Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκινάει η διανομή δελτίων θεάματος από την Εργατική Εστία στον Ταύρο

Τη δωρεάν διανομή 120.000 δελτίων θεάματος, χειμερινής περιόδου 2012, δαπάνης 1.700.000 ευρώ, στους δικαιούχους... των παροχών του νομού Αττικής αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

Η δωρεάν χορήγηση των δελτίων θεάματος θα αρχίσει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 και, όπως ανακοινώθηκε, θα πραγματοποιείται καθημερινά τις εργάσιμες (από 08:00 μέχρι 14:30) από τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική μέχρι εξάντλησης των δελτίων.

Για τη χορήγηση των δελτίων θεάματος απαραίτητη προϋπόθεση για τον εργαζόμενο αποτελεί η πραγματοποίηση 100 ημερών εργασίας το 2011. Οι συνταξιούχοι πρέπει να έχουν 4.050 ημέρες εργασίας και να είναι δικαιούχοι των παροχών του Οργανισμού.

Για τις παιδικές σκηνές, τα δελτία θεάματος θα διατεθούν σε προστατευόμενα μέλη των δικαιούχων παροχών ΟΕΕ, ηλικίας από 3-10 ετών.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να παρουσιάσουν οι εργαζόμενοι είναι το ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον προστατεύουν μέλη, η αστυνομική ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011.

Οι συνταξιούχοι πρέπει να παρουσιάσουν την αρχική απόφαση σύνταξης, το ατομικό και το οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον υπάρχει, την αστυνομική ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011

Η καταχώρηση στην υπηρεσία των δικαιούχων και των δελτίων θεάματος θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, μέσω μηχανογραφικού συστήματος.

Τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ για τα δελτία είναι τα εξής

Ταύρου: Τιμόθεου Ευγενικού 5

Βράβευση μαθητών Μοσχάτου - Ταύρου και συναυλία σήμερα στο πολιτιστικό Μοσχάτου

Σήμερα Πέμπτη 29/12 στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο, πρόκειται να γίνει βράβευση στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τα σχολεία Μοσχάτου - Ταύρου.
 
Αμέσως μετά και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με χριστουγεννιάτικες νότες από όλο τον κόσμο.

Τα τραγούδια ερμηνεύει η σπουδαία σοπράνο Δέσποινα Τσολάκη μαζί με τον τενόρο Κων/νο Τζέμο. Πολιτιστικό κέντρο Μοσχάτου, Σολωμού και Κων/πόλεως.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.