Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Οι αγώνες των ομάδων μας, σήμερα Κυριακή 24/10/2010

Οι αγώνες των ομάδων μας, σήμερα Κυριακή 24/10/2010.

Μύκονος - ΑΟ Μοσχάτου

Φωστήρας - Αιγάλαιο

Αγίοι Ανάργυροι - Άγιαξ Ταύρου

Οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00 μ.μ

Δύο συγκροτήματα απο το Μοσχάτο FUNK OFF και Whatever στο KooKoo Live Music Bar

Δύο συγκροτήματα από το Μοσχάτο. οι Funk off και whatever θα μας χαρίσουν μια ωραία βραδιά Την Τρίτη 26 του μήνα στο αγαπημένο σε όλους μας, ΚοοΚοο Live Music Bar ! σας περιμένουν εκείνο το βράδυ στις 23.00 για ένα αξέχαστο Πάρτυ γεμάτο Funk - Soul - Latin - Rock n Roll - Disco - Blues και Swing μελωδίες!! Βe There and May The Funk be With You.. 26/10!!!!! 


KooKoo Live Music Bar Ίακχου 17





Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τους Funk off και Whatever


Πρόσκληση παικτών του ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ από Mικτή Παίδων και Νέων

Οι προπονητές των μικτών Παίδων και Νέων της ΕΠΣΠ Πειραιά κάλεσαν τους παρακάτω παίχτες.


Ο τεχνικός των Παίδων Τάκης Σπυρόπουλος κάλεσε: Καραγιάννη, Μαυράκης, Λάβδα Χ. (Ελλάς Ποντίων), Καλαϊτζόγλου Σοφ., Ξηρογιάννης, (οδηγήτρια), Κούμτσιος, Παναγιωτόπουλος (Δόξα Πείρ.), Δημητρίου Θ (Προοδευτική), Δερμετζόγλου, Φωτιάδης Κ.(ειρήνη 2005), Παπασταθόπουλος (Νέο Ικόνιο), Διγαλάκης (ΑΟ Μοσχάτου), Σπανός, Σούλιος, Παπαδάς, Καρνάσος (ατρόμητος Πειρ.), Φωτιάδης Β., Πατρίκαλος (ΑΟ Χαλκηδόνας), Παπασπύρος (Πανεαπολικός), Τζιτζικαλάκης (Χαραυγή), Παλαιοκρασάς (Νέοι Ευγενίας).

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκονται την Δευτέρα στο γήπεδο του Κορυδαλλού και ώρα 14.45 για προπόνηση.

Ο τεχνικός των Νέων Λουκάς Καλλάς κάλεσε: Γεωργίου (Αμφιάλη), Κολιούσης, Παγώνης, Βικάτος, Πούλιας, Γκλιάτης, Κάρλες, (Προοδευτική), Αθανασιάδης( Αετός Κορ.), Μύρκος (Χαραυγή), Παπαγεωργίου (ΑΟ Μοσχάτου), Γεωργαλάκης, Καζάλας, Νιφαδόπουλος, Πολιάς (Άρης Αμφ.), Σαββίδης, Καρασαββίδης (Ελλάς Ποντίων), Κουκουνάκης (Ειρήνη 2005), Δασκαλάκης (Ατρόμητος Πείρ.), Μάλλης, Μαραμαρήδης (ΑΠΟ Κερατσίνι), Μαρίνος (ΑΟ Χαλκηδόνας).

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκονται για προπόνηση την Δευτέρα στης 16.00 στο γήπεδο της Αμφιάλης

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα 24/10/2010

Όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων Σήμερα

24/10/2010

Αθλητικά , πολιτικά, οικονομικά


πατήστε εδώ

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 24/10/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει μόνο στον Ταύρο

8π.μ.-2μ.μ και 5μ.μ--12μ.μ.

ΤΑΥΡΟΣ: ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 6 & ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ Τηλ. 210-3420149

ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ Κ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!

Ενα μεγάλο μπραβο στη Ναντια Χατζησαββα, τη γλυκια αυτη ψυχη, που μ εχει βοηθησει κ πολλες φορες, για τοκαλό που εκανε στη Δαφνουλα!

Κ οι πρωην ιδιοκτητες της να πανε να δουν αν ερχομαι!!! Μία απίστευτη ιστορία – όχι τόσο απίστευτη για όσους ασχολούνται καθημερινά με τα αδέσποτα και βλέπουν πολλά τα ματάκια τους- μα και τόσο συγκινητική.


Η Δάφνη που λέτε ήταν ένα μικρό κουτάβι, που λεγόταν Jarvis. Η οικογένεια που την είχε την έχασε στο Μοσχάτο στις 5 Ιουλίου 2009. Δεν τους ξέραμε, δεν τους ξέρουμε. Είχαν καταχωρήσει την αγγελία τους στο adespoto.gr.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες της τότε έγραφαν: Είναι 4 μηνών και φορούσε ένα φούξια περιλαίμιο. Υπάρχει περίπτωση να έχει κλαπεί γι αυτό παρακαλούμε θερμά όποιον δει ένα «ύποπτο» νέο κουτάβι στη γειτονιά να ενημερώσει. Μας λείπει πολύ, ευχαριστούμε θερμά.

Έτσι ήταν η μικρή όταν χάθηκε…


Μετά από 10 μήνες, σχεδόν έναν χρόνο, η Δαφνούλα ή Jarvis βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Γνωστή φιλόζωη της περιοχής την θεώρησε σαν ένα από τα δεκάδες σκυλάκια που κάποιοι αφήνουν στη περιοχή όταν πια τα βαρεθούν. Όπως διαπιστώθηκε ήταν στειρωμένη πράγμα περίεργο, αφού όταν χάθηκε ήταν πολύ μικρή για να έχει στειρωθεί. Είτε κάποιος Δήμος την στείρωσε και την ξανάφησε στο δρόμο χωρίς φυσικά να κάνουν τον κόπο να κοιτάξουν τις αγγελίες-άλλωστε ένα συνηθισμένο μαύρο σκυλί ήταν- ή ακόμα χειρότερα κάποιος την βρήκε, την στείρωσε αλλά για κάποιο λόγο την παράτησε στο δρόμο.

Η φιλόζωη λοιπόν την πήρε, την έβαλε σε πανσιόν και καθώς αναζητούσε ένα σπίτι για αυτήν, έπεσε πάνω στην αγγελία της, ως χαμένης. Παρότι η σκυλίτσα ήταν πάνω από 1 έτους πλέον, τα έμπειρα μάτια της φιλόζωης κατάλαβαν την ομοιότητα. Αρχίσαμε όλοι να συγκρίνουμε και να λέμε »ναι, είναι το ίδιο ζώο!».

Και σιγά σιγά μια μικρή πλημμύρα χαράς και αισιοδοξίας άρχισε να φτάνει. Πιστεύαμε βλέπετε ότι οι ιδιοκτήτες της θα χαιρόντουσαν όταν θα τηλεφωνούσαμε και θα τους λέγαμε ότι το τόσο αγαπημένο τους κουτάβι ζει, βρέθηκε και είναι καλά!

Κάποιοι ονειρευόμασταν τη στιγμή που θα ξανασμίξουν σκυλίτσα και δίποδοι και θέλαμε να δουμε τις αντιδράσεις.

Μα το όνειρο κατέρρευσε. Οι ιδιοκτήτες πλέον είχαν άλλο σκύλο, ζούσαν αλλού και γενικώς…δεν υπήρχε χώρος στην καρδιά τους φαίνεται για την κάποτε αγαπημένη τους Jarvis.

Η Jarvis λοιπόν ασφαλής στα χέρια της Νάντιας αποφασίζει να ξεχάσει το παρελθόν της, όπως την ξέχασε και αυτό και μετονομάζεται σε Δάφνη! Μπαίνει σε αγγελίες και αναζητά μια οικογένεια…Περιμένει, περιμένει, περιμένει.

Μα δεν της είπε φαίνεται κανείς ότι στην Ελλάδα αν είσαι μαύρος σκύλος έχεις τόσες πιθανότητες να υιοθετηθείς, όσες και να ταξιδέψεις στο φεγγάρι…

Τελικά, η τύχη χαμογέλασε και πάλι στο όμορφο αυτό εβένινο πλάσμα, γιατί είχε , έχει και θα έχει αστεράκι πάνω απ το κεφάλι της. Μία οικογένεια από την Ελβετία ενδιαφέρθηκε να την υιοθετήσει και αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες και έλεγχοι, η Δαφνούλα μας ξενιτεύτηκε.

Υιοθετήστε αδέσποτο,
και σώστε μια ψυχούλα,
που τριγυρνά στο δρόμο,
αυτή η αθώα φατσούλα.
Υιοθετήστε αδεσποτο,
κάντε την πράξη την καλή,
δώστε μια ελπίδα για ζωή,
σ’ ένα ζωάκι ξεχασμένο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ προώθησης αδέσποτων
ζώων προς υιοθεσία StraysHelp
http://www.strayshelp.gr/