι που αποδοκίμασαν το γεγονός.

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ζητήθηκε από τον Πρόεδρο ψήφο εμπιστοσύνης προς το προσωπό του από τα μέλη, αλλά κανένας δεν ψήφισε υπέρ του.

Αναλυτικά η Ψηφοφορία εμπιστοσύνης προς τον Πρόεδρο:

Παναγιώτης Μαντζαβάς, Παναγιώτης Δελαβίνιας και Βασίλης Οικονόμου ψήφισαν κατά της πρότασης εμπιστοσύνης, ο Γιώργος - Μαρίνος Παπανικολάου δήλωσε παρών ( επομένως δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης) και υπέρ της πρότασης ψήφισε ο Πρόεδρος, Πολύδωρος Πατσουράκης.

Τελικό αποτέλεσμα ψηφοφορίας 4-1.( απών από την συνεδρίαση ήταν 2 μέλη: Κώστας Γκέκας, Ελένη Καρατζιά)

Να πούμε εδώ, ότι ο Πρόεδρος ψηφίστηκε με άνετη πλειοψηφία πριν 2 μήνες από τα μέλη. (Η Φωτογραφία είναι από την πρόσφατη εκλογή του Προέδρου, Πολύδωρου Πατσουράκη)

Βρέθηκε 25χρονος απαγχονισμένος στο Μοσχάτο

Κρεμασμένος σε δωμάτιο του σπιτιού στη συμβολή των οδών Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως βρέθηκε το μεσημέρι ένας 25χρονος στο Μοσχάτο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο νεαρός να έβαλε τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική εξέταση
newsbomb

50% έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Μέχρι και 15 Μαΐου 2011, όλες οι εκδόσεις του ΙΜΕ προσφέρονται στο πωλητήριο του ''Ελληνικού Κόσμου''με έκπτωση 50% επί των αναγραφόμενων τιμών.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΜΕ

Εδώ και δεκατέσσερα χρόνια η εκδοτική ομάδα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού έχει παρουσιάσει πλήθος εκδόσεων για τη διάδοση της ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού, υπηρετώντας πιστά τους υψηλούς στόχους που τέθηκαν από την πρώτη στιγμή. Έτσι, το αναγνωστικό κοινό, επιστημονικό και μη, έχει πρόσβαση σε επιστημονικά έγκυρο περιεχόμενο με μεγάλη ευρύτητα πολιτιστικών θεμάτων.

Παιδικές εκδόσεις που εμπνέονται από τη λαϊκή παράδοση της Μικράς Ασίας αλλά και φωτογραφικά λευκώματα καλύπτουν ένα μόνο μέρος της πλούσιας εκδοτικής παραγωγής. Ειδικές διασκευές για αρχαιολογικούς οδηγούς πόλεων και βιβλία δραστηριοτήτων ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα στα χέρια των παιδιών.

Σημαντικό όμως μέρος του εκδοτικού έργου καλύπτουν εξειδικευμένες μελέτες όπως η «Ενορία της Αγιάς», το «Νοσοκομείο Βαλουκλή» και οι «Σφραγίδες Μητροπόλεων Χαλκηδόνος-Δέρκων» για την Κωνσταντινούπολη, αλλά και ιστορίες πόλεων της Μικράς Ασίας, όπως η «Πέργη» και η «Σύλλη» του Ικονίου. Η ιστορία αναδεικνύεται επίσης μέσα από προσωπικές αφηγήσεις, όπου το ατομικό βίωμα διασταυρώνεται με τη συλλογική μοίρα, όπως είναι οι τίτλοι «Ιωνία-Μάνα. Νέα Ιωνία-Κόρη» και «Από τον Πόντο στην Κεφαλλονιά. Μια πορεία - Μια υπόσχεση».

Ταυτόχρονα, το Ίδρυμα έχει επιτύχει συνεργασίες με σημαντικούς επιστημονικούς και πολιτιστικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Καρπός αυτού του εγχειρήματος είναι το πολυτελές λεύκωμα «Henri-Paul Boissonnas - Μικρά Ασία 1921» με το Μουσείο Μπενάκη και μια σειρά επιστημονικών εκδόσεων με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Από τις πλέον επιτυχημένες σειρές, και στο πνεύμα της αξιοποίησης τεχνολογιών αιχμής, είναι η σειρά λευκωμάτων για πόλεις της αρχαιότητας, τα οποία ενσωματώνουν τρισδιάστατες αναπαραστάσεις μνημείων και έως τώρα έχουν καλύψει την Αρχαία Αγορά της Αθήνας, την Αρχαία Ολυμπία, την Πριήνη και την Έφεσο.

Η εκδοτική και καλλιτεχνική επιμέλεια των βιβλίων είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας του άρτια στελεχωμένου τμήματος του ΙΜΕ, το οποίο σε συνεργασία με τους πλέον εξειδικευμένους συνεργάτες εγγυώνται την ποιότητα και επιστημονική τεκμηρίωση κάθε έκδοσης.

Πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις του ΙΜΕ θα βρείτε στον κόμβο:
http://publications.ime.gr/

Αντιμετώπιση μητέρας στην Εθνική Τράπεζα του Μοσχάτου

Ειμαι μητερα ενος κοριτσιου 17 μηνων και σημερα στις 9 το πρωι πηγα στη Εθνικη Τραπεζα στο Μοσχατο για να κανω μια συναλλαγη.

Στην τραπεζα υπαρχει το γνωστο συστημα με τις πορτες που ανοιγουν αφου μπεις στον θαλαμο και λογω καροτσιου πρεπει καποιος υπαλληλος να μου ανοιξει και τις δυο πορτες για να μπω.

Να σημειωσω οτι στην τραπεζα δεν ειχε πολυ κοσμο,ε κανα νοημα σε καποιον υπαλληλο να μου ανοιξει και μου υπεδειξε τον υποδιευθυντη διπλα στην πορτα ο οποιος μιλουσε στο τηλεφωνο, και περιμενα να τελειωσει κατι που δεν εκανε!

Σε καμποια στιγμη μετα απο αρκετη ωρα και αφου ειχα χτυπησει το τζαμι για να με δει, καποια υπαλληλος μεσα απο το καταστημα μου εκανε νοημα να παρω το παιδι στα χερια και ν'αφησω το καροτσι εξω!!!!!! Ακουσον! Ειναι αυτο ρατσισμος προς τις μητερες με παιδια ή οχι;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ( από το Blog tromaktiko)

Συνεδρίαση Επιτροπής Διαβούλευσης και Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου Ταύρου

Σήμερα, Μ. Τετάρτη (20/4) συνεδριάζουν τόσο η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου. Όλες οι συνεδριάσεις θα γίνουν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51).
Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης συνεδριάζει στις 15:00, με τα εξής θέματα:

1. Τεχνικό Πρόγραμμα
2. Προϋπολογισμός( πατήστε εδώ)

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει στις 18:00, με τα ίδια θέματα της Επιτροπή Διαβούλευσης, δηλαδή:

1. Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2011
2. Προϋπολογισμός έτους 2011(πατήστε εδώ)