Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

24ωρη απεργία στις 15-2-2011 στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Νέα 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου αποφάσισαν τα συντονιστικά όργανα των εργαζομένων σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Την ημέρα εκείνη ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών.

Έτσι, Τρίτη μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ δεν θα κινηθούν, ενώ οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στις 16:00 το απόγευμα πορεία προς την Βουλή.
express

Η Μοσχατιώτισσα Αντιγόνη Ψυχράμη σήμερα στην « Πρωινή Μελέτη»!

Μια εκ των έξι υποψηφίων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, η ταλαντούχα Μοσχατιώτισσα Αντιγόνη Ψυχράμη φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη.

Η Αντιγόνη μεταξύ άλλων μίλησε για την φημολογούμενη αρπαγή των χορευτών της από την ομάδα της επίσης υποψήφιας για τη Eurovision Νίκης Πόντε. Συγκεκριμένα δήλωσε σύμφωνη με την επιλογή των χορευτών καθώς τους έγινε μια καλύτερη πρόταση την οποία και αποδέχτηκαν, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε κανένα π΄ροβλημα να συνεργαστεί στο μέλλον μαζί τους.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το μεγάλο της όπλο. Σκηνοθέτης της εμφάνισής της στο ελληνικό τελικό θα'ναι ο Κώστας Καπετανίδης!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


πηγή: tralala

Το πρόγραμμα του Χαμένου θησαυρού τις ημέρες του Καρναβαλιού!

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/02
20.30-22.00 Γκαντάδα στα γραφεία

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/02
17:00-20:00 Ιντερνετικές ραδιοφωνικές ερωτήσεις στο http://www.er-radio.gr/
Παράδοση απαντήσεων μέχρι τις 21:00 στα γραφεία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/02
20:00 Karaoke στο Αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας», Συγκρότημα 1ου & 2ου Λυκείου Ταύρου (Αγίας Σοφίας 16 Ταύρος).

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/02
12.00 Ζωγραφική στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, έναντι Κοιν. Μέριμνας, Μοσχάτο
19.30 Βραδιά συγκροτημάτων Μοσχάτου- Ταύρου στο Αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας», Συγκρότημα 1ου & 2ου Λυκείου Ταύρου (Αγίας Σοφίας 16 Ταύρος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/02
13.00 Σαφάρι

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/02
9:00-13:00 Αιμοδοσία, Κοραή 51, Μοσχάτο
17:00-20:00 Ιντερνετικές ραδιοφωνικές ερωτήσεις στο http://www.er-radio.gr/
Παράδοση απαντήσεων μέχρι τις 21:00 στα γραφεία.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 24/02
22.30 Μασκέ party στο Cafe/bar CASETA (Γ. Ρούσσου & Αθ. Διάκου, Μοσχάτο)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/02
Παράδοση στολών

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/02
11.00 Extreme Κ.Χ.Θ. Festival – Extreme Games
20.00 Σαφάρι

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/02
Μεγάλη παρέλαση

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!!!
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG http://xamenos-thisavros.blogspot.com/

Πρόσκληση Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου σχετικά με την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και το Συμπαραστάτη του Δημότη

Αξιότιμοι κύριοι, κυρίες
Δύο σημαντικοί θεσμοί για τη συμμετοχή και τις δυνατότητες του νέου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου πρόκειται να ενταχθούν στη διοίκηση του Δήμου μας. Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και ο Συμπαραστάτης του Δημότη.

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με προγράμματα του δήμου και για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, εξετάζει τοπικά προβλήματα και αναπτυξιακές δυνατότητες και προτείνει λύσεις.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της επιχείρησης, είναι πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Δέχεται καταγγελίες πολιτών και επιχειρήσεων, διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα και επικοινωνεί με τους ενδιαφερόμενους για τα θέματα που προκύπτουν.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του θα επιλέξει τους εκπροσώπους της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Οι υποψηφιότητες για τους δύο θεσμούς κατατίθενται στο Δημαρχείο (Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου), μέχρι τις 21/2/2011. Το πλήρες κείμενο των προκηρύξεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου,  http://www.dimosmoschatou.gr/.

Πιστεύω στη μεγάλη συμμετοχή σας σε δύο συμμετοχικούς θεσμούς που μπορούν να προσφέρουν στο νέο μας Δήμο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Πολύτιμη νίκη για το Μοσχάτο, εύκολα ο Φωστήρας, νίκη παραμονής ο Άγιαξ Ταύρου

Μοσχάτο - Ατρόμητος 1-0
Πολύτιμη νίκη πέτυχε το Μοσχάτο με 1-0 επί του Ατρόμητου Πειραιά.
Το τέρμα του Ντάφλα με σουτ από πλάγια θέση στο 24' αποδείχθηκε υπέρ πολύτιμο για το Μοσχάτο, αφού του χάρισε τη νίκη και το τρίποντο.

Φωστήρας-Ηφαιστος Περιστερίου 1-0
Η αποβολή του Οικονόμου από το 15' δυσκόλεψε και τον Ήφαιστο να πάρει κάτι καλύτερο στο ματς. Ο Φωστήρας με ένα τελικά γκολ κατάφερε να πάρει την νίκη.Το τέρμα επιτεύχθηκε στο 63' με δράστη το Χαλκίδη.

Ηλυσιακός - Άγιαξ Ταύρου 1-2
Τεράστια ψυχικά αποθέματα απέδειξαν πως είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ Ταύρου οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή σε ντέρμπι παραμονής.
Στο 25' ο Γκατζούνης σημείωσε το 1-0 για τον Ηλυσιακό αλλά ο Τζανέτος με 2 τέρματα στο 44' και 49' σημείωσε το τελικό 1-2

Δείτε βίντεο από την ομάδα μπαλέτου του Ταύρου την Κυριακή 13/02/11

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/02/11 Η ομάδα μπαλέτου του χορευτικού τμήματος «Ταυρίωνες» του Πνευματικού Κέντρου Ταύρου παρουσιάζει «Ταραντέλα»