Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ληστεία στον Ταύρο πριν λίγη ώρα. Συλλήψεις απο την ομάδα ΔΙΑΣ

Ένα 45χρονο Έλληνα και ένα 24χρονο Αλβανό κυνήγησαν και έπιασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στον Ταύρο μετά από ληστεία που διέπραξαν σε σούπερ – μάρκετ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 45χρονος άνδρας είναι ένας εκ των δραστών, οι οποίοι αναζητούνται, ως συνεργοί ενός 33χρονου, που συνελήφθη στις 23 Αυγούστου κατά τη διάπραξη ληστείας μετά ομηρίας, σε τράπεζα στον Πειραιά.


Εξιχνιάστηκαν συνολικά τρείς ληστείες τραπεζών και μία απόπειρα, στις οποίες συμμετείχε ο 45χρονος.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχεθήκαν, όλο το χρηματικό ποσό από τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ και ένα πιστόλι με φυσίγγιο στην θαλάμη και γεμιστήρα με οκτώ φυσίγγια.

Ο 45χρονος μάλιστα είναι δραπέτης φυλακών, καθώς στις 19 Μαρτίου παραβίασε 9ήμερη άδεια από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, όπου κρατείτο εκτίοντας ποινή κάθειρξης 24 ετών για ληστείες, κλοπές, και άλλα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

πηγή:newsbeast

Όλα για όλα τα παίζει αύριο Κυριακή ο ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Όλα για όλα τα παίζει αύριο Κυριακή 21/11 ο ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ στον αγώνα με τον Αήττητο Σπατών. Σε ενδεχόμενη ήττα γνωρίζουν και οι παίχτες αλλά και η διοίκηση ότι τα πράγματα δυσκολεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η μόνη απουσία από πλευράς ΑΟΜ είναι αυτή του Χρήστου Λιόση που αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με το Κορωπί.
Ο κόσμος του Μοσχάτου θα πρέπει αύριο να ενισχύσει τον ΑΟ Μοσχάτου σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση .

Δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου Κυριακή στις 11 π.μ

Κάλεσμα στους εργαζόμενους του Praktiker μετά τις απολύσεις στον Ταύρο

Επιτροπές Αγώνα σε κάθε κατάστημα της «ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ»
Εκτακτη γενική συνέλευση αύριο, στις 11 π.μ., των εργαζομένων στα καταστήματα της πολυεθνικής

«Ψηλά το κεφάλι. Δείξτε εμπιστοσύνη στη δύναμή σας, για να σπάσει η τρομοκρατία της εργοδοσίας. Απειλούν γιατί γνωρίζουν ότι όταν θελήσουμε μπορούμε να τους σταματήσουμε. Εχουμε τη δύναμη. Να την αξιοποιήσουμε. Δεν είστε μόνοι σας. Ο αγώνας σας είναι και δική μας μάχη».

Το κάλεσμα αυτό απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας στους εργαζόμενους στην πολυεθνική επιχείρηση «ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ» εκφράζοντας ταυτόχρονα την ενεργητική συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα που δίνουν ενάντια στις απολύσεις και την τρομοκρατία που ασκεί η εργοδοσία της «ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ». Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι στα «ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ» της Αθήνας προχωρούν σε έκτακτη γενική συνέλευση αύριο, Κυριακή, στις 11 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μια βδομάδα η εργοδοσία απέλυσε εργαζόμενη μετά από 14 χρόνια, μάνα με τρία παιδιά και λίγες μέρες μετά σε νέα εκδικητική απόλυση ακόμα ενός εργαζόμενου στο κατάστημα του Ταύρου. Συνολικά, οι απολύσεις έχουν ξεπεράσει τις 85 σε όλα τα καταστήματα της «ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ». Από την πρώτη στιγμή, οι εργαζόμενοι στο κατάστημα του Ταύρου αλλά και από άλλα καταστήματα της Αθήνας συσπειρωμένοι στο ταξικό κλαδικό τους σωματείο αντέδρασαν αγωνιστικά ενάντια στις απολύσεις με στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις έξω από το κατάστημα της επιχείρησης.


Διαβάστε όλα τα άρθρα μας για τις απολύσεις και τις αντιδράσεις στο Κατάστημα του Ταύρου

O Χαιρετισμός του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου(σε βίντεο) μετά την νίκη των εκλογών



H Επιτροπή του X-Factor αποφάσισε να παραμείνει το συγκρότημα από το Μοσχάτο ''Revolt''

Η νεαρή τραγουδίστρια Κίρκη, από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη, ήταν η παίκτρια που κλήθηκε να αποχωρήσει από το τέταρτο live του X-Factor.

Νωρίτερα, 13 παίκτες από όλες τις ομάδες παρουσίασαν τα τραγούδια τους μπροστά στην κριτική επιτροπή και ζήτησαν την ψήφο του κοινού. Στο στούντιο του μουσικού ριάλιτι μάλιστα, εμφανίστηκε και το συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά», που τραγούδησαν ζωντανά κομμάτια από την νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Μετά το τέλος της παρουσίασης των διαγωνιζόμενων τραγουδιστών, στην σκηνή έμειναν τελευταίοι με τις λιγότερες ψήφους oι Revolt και η Κίρκη.

Η ετυμηγορία των κριτών ακούστηκε από τα χείλη του Γιώργου Λεβέντη, οι οποίοι αποφάσισαν το συγκρότημα από το Μοσχάτο να παραμείνει στο παιχνίδι και να βρεθεί εκτός η Κίρκη.

Δείτε την αποχώρηση της Κίρκης από το X-FACTOR:



Δείτε την εμφάνιση των Revolt:

Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα - 21 Νοεμβρίου από Τον Ελλήνικο Κόσμο στο Ταύρο

«Βεντεμάροι», «Κουδαραίοι», «Κιουπρουλήδες»: Οι λαϊκοί μαστόροι και οι δημιουργίες τους

Κτήρια, γέφυρες, μύλοι, βρύσες, κεραμικά... όλα φτιαγμένα με μεράκι. Ελάτε να φτιάξουμε το δικό μας «σινάφι»! Ας ακολουθήσουμε τον πρωτομάστορα, για να ανακαλύψουμε τα μυστικά της τέχνης του!

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τους λαϊκούς μαστόρους διάφορων περιοχών της Ελλάδας και να εκτιμήσουν τις δημιουργίες τους. Το σύνολο της ελληνικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής φτιάχτηκε από τους λαϊκούς, ανώνυμους μαστόρους που ήταν οργανωμένοι σε ομάδες και ταξίδευαν από περιοχή σε περιοχή, κατασκευάζοντας κτήρια, γεφύρια, βρύσες, μύλους κι ό,τι άλλο χρειαζόταν ένας παραδοσιακός οικισμός.

Τα παιδιά μέσα από τις δραστηριότητες του προγράμματος θα έχουν τη δυνατότητα να αναπλάσουν με τη φαντασία τους τον τρόπο ζωής των λαϊκών μαστόρων, να συνδέσουν τα παραδοσιακά κτίσματα τα οποία βλέπουμε ακόμα και σήμερα με τους θεσμούς, την εποχή και τους ανθρώπους που τα κατασκεύασαν και να κατανοήσουν τους λόγους που οδήγησαν τους ανθρώπους να σχηματίσουν ομάδες-«σινάφια» και να ταξιδέψουν για βιοποριστικούς λόγους.

Νήπια και παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού. Για δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα τηλεφωνήστε στο 2122540600 (κωδικός 0608) ή στο 212 254 0608..

Το κόστος συμμετοχής είναι 8,50 ευρώ για κάθε παιδί ανά πρόγραμμα. Στα μέλη της παιδικής λέσχης «Τα ΙΜΕάκια», καθώς και της λέσχης των «Ερευνητών», παρέχεται ειδική έκπτωση.


Ώρες προσέλευσης: 10:00 και 12:00. Ώρες έναρξης: 10:30 και 12:30.

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 212 254 0000 (& τον αντίστοιχο κωδικό) σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», www.hellenic-cosmos.gr, http://sundays.hellenic-cosmos.gr/, Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 254 0000.

πηγή: Hellenic Cosmos

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάββατο 20/11/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει μόνο στο Μοσχάτο


8π.μ.-8μ.μ.
ΜΟΣΧΑΤΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 59 ΚΑΙ Λ. ΚΑΤΣΩΝΗ

*εφημερεύοντα φαρμακεία Καλλιθέας

8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΔΑΒΑΚΗ 22 ( Ι.Κ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) Τηλ. 210-9513048


8π.μ.-2μ.μ και 5μ.μ--12μ.μ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 9 Α Τηλ. 210-9431275