Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η Μοσχατιώτισσα Αντιγόνη Ψυχράμη θα συμμετέχει σε Φεστιβάλ στην Ουκρανία

Η γνωστή τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ της Γιάλτας στην Ουκρανία επειδή θέλει:

«Να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας. Να αποκτήσω νέες εμπειρίες. Να γνωρίσω καινούργιους μουσικούς, να μάθω πράγματα για τις μουσικές άλλων χωρών.

Το φεστιβάλ διαρκεί 20 μέρες, οπότε θα υπάρξει ο χρόνος και η ευκαιρία να μάθω πράγματα για τη μουσική κουλτούρα άλλων χωρών».

ΠΗΓΗ: Τηλεθεατής

Επιστολή Δημάρχου προς τους νέους Μοσχάτου - Ταύρου για τα αποτελέσματα των Βάσεων


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΕΙ/ΤΕΙ

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε, Θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους που μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις πανεπιστημιακές και τεχνολογικές σχολές της χώρας, είδαν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.

Η εισαγωγή τους σε κάποια από τις σχολές της προτίμησής τους, είναι σίγουρα η καλύτερη επιβράβευση για την επίπονη προσπάθειά τους, τόσο τη δική τους, όσο και των οικογενειών και του εκπαιδευτικού προσωπικού που στάθηκαν στο πλευρό τους όλο το διάστημα της προετοιμασίας τους.

Παράλληλα, θα ήθελα να επισημάνω στους νέους εκείνους που δεν κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ότι το ταξίδι προς την πραγματοποίηση των στόχων τους δεν τελειώνει εδώ.

Η εκπαίδευση παραμένει πάντα μία σημαντική επιδίωξη, πολλές φορές όμως δεν αποτελεί πανάκεια για την επιτυχία στο μέλλον.
Αυτό που μετρά περισσότερο από όλα, ιδίως τις δύσκολες εποχές που καλούμαστε όλοι να δράσουμε, είναι η προσωπική θέληση και το ιδιαίτερο όραμα που ο κάθε νέος θέτει για τη δική του πορεία στη ζωή.

Αυτή η θέληση και οι δρόμοι που καλείται να ανακαλύψει κάθε ένας νέος ξεχωριστά προκειμένου να ακολουθήσει το δικό του όνειρο, είναι η κινητήρια δύναμη που πρέπει να κινεί τα νήματα της επιτυχίας.

Εύχομαι, λοιπόν, ολόψυχα, σε όλους τους νέους που έδωσαν το δικό τους αγώνα για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είτε αυτός στέφθηκε με επιτυχία είτε δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, να συνεχίσουν να παλεύουν με δύναμη και όνειρα για την κατάκτηση του μέλλοντος, χωρίς να επηρεάζονται από το αρνητικό κλίμα και τις απαισιοδοξίες των μεγαλύτερων.

Η δύναμη, το θάρρος και η πυγμή τους είναι αυτά που θα τους οδηγήσουν μπροστά, νικητές σε όλους τους στόχους που οι ίδιοι θα θέτουν.

Εύχομαι την εκπλήρωση των ονείρων σας,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ



Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Δείτε τα θέματα του Δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου Ταύρου την Τετάρτη 31/08

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ
Καλείσθε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 31 Αυγούστου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00.

Δείτε τα θέματα
Για να δείτε τα θέματα σε πραγματικό μέγεθος πατήστε επάνω τους

Η καύση καλωδίων και σκουπιδιών από τους Ρομά της Ορφέως συνεχίζεται...

Θέμα : Καύση καλωδίων και σκουπιδιών

 Ενώ οι διαδικασίες για την προώθηση της λύσης της ανακύκλωσης  ( ¨πράσινο σημείο¨ ) από το ΥΠΕΚΑ πρωτοστατούντος της ειδικής γραμματέως του Υπουργού κας Καραβασίλη Μ. μαζί με το κλιμάκιο εργασίας βρίσκονται σε εξέλιξη η καύση καλωδίων και σκουπιδιών από τους Ρομά της Ορφέως 117 και όχι μόνο συνεχίζεται.

   Παράλληλα στο Δήμο της Αθήνας ύστερα από αυτοψία που ζήτησε ο Δήμος από το Υπουργείο Υγείας αποστέλλεται έγγραφο στις 19/07/2011 με τη διαδικασία του επείγοντος το οποίο καταλήγει όπως σας το παραθέτω.



Παρακαλούμε τον Δήμαρχο της Αθήνας κο Καμίνη Γ. να δώσει άμεση προτεραιότητα στο θέμα των Ρομά του Βοτανικού και να συνεργαστεί έστω και τώρα με το ΥΠΕΚΑ για την προώθηση της ανακύκλωσης βάζοντας παράλληλα σαν στόχο το σύντομο χρονικό όριο για την μετεγκατάστασή τους.

 Υ.Γ. Στις 01/08/2011 στις 21.00 εγώ η ίδια έγινα μάρτυρας καύσης μεγάλης ποσότητας καλωδίων από Ρομά που διαμένουν παράνομα στα εγκαταλελειμμένα κτίσματα Πειραιώς 77 δίπλα από την Spider ( Δήμος Μοσχάτου Ταύρου ). Ενημέρωσα τη πυροσβεστική.
   Κύριε Δήμαρχε σας παρακαλούμε πολύ να προβείτε σε δικές σας ενέργειες για την εξάλειψη και αυτής της εστίας.
¨Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών¨
 Αλιφιεράκη Αναστασία