Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Σχόλιο για το Δελτίο τύπου του Δημάρχου από την Eπιτροπή Kατοίκων Ταύρου

Η επιστολή-απάντηση του Δημάρχου είναι στη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να επισημάνουμε τα παρακάτω:

(1) Εκτός από τα σκραπατζίδικα όπου τα νομικά αποτελέσματα είναι θετικά (με σημαντική καθυστέρηση), η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ έχει προβεί και σε άλλες καταγγελίες για μια εταιρεία διαχείρισης μπαζών και κάποια "κρυφά" χυτήρια που προβαίνουν σε διαφόρων ειδών καύσεις πλησίον του Β΄ Δημοτικού Σχολείου. Προς το παρόν δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση γι'αυτές τις περιπτώσεις.

(2) Συμφωνούμε με την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η νομική του υπηρεσία την άσκηση μηνύσεων σε πολιτικά πρόσωπα και υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όμως, κανείς δεν μπορεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχουν ΕΝΟΧΟΙ για τη βάρβαρη καταπάτηση των δικαιωμάτων μας, την ανεπανόρθωτη ζημιά στην υγεία μας, την οικονομική ζημιά που έχει υποστεί η περιοχή (πτώση εμπορικών αξιών ακινήτων, απομάκρυνση υγειών επενδυτών κ.λ.π.)

(3) Είναι απαραίτητη η περιμετρική φύλαξη του καταυλισμού και η σύλληψη των μαφιόζων που εισάγουν το παράνομο υλικό που καίνε οι ΡΟΜΑ.

(4)Να προχωρήσουν επιτέλους οι μετρήσεις διοξινών και μικροσωματιδίων και να ανατεθεί υγειονομική μελέτη στα πρότυπα του Ασωπού (αποφάσεις Δ.Σ.).

(5) Πρέπει να καταγγελθεί η ανεύθυνη στάση και ο χαμαιλέωντισμός του κυρίου Καμίνη που αρνείται να φέρει το θέμα στο Δ.Σ. της Αθήνας.

Άτυχος ο Α.Ο Μοσχάτου και ο Νικοπολίδης σήμερα στο γήπεδο του ΑΟΜ

Καλύτερο σε γενικές γραμμές  το Μοσχάτο από τον Καραβά όμως άτυχο στην τελική προσπάθεια έμεινε στο ισόπαλο 1-1 .

Ξεχώρισαν οι Σαλάμης, Καράμπελας ενώ το Μοσχάτο ήταν ανώτερο και θα μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο όταν και σκόραρε με ένα πολύ όμορφο γκολ. H ομάδα του Καράβα έδειχνε οτι δεν μπορεί να αντιδράσει σε όλο τον αγώνα όμως ο ΑΟΜ ισοφαρίστηκε από ένα σούτ έξω από την περιοχή στο 53.'

Πολλές παρουσίες από την Δημοτική αρχή σήμερα στο γήπεδο παρά το τσουχτερό κρύο.

Στις εξέδρες του Α.Ο.Μ μεταξύ άλλων ήταν και ο Δήμαρχος Άνδρέας Ευθυμίου, ο αρχηγός του συνδυασμού '' Πολίτες Μπροστά'' ο Άρης Κρεμμύδας, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου- Ταύρου Θανάσης Ντερέκας, ο πρόεδρος του πνευματικού κέντρου και υπεύθυνος στα του Αθλητισμού  Άντώνης Μπούτσης, ο κοινοτικός σύμβουλός κ. Φελλάς ο Αντιδήμαρχος κ. Δημητρίου κτλ ενώ έκανε αισθητή την παρουσία και ο παλαίμαχος πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής ομάδας Αντώνης Νικοπολίδης.( Φώτο 1)