Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Έφεση στην ΕΠΟ θα κάνει την Τρίτη 10/5 ο Άγιαξ Ταύρου

Με έκπληξη διάβασαν στη διοίκηση του Αγιαξ Ταύρου την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για μηδενισμό της ομάδας στο παιχνίδι με το Χαϊδάρι ( πατήστε εδώ ).

Η ομάδα του Ταύρου είχε επικρατήσει 1-0 σε εκείνο το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής, με το Χαϊδάρι να καταθέτει στη συνέχεια ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ελτον Χαλίλι.

 Η ένσταση έγινε τα χαρτιά του παίκτη, ότι δηλαδή δεν είχε δικαίωμα να αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε το Χαϊδάρι.

Αυτή η απόφαση στέλνει τους «ερυθρόλευκους» στο τοπικό, αλλάζοντας την τελική βαθμολογία στον 8ο όμιλο.

Όμως οι άνθρωποι του Αγιαξ δεν ανησυχούν και την Τρίτη (10/5) θα καταθέσουν έφεση στην ΕΠΟ, προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει κάτι το αντικανονικό στη συμμετοχή του Χαλίλι.

onsports

Απόφαση-σοκ της Πειθαρχικής, υποβιβάζεται ο Αγιαξ Ταύρου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που συμβαίνει στον 8ο όμιλο, μετά από απόφαση που εξέδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, η ένσταση που είχε κάνει η διοίκηση του Χαϊδαρίου κατά του Αγιαξ Ταύρου για αντικανονική συμμετοχή του Ελτον Χαλίλι στη μεταξύ τους αναμέτρηση, γίνεται δεκτή, κάτι που σημαίνει ότι το Χαϊδάρι παίρνει τη νίκη στα χαρτιά με σκορ 3-0!

Οπως γίνεται αντιληπτό, τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα αλλάζουν, αφού από τον Αγιαξ Ταύρου αφαιρούνται τρεις βαθμοί, οι οποίοι προστίθενται στο Χαϊδάρι.

Ετσι, στη γραμμή του υποβιβασμού δημιουργείται μία τριπλή ισοβαθμία μεταξύ του Ηλυσιακού, του Χαϊδαρίου και του Αθηναϊκού, στην οποία υπερτερεί ο ιστορικός σύλλογος του Ζωγράφου (στην ειδική βαθμολογία έχει επτά βαθμούς, έναντι έξι του Χαϊδαρίου και των τεσσάρων του Αθηναϊκού)!

 Με τα νέα δεδομένα ο Ηλυσιακός παραμένει στη  Εθνική και αντι αυτού υποβιβάζεται ο Αγιαξ Ταύρου!

Ασφαλώς, αναμένεται με ενδιαφέρον η ενέργεια των διοικούντων τον Αγιαξ, οι οποίοι είναι προφανές ότι δεν θα αφήσουν την υπόθεση να περάσει έτσι.  Διαβάστε την απόφαση εδώ 

periferiako

Ανακοίνωση για Συλλογή φαρμάκων το 6ο Δημοτικό σχολείο Μοσχάτου

Ωραία κίνηση από το 6ο Δημοτικό σχολείο Μοσχάτου.

Ο σύλλογος διδασκόντων σε συνεργασία με το Δ.Σ του συλλόγου και στα πλαίσια εφαρμογής των εγκεκριμένων περιβαλλοντικών εκπ/κων προγραμμάτων όλων των τάξεων του σχολείου με γενικό τίτλο « Όλα εδώ…ανακυκλώνονται » έχει σκοπό να μας ευαισθητοποιήσει όλους μας σχετικά με την ανάγκη φαρμάκων.

Για αυτό προτείνει την συλλογή των υπολοίπων φαρμάκων μας ( όχι ληγμένων) με παράδοσή τους στην κυρία Φυρίγου Κων/να ( δασκάλα στο ΤΕ ) ώστε να δοθούν στους «γιατρούς του κόσμου»

Καθέ Τετάρτη πρωί ( 8:00 – 8:30 πμ ) θα μπορείτε εάν επιθυμείτε να αφήσετε και εσείς κάποια φάρμακα (Προσοχή να μην είναι ληγμένα) για αυτή την προσπάθεια.

πατήστε επάνω στο έγγραφο για να το δείτε σε πραγματικό μέγεθος

 wwwjekinamekaliteromoschato

Δείτε Φωτογραφίες από την χθεσινή μαθητική εκδήλωση στον Ταύρο

Μια καταπληκτική έκθεση στόλιζε την αίθουσα του Νίκου Τεμπονέρα στον Ταύρο. Το 20ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου  άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει.

Στο Φουαγέ του αμφιθεάτρου μπορείτε να δείτε:

Έργα Γραφικών Τεχνών των μαθητών του 3ου ΕΠΑΛ Ταύρου, Έργα Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας των μαθητών του 8ου ΣΕΚ Ταύρου, Κατασκευές από τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Ταύρου, Έκθεση ζωγραφικής-κολάζ του 3ου Νηπιαγωγείου Ταύρου με θέμα «Πάμε λίγο μπροστά».

Την Κυριακή 8/5 στην παρέα μας ήταν η εκπληκτική χορωδία του 1oυ Γυμνασίου Ταύρου οι ''Ταυριώνες'' αλλά και η ομάδα εφήβων του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου -Όμιλος Ελληνικών Χορών.

Για να διαβάσετε και να δείτε το πρόγραμμα του 20ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου Ταύρου ( Πατήστε εδώ ).

Όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου θα λειτουργούν Έκθεση Ζωγραφικής, Τεχνολογίας και Κατασκευών από τα Σχολεία του Δήμου μας

**Σήμερα Δευτέρα 9/5 και ώρα 7:30 μ.μ στο Αμφιθέατρο Νίκος Τεμπονέρας Αγ.Σοφίας 16 Ταύρος :

Θεατρική Παράσταση από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ταύρου στο έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ξύπνα Βασίλη Επιμέλεια: Χριστίνα Πλέσσα, Μαρία Δέλλιου, Τόνια Γκλεζάκου

Δείτε Φωτογραφίες

Φωτογραφίες και Βίντεο από το Αντιαπαγορευτικό στον Ταύρο

Πλήθος κόσμου ( κοντά στις 10.000 ανα ημέρα) από όλη την Αθήνα παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο.

Εκθέσεις κόμιξ από τον Σταύρακα και το Θείο Τραγί, chai shop, food & flea market, ενημερωτικά περίπτερα, βιβλιοπωλεία, προβολές, συζήτηση, αθλοπαιδιές και δρώμενα, juggling show, κρουστά από τους Paranaue, visuals by Void Optical Art Laboratory,batala προβολές οικολογικού ντοκιμαντερ και μουσικές έδωσαν μια άλλη νότα στον Ταύρο.


Δείτε Φωτογραφίες

Δείτε Βίντεο από το Φεστιβάλ