Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Μεγάλη Προσφορά για τους Αναγνώστες μας από Μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο

Μεγάλη Προσφορά για τους Αναγνώστες μας μέσω οικονομικής Κρίσης από Μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο.Κάθε Δεύτερα έως Πέμπτη και για 2 Μήνες από 13/09/2010 - 18/11/2010 η ''ΟΙΝΟΘΟΗ'' προσφέρει 20% έκπτωση στο λογαριασμό σας ανεξαρτήτου ατόμων και Παραγγελίας.  Επίσης Κάθε Δευτέρα οι ''ΟΙΝΟΘΟΗ'' προσφέρει Δωρεάν Κρασί και Τσίπουρο όσο και να καταναλώσετε ή την έκπτωση 20% .Ευχαριστούμε το μεζεδοπωλείο για αυτή του την Προσφορά και περιμένουμε email και από άλλα μαγαζιά του Μοσχάτου και του Ταύρου για να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή. Για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά , το Μόνο που θα πρέπει να πείτε στο μαγαζί είναι ότι είμαστε αναγνώστες του ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ LIFE και αυτόματα θα έχετε την έκπτωση που σας αναλογεί.

''ΟΙΝΟΘΟΗ΄΄ 
Κωνσταντινουπόλεως 91 Στο Μοσχάτο. http://www.oinothoi.gr/
Τηλέφωνο 210 4826540

email επικοινωνίας:  moschato.tauros.life@gmail.com

Αύριο Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά


Αύριο Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Ευχόμαστε καλή χρονική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Οι δυσκολίες είναι πολλές όμως με σκληρή δουλειά οι επιτυχίες θα έλθουν.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας τη Δευτέρα στο Μοσχάτο

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 8.30 π.μ. θα βρίσκεται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου (Φλέμινγκ 84 και Χρυσοστόμου Σμύρνης, Μοσχάτο) προκειμένου να διανείμει ερωτηματολόγιο και ενημερωτικό έντυπο σε γονείς και μαθητές για τη σχολική χρονιά 2010-2011 που ξεκινά.Με την κίνηση αυτή η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στοχεύει στην ενημέρωση γονέων και μαθητών για τα καταναλωτικά θέματα που τους αφορούν προκειμένου να δημιουργηθούν από κοινού οι σωστές βάσεις και προϋποθέσεις για τον αυριανό καταναλωτή.

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 12/09/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Έχουμε πάνω από 20 φαρμακεία συνολικά στο Μοσχάτο και στον Ταύρο
και δυστυχώς κανένα δεν εφημερεύει(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) σήμερα Κυριακή 12/09/2010.
Το Κοντινότερο φαρμακείο στο Δήμο Μοσχάτο Ταύρος που μπορείτε να βρείτε και να εφημερεύει τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι:

8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ.

ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ: Π. ΡΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΓ. ΑΝΝΗΣ 1 (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓ. ΑΝΝΗΣ)

Χειρόφρενο ξανά τα φορτηγά !!!

Παραδίδουν τα κλειδιά από τα φορτηγά τους και κατεβαίνουν σε αποχή από την εργασία τους από τη Δευτέρα. φόβοι για νέο μπλακ - άουτ στην αγορά καυσίμων. Πορεία με φορτηγά στην Αθήνα
Σοβαρό ενδεχόμενο να παγώσει ξανά η αγορά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργεί η αναγγελία των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης, να απόσχουν από την εργασία τους από τη Δευτέρα, καθώς θεωρούν εμπαιγμό από την κυβέρνηση τα όσα προβλέπει το σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση στις οδικές μεταφορές.Οι ιδιοκτήτες φορτηγών, σε συνέλευση που έκαναν το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά την πορεία με τα οχήματά τους στην πόλη το απόγευμα, αποφάσισαν από τη Δευτέρα να καταθέσουν τα κλειδιά από τα φορτηγά τους στις αρμόδιες αρχές και να μην εργαστούν. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της κυβέρνησης από την προηγούμενη κινητοποίηση τα οχήματα εμπίπτουν στο καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης, έτσι τίθενται στη διάθεση των αρχών για να τα χρησιμοποιήσουν στον εφοδιασμό της αγοράς.
Ακόμη, οι ιδιοκτήτες των φορτηγών έλαβαν απόφαση να οδηγήσουν τα οχήματά τους ως την Αθήνα μέχρι τη Δευτέρα και να αποκλείσουν κεντρικούς δρόμους.Έτσι είναι ορατό το ενδεχόμενο -εάν δεν διαφοροποιήσουν τη στάση του έως τη Δευτέρα- να παγώσει και πάλι η αγορά καυσίμων, όπως και η τροφοδοσία με προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.Ωστόσο μένει ανοικτό το ενδεχόμενο έως τη Δευτέρα η Συνομοσπονδία να λάβει πιο μετριοπαθείς αποφάσεις, καθώς στη συνέλευση της Θεσσαλονίκης δεν ήταν παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι σωματείων.Οι ιδιοκτήτες φορτηγών αντιδρούν στη ρύθμιση για το χρόνο προσαρμογής του καθεστώτος απελευθέρωσης της έκδοσης αδειών που προβλέπει ο νέος νόμος του υπουργείου Μεταφορών και ζητούν περιθώριο πενταετίας μέχρι να τεθεί σε εφαρμογή.

πηγή: tromaktiko