Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τι Μπορείτε να επισκεφτείτε σήμερα στο Μοσχάτο - Ταύρος !!!














Τι Μπορείτε να επισκεφτείτε σήμερα στο Μοσχάτο - Ταύρος !!!


Θεατρική Παράσταση Δήμου Ρέντη Σήμερα στο Σινέ Κήπος Μοσχάτου
Στις 8:00 μμ (πατήστε εδώ για λεπτομέρειες)

Θεατρικές Παραστάσεις από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Αίθουσες Θέατρο στις 21:00 Black Box στις 23:00 (πατήστε εδώ για λεπτομέρειες)

Ο ''Αόρατος Συγγραφέας'' Σήμερα στο Σινέ Νέα Μασκώτ Ταύρου
Στις 8:45μμ και στις 11:00 μμ (πατήστε εδώ για λεπτομέρειες)

Μεζεδοπωλείο ''Οινοθόη'' στο Μοσχάτο
Μετά τις 8:30 μμ Η προσφορά μας (πατήστε εδώ για λεπτομέρειες)

Παιδότοπος Ταφ Ταφ Στον Ταύρο
Μετά τις 5:00 μ.μ Η προσφορά μας (πατήστε εδώ για λεπτομέρειες)

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟ - ΤΑΥΡΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟ - ΤΑΥΡΟΣ
Συναυλία Θάνο Μικρούτσικου, Χρήστου Θηβαίο, Γιάννη Κούτρα
Στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά
Ώρα 20:30 μμ
Είσοδος Ελεύθερη

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη


Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη, πραγματοποιούνται από τις 20 έως τις 25 του μήνα, με πρωτοβουλία του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας...
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15 Σεπτεμβρίου), το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Οργανισμών Τοπικών Αυτοδιοίκησης ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι διοργανώνει Εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου για τον Καρκίνο του Προστάτη, από 20 έως και 25 Σεπτεμβρίου.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τώρα να ενημερωθούν με ένα τηλεφώνημα στο 210-99 75 555 για τη διαδικασία δωρεάν ελέγχου PSA, ο οποίος δεν απαιτεί προετοιμασία και γίνεται με μία απλή, ολιγόλεπτη αιμοληψία.



ΠΗΓΗ: http://www.iatronet.gr/

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Οικονομικού Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα Στο Μοσχάτο Ταύρος

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Οικονομικού Πανεπιστημίου, με εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας Γυμνασίου και Α' Λυκείου, τιμές από 8 έως 11 ευρώ, περιοχές Ταύρος Μοσχάτο 6959/ 66179 3


Περιοχή: Ταύρος

Αγγελία Ιδιώτη
6959/ 661793

ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ με πείρα, ζητείται από μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο

ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ με πείρα, ζητείται για 3 ήμερη απασχόληση σε μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
6944191788

Θεατρική παράσταση Σήμερα απο τον Δήμο Ρέντη στο Σινέ ''Κήπος'' Μοσχάτου

Σήμερα 16/09/2010 και ώρα 8:00 μμ στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινέ Κήπος», Πλατεία Μεταμορφώσεως, Θερμοπυλών & Κνωσού στο Μοσχάτο θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση από την ομάδα του Δήμου Ρέντη .-«Το διπλανό κρεβάτι»." Τηλ.: 210-4810790



Πέμπτη, 16/9/10: Δήμος Ρέντη-«Το διπλανό κρεβάτι»
Ώρες προβολής : 20:00

Ανέκδοτο της Ημέρας!!

Ανέκδοτο της Ημέρας από το Ράδιο Αρβύλα
Ένα γνωστό αλλά κορυφαίο ανέκδοτο από το μετρ του είδους Γιάννη Σερβετά!!!

ο ''Αόρατος Συγγραφέας'' στο Σινέ Νέα Μασκώτ Στο Ταύρο

ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


THE GHOST WRITER
του Ρομάν Πολάνσκι

με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Πιρς Μπρόσναν, Κιμ Κατράλ, Ολίβια Ουίλιαμς, Τομ Ουίλκινσον, Τίμοθι Χάτον

 Ο Άνταμ Λανγκ είναι πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και βρίσκει καταφύγιο σε ένα νησί στα ανατολικά παράλια των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου και γράφει την αυτοβιογραφία του. Όταν ο σύμβουλός του πεθαίνει, ένας συγγραφέας αποστέλλεται στο νησί για να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει το βιβλίο του. Ο "ανώνυμος" συγγραφέας εισέρχεται σε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και παρασύρεται στη δίνη μιας σεξουαλικής, πολιτικής και λογοτεχνικής ίντριγκας.


ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


Διεύθυνση:
Κωνσταντινουπόλεως, Πάρκο Ηρώων

16/09/2010 - 22/09/2010

Τηλέφωνο Πληροφοριών:
210 3459531
Ώρες προβολής: 20.45 - 23:00

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αλλάζουν τα πάντα στις πανελλαδικές εξετάσεις

Μειώνονται σε τέσσερα τα εξεταζόμενα μαθήματα. Νέο σύστημα πρόσβασης στα πανεπιστήμια και τα τεχνολογικά ιδρύματα προωθεί...
με γοργούς ρυθμούς το υπουργείο Παιδείας, όπως αποκάλυψε η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, μετά και από το φετινό κάζο που οδήγησε στην εισαγωγή φοιτητών ακόμα και με βαθμολογία κάτω από την μονάδα...
...Σύμφωνα με τις πρώτες προτάσεις που έχουν επεξεργαστεί, οι βασικές αλλαγές που θα ισχύσουν από την χρονιά 2013-2014, δηλαδή για όσους μπουν στον Λύκειο του χρόνου, συνοψίζονται στα εξής:

Πρώτον, τα μαθήματα στα οποία θα εξετάζονται οι υποψήφιοι μειώνονται από έξι σε τέσσερα, ενώ λόγο στο ποια θα είναι αυτά τα μαθήματα θα έχουν και τα ίδια τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Δεύτερον, θα υπολογίζεται για την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και η επίδοση του μαθητή (βαθμολογία) στο σχολείο και μάλιστα όχι μόνο στην Γʼ αλλά και στη Βʼ Λυκείου.
Τρίτον, θα περικοπεί εκ νέου η ήδη μειωμένη ύλη στην οποία θα εξετάζονται για τα τέσσερα αυτά μαθήματα οι υποψήφιοι φοιτητές.
Τέταρτον, θα κατατίθενται τα μηχανογραφικά δελτία από τον Μάρτιο και όχι Ιούλιο που γίνεται σήμερα, δηλαδή πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις και όχι μετά.
Φυσικά η τελική πρόταση δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί σε όλες τις πτυχές της, αυτή όμως θα είναι η βάση των όσων θα προτείνει το υπουργείο παιδείας στον σχετικό δημόσιο διάλογο που σύντομα αναμένεται να ανοίξει.
Παράλληλα, το υπουργείο Παιδείας ανοίγει διάλογο και για τις αλλαγές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, με συμμετοχή και ξένων ακαδημαϊκών. Μάλιστα, την μεθεπόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί κλειστή σύσκεψη με συμμετοχή και του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, η οποία θα φιλοξενηθεί είτε στους Δελφούς είτε στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πάρκου Λαυρίο

πηγή: tromaktiko

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα 16/09/2010

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα 16/09/2010

Για να δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα Πατήστε εδώ

Διαβάστε το νέο τεύχος της τριμηνιαίας έκδοσης του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Διαβάστε το νέο τεύχος της τριμηνιαίας έκδοσης του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Τα Νέα του Ελληνικού Κόσμου» και ενημερωθείτε για τα νέα προγράμματα, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του ΙΜΕ.

Για να διαβάσεις το Τεύχος πατήστε εδώ

ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 16/9/2010

Λίγες πρόσκαιρες βροχές στα νότια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για την Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, με ένταση 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Άνοδο αναμένεται να σημειώσει η θερμοκρασία και την Παρασκευή. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα νότια πελάγη βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 16/9/2010

Θρασύτατοι τσαντάκηδες χτύπησαν στο Μοσχάτο

Άλλη μια γυναίκα έπεσε θύμα τσαντάκηδων στο Μοσχάτο και μάλιστα μέρα - μεσημέρι.
Συγκεκριμένα, χτες (14/9), γύρω στις 2 το μεσημέρι, δύο τσαντάκηδες που οδηγούσαν μηχανή, επιτέθηκαν σε γυναίκα η οποία βρισκόταν μέσα στο αμάξι της. Με αστραπιαίες κινήσεις, έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού, πήραν την τσάντα της γυναίκας και τράπηκαν σε φυγή.
Το περιστατικό συνέβη στο οικόπεδο πίσω από την Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, δίπλα στον Κηφισό.
Η γυναίκα, φανερά σοκαρισμένη (αλλά ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί, καθώς δεν προέβαλε αντίσταση) κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε στην περιοχή του περιστατικού, χωρίς να εντοπίσει τους ληστές. Υπάρχουν, όμως, υπόνοιες ότι οι κακοποιοί παρακολουθούσαν το θύμα από μέρες και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.



πηγή: Μοσχάτο Live

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 16/09/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

8π.μ.-8μ.μ.

ΤΑΥΡΟΣ: ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 2 & ΤΙΜ.ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ (ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ)

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΠΛΑΤΩΝΟΣ 77