Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σημαντικές νίκες για Μοσχάτο και Φωστήρα, με κατεβασμένα τα χέρια ηττήθηκε ο Άγιαξ

Με τον Νταλαμπέκη να πετυχαίνει χατ-τρικ ο Αιολικός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Άγιαξ Ταύρου με 3-0.

Ο επιθετικός του Αιολικού άνοιξε μόλις στο 5’ το σκορ με κεφαλιά ενώ στο 19ο λεπτό και πάλι με κεφαλιά διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα. Ο Νταλαμπέκης ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου στο 39’ με κοντινό πλασέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα χωρίς προπονητές αφού αμφότεροι αποβλήθηκαν στο 44ο λεπτό μετά από σύρραξη των δυο πάγκων.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καραβασίλης, Δάρρας, Καπταγιάννης, Ντζιμάνης, Βούρος, Τσετιροκλής, Διονυσάτος, Παπαδόπουλος (70’ Καδής), Π. Βουργουτζής (80’ Τουμπακάρης), Σοφιάνης (60’ Μιχαλάκης), Νταλαμπέκης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Μιχαηλίδης, Τριανταφυλλίδης, Καζιάνης, Γιάκαλος, Ζαχαριάδης, Καρούσης, Κωτσιόπουλος, Τζανέτος (72’ Κατσούλης),Θεοφάνους

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά τελικά ο Φωστήρας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άγιου Ιερόθεου με 1-0.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γερακάρης στο 63’ που είχε περάσει στο ημίχρονο ως αλλαγή στην θέση του Πετρίτση.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Φατσέας, Τζουμάνης, Τέρζης (69’ Μπούκουρης), Βασιλείου, Χαλκίδης, Χίσο, Τσοπανάκος, Πετρίτσης (46’ Γερακάρης), Σιάσιος (65’ Γκιάτης), Τζαναβάρας

ΆΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Βούλγαρης, Λουκάκης, Κυριακόπουλος, Θανόπουλος Πιτέλης, Ντουλές (69’ Καλογριάς), Παπανικολάου, Γεωργίου, Μόσχος, Κουφός (56’ Μαχαίρας), Μίχας (81’Μαυράκης)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, το Μοσχάτο επικράτησε τελικά με 2-1 της Τριγλίας Ραφήνας για την 20η αγωνιστική.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε το Μοσχάτο, το οποίο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 2-1 από την Τριγλία στη Ραφήνα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στον 9ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μουλάκης στο 16’, ενώ για τους φιλοξενούμενους, ο Παπαδόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 75 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ με τον ίδιο τρόπο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, στο 89’.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Κύρκος, Τσάγκαρης, Φελεγκάκης, Κόρακας, Μπισμπιρούλας, Σπαγής, Καλαμπόγιας (43' λ. τρ. Ξύδης), Μπαντούνας, Ζέκιο, Μουλάκης, Σταμπέλος (75' Σκαφίδας).

ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρεπίνης, Μωραϊτης, Καράμπελας, Πυράκης, Λαλιάνι Λ., Σιμιτσής, Ντάφλας, Λιόσης (55' Ανδρουλιδάκης), Παπαδόπουλος, Σαλάμης (58' Παπαγεωργίου), Καψαλόποδας (83' Παπαευθυμίου).

πηγή: Onsports

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Έδρα: Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου, Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρο: 213 20 19 600, FAX: 210 9416154
Αριθ. Πρωτ.: ………4184…………………..

ΠΡΟΣ:
ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Κύριο Γιώργο Καμίνη

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, αγαπητέ συνάδελφε

Βρισκόμαστε στην πρώτη περίοδο άσκησης των νέων καθηκόντων μας, σε μία δύσκολη περίοδο για την Αυτοδιοίκηση. Τα θέματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και σύνθετα.

Μετά τις δύο σύντομες επικοινωνίες μας, θα ήθελα να συναντηθούμε δια ζώσης για το δύσκολο πρόβλημα των Ρομά και της καύσης των καλωδίων στα διοικητικά όρια του Δήμου Αθηναίων, στα σύνορα με την περιοχή Ταύρου. Μία κατάσταση που αποτελεί πηγή ρύπανσης και εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των κατοίκων.

Πιστεύω ότι θα γίνει δυνατό να βρούμε ρεαλιστικές λύσεις για ένα θέμα που απασχολεί την περιοχή για πολλά χρόνια.

Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Ληστεία σε ξενοδοχείο στο Μοσχάτο

Επισκέψεις σε ξενοδοχεία του Μοσχάτου-επί της οδού Λ. Ποσειδώνος και Πλάτωνος- έκαναν δυο άγνωστοι δράστες. Οι «κύριοι» με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αναζητούνται.

πηγή: eglimatikotita

Η Δράση του χαμένου θησαυρού το Σαββατοκύριακο στο Μοσχάτο και στον Ταύρο

Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρου στην πλατεία του Δημαρχείου Μοσχάτου
Κυριακή 20/2/11
Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρου στο Αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας», Συγκρότημα 1ου & 2ου Λυκείου Ταύρου (Αγίας Σοφίας 16 Ταύρος) Σάββατο 19/2/11

Οι κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς την εβδομάδα που έρχεται

Με στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στις αλλαγές που προβλέπονται στο κλάδο έπειτα και από την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.

Αύριο, Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

Τρίτη

Τα τρόλεϊ σηκώνουν χειρόφρενο από τις 11 έως τις 4. Τις ίδιες ώρες θα ακινητοποιηθούν και οι συρμοί του ηλεκτρικού
Την Τετάρτη, 23/2, όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Την Παρασκευή,25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 16:30 στα λεωφορεία.

Στάση εργασίας από τις 11 έως τις 16:30 θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μεταφοράς τη Δευτέρα στις 28 Φεβρουαρίου, καθώς θα πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.
πηγή: alfavita