Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μοσχάτο-Προοδευτική αύριο Κυριακή στις 11:00 πμ

Την αισιοδοξία πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Μπεχλιβανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε το διάστημα αυτό για να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Αν υπάρξει κάτι που μας ενδιαφέρει, θα κινηθούμε και μεταγραφικά».Την Κυριακή 09-01-2011 στις 11:00πμ, το Μοσχάτο αγωνίζεται στο γηπεδό του εναντίων της Προοδευτικής

Κρίσιμο παιχνίδι για τον Άγιαξ Ταύρου την Κυριακή

Ιδιαίτερα κρίσιμο για πολλούς λόγους το εντός έδρας παιχνίδι του Άγιαξ Ταύρου την Κυριακή με το Χαιδάρι. Το ερυθρόλευκο συγκρότημα δεν μπορεί παρα να στοχεύει στην κατάκτηση των τριών βαθμών που θα προσφέρουν σημαντικές ανάσες εν' οψει της συνέχειας. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρίσουμε εξαιρετικά δύσκολο το έργο της παραμονής του στην Δ' Εθνικη.

Ορισμός Aντιδημάρχων Μοσχάτου Ταύρου

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Κοραή 36 & Αγ.Γερασίμου
Τ.Κ. 18345
Τηλ.Κέντρο: 2132019600
Fax: 2109416154
Πληροφορίες: ………………….
Αριθ. Πρωτ.: …………………..

Α Π Ο Φ Α Σ Η 48/2011
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν. 3463/06
2. Τις διατάξεις του ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», άρθρα 59 & 61
3. Τις ανάγκες λειτουργίας του νέου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Ορίζουμε Αντιδημάρχους τους:

Α) ΠΕΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Δημοτικό Σύμβουλο, προς τον οποίο μεταβιβάζουμε τις εξής αρμοδιότητες:
α) Προστασίας Περιβάλλοντος,
β) Καθαριότητας και Πρασίνου,
γ) Πολιτικής Προστασίας
δ) Αναπλήρωση Δημάρχου

Β) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ, Δημοτική Σύμβουλο, προς την οποία μεταβιβάζουμε τις εξής αρμοδιότητες:
α) Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου
β) Παιδείας, Εκπαίδευσης και συντονισμού Σχολικών Επιτροπών
γ) Πολιτικών γάμων
δ) ΚΕΠ Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου-ΚΕΠ Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου
ε) Γραφείο ενημέρωσης ανέργων και επιχειρήσεων

Γ) ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΑΜΗΛΑΚΟ, Δημοτικό Σύμβουλο, προς τον οποίο μεταβιβάζουμε τις εξής αρμοδιότητες:
α) Οικονομικών Υπηρεσιών-Εσόδων (τέλη-φόροι δικαστικές υποθέσεις)
β) Πληροφορικής & Τεχνολογίας
γ) Δημοτικής Αστυνομίας
δ) Διαφάνειας, ενημέρωσης & πληροφόρησης
ε) Δημοτικής Συγκοινωνίας

Δ) ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΗ, Δημοτική Σύμβουλο, προς την οποία μεταβιβάζουμε τις εξής αρμοδιότητες:
α) Τεχνικών Υπηρεσιών
β) Πολεοδομικών Θεμάτων & Σχεδίου Πόλης
γ) Κατασκευών-Συντήρησης & Αυτεπιστασίας
δ) Πολιτικών Γάμων

Ε) ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΒΙΑ, Δημοτική Σύμβουλο, προς την οποία μεταβιβάζουμε τις εξής αρμοδιότητες:
Α) Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου
Β) Κοινωνικής ένταξης και Κοινωνικής αλληλεγγύης
Γ) Νέας Γενιάς-Πολιτικών ισότητας- Εθελοντισμού
Δ) Πολιτικών Γάμων

Οι Αντιδήμαρχοι μαζί με τους προέδρους Δ.Σ. και Νομικών Προσώπων θα αποτελούν ένα συλλογικό και βουλευόμενο όργανο. Συγκαλείται από το Δήμαρχο ή τον αναπληρωτή του τουλάχιστον μία φορά το μήνα.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Κοπέλες ζητούνται για μπουφέ στο Μοσχάτο

ΚΟΠΕΛΕΣ 18 - 25 ετών, με ανάλογη προϋπηρεσία ζητούνται για μπουφέ, ωράριο πρωινό ή απογευματινό, περιοχή Μοσχάτο 210/ 48103 15, 6973/ 49605 4, 6973/ 496071

Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 4810315

"Νόστιμη" τέχνη στο ολοκαίνουριο resto του Ιδρύματος Κακογιάννη στον Ταύρο

Το MCF coffee bar resto, στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης προσφέρει σε πολύ λογικές τιμές, μέσα στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί το ευφάνταστο light & interior design του χώρου, υπέροχο φαγητό βασισμένο σε αγνά και φρέσκα υλικά, από finger food, σαλάτες, πιάτα και γλυκά, δροσερά cocktails φτιαγμένα με μαεστρία από έμπειρους barmen, προσεγμένη λίστα κρασιών και ποτών και εξαιρετικά χαρμάνια καφέ και τσαγιού της Coffee Republic και Estrella del Caribe.

Στο σύνολο αυτό προστίθεται και μία μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών που περνάει από την όπερα στο ροκ και από το γαλλικό τραγούδι στα sountracks, στα musicals, στα λατινοαμερικάνικα και ακόμη στα πιο σύγχρονα και εστέτ ρεύματα και ακούσματα. Σημείο συνάντησης κοινού και καλλιτεχνών, τεχνικών και παραγωγών του Ιδρύματος, πριν και μετά τις παραστάσεις, το mcf resto αποτελεί την "εύθυμη πινελιά" του κτιρίου, ως εκτόνωση όλων των παραγόντων μετά από την "ευλάβεια" της αυστηρής πειθαρχίας στη Τέχνη.

Εκτός από το χαρακτήρα της εστίασης που έχει, αναλαμβάνει και έναν ρόλο μίας επιπλέον Σκηνής του Ιδρύματος αφού και φιλοξενεί ενίοτε παραστάσεις, κοντσέρτα και εικαστικά, συμμετέχοντας έτσι πιο άμεσα στη ζωή του Ιδρύματος. Ιδιαίτερα για τους θερινούς μήνες ο αίθριος χώρος του MCF coffee bar resto, εκτός του ότι είναι μοναδικός για events, αναδεικνύεται ίσως ως το καλύτερο Open Air Theater σε όροφο της Αθήνας.

Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι και η θέα στην Ακρόπολη από τη βεράντα της πρόσοψης επί της οδού Πειραιώς, η οποία, όταν ανοίγουν διάπλατα οι τζαμαρίες της, γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, αποπνέοντας μία μοναδική για τα Αθηναϊκά δεδομένα ατμόσφαιρα. Αυτού του ambiance ηγούνται ο Αλέξης Κυριαζής γνωστός ως ιδιοκτήτης του θρυλικού Multi Culti και οι Σεφ Θέμης Παπαδόπουλος και Χρήστος Κουσορής. Επίσης, το MCF resto είναι υπεύθυνο και για το catering και τα events που αφορούν το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε αποκλειστικότητα, καλύπτοντας έτσι τα συνέδρια, τις παρουσιάσεις βιβλίων τις εκθέσεις και όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις.

Τιμή/ ανά άτομο: Από €15.
Λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα μετά τις 19:00

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78, τηλ. 210 3418 550

Ήρθε η πρώτη δόση του ΚΑΠ στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου

Ήρθε η πρώτη δόση του ΚΑΠ στους Δήμους για το μήνα Ιανουάριο. Με απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου, δίνονται 161.815.985 στους δήμους όλης της χώρας κυρίως για να καλυφθούν δαπάνες μισθοδοσίας.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση στο συγκεκριμένο ποσό περιλαμβάνονται:

α) οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και των χώρων άθλησης που μεταφέρθηκαν σε δήμους και κοινότητες, βάσει των ν. 2880/2001 και ν. 3106/2003 καθώς επίσης και οι δαπάνες μισθοδοσίας των κατατασσόμενων σε θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Σχολικών Φυλάκων και εργαζομένων σε προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι / Κοινωνική Μέριμνα και για ΑμεΑ,

β) οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού των ΤΥΔΚ των Κρατικών περιφερειών, που μετατάχθηκαν σε δήμους

γ) Οι δαπάνες για την κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που

μεταφέρθηκε από 1-1-2011 σε αυτούς, για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων χωρικής αρμοδιότητάς τους. Παράλληλα τονίζεται ότι το κόστος της απασχόλησης του, με συμβάσεις έργου προσωπικού καθαριότητας, συνεχίζει να καλύπτεται μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους 2010 - 2011 από το υπουργείο Παιδείας.

Τι παίρνει ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου:

•ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 526.753,43

πηγή: Βήμα