Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Βανδαλισμός στο σπίτι της Μεσοποταμίας στο Μοσχάτο

Σύμφωνα με πληροφορίες εχθές το βράδυ γυρω στις 1:30 8 με 9 άτομα (εθνικιστές όπως λέγεται) βανδαλισαν τον εξωτερικο χωρο του κτιριου ΜΕΣΟΠΟTΑΜΙΑ γραφοντας συνθήματα και σύμβολα. Επισης έκλεψαν και ενα πανό του κτηρίου. Δείτε την Φωτογραφίες

Φωστήρας: Θέση τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Τάκης Οικονομόπουλος

Την οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα συνεχίζουν στις τάξεις του Φωστήρα, μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν που σιγά-σιγά οδεύει προς το τέλος της.

Ενα από τα βασικά μελήματα των ανθρώπων του ιστορικού 'Φονέα' είναι η ανασυγκρότηση των τμημάτων υποδομής, στα οποία ούτως ή άλλως θα στηριχθεί το μέλλον της ομάδας.

Προς εξυπηρέτηση της καλύτερης δυνατής λειτουργίας τους, οι ιθύνοντες του 'κιτρινόμαυρου' σωματείου προχώρησαν στην πρόσληψη του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Τάκη Οικονομόπουλου, ο οποίος θα συντονίσει τις ενέργειες για την αναβάθμιση των ακαδημιών από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Ψυρρόπουλου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την προσεχή εβδομάδα ενόψει της αναμέτρησης με τον Αθηναϊκό.

πηγή: periferiako

Λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου Ταύρου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2011

Για να δείτε την απόφαση
Απόφαση 84 Τεχνικό πρόγραμμα 2011 (πατήστε εδώ

Ακολουθούν οι πίνακες του Τεχνικού προγράμματος.Στο ν. 38 του 3ου Άξονα (Κοινωνική μέριμνα-πραστασία Υγείας), υπάρχει η εξής διόρθωση: ΄"3ου παιδικού Σταθμού Κλαζομενών" (αντί "4ου")

Τεχνικό πρόγραμμα 2011 Τελικό ( πατήστε εδώ )


Τεχνικό πρόγραμμα 2011 Προμήθειες 2011 ( πατήστε εδώ )

Τεχνικό πρόγραμμα 2011 απαλλοτριώσεις   ( πατήστε εδώ )

Μικρές αγγελίες: Πωλείται X BOX σε πολύ καλή κατάσταση στον Ταύρο

Πωλείται Χ ΒΟΧ το πρώτο που βγήκε σε πολύ καλή κατάσταση σχεδόν αχρησιμοποίητο, μαζί δίδονται και περίπου 10 παιχνίδια ένα τηλεχειριστήριο και ένα joystick τύπου αεροπλάνου.Το δίνω γιατί δεν το χρησιμοποιώ.

Τοποθεσία: Ταύρος
Ημερομηνία δημοσίευσης: Απρίλιος 29
Τηλέφωνο: 6975847032
Τιμή: € 90,00

Από σήμερα Παρασκευή 29/4 και για ένα μήνα η ομάδα Blitz στον Ταύρο

H ομάδα Blitz παρουσιάζει τον Γαλαξία της στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης



Performance

"ΓΑΛΑΞΙΑΣ"

 από την ομάδα BLITZ

Από 29/4 έως 29/5

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στις 20:30

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ είναι μια 4-ωρη περφόρμανς της ομάδας blitz που δημιουργήθηκε για το Low Budget Festival, το Δεκέμβρη του 2010.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε κατά τις 3 ημέρες που παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ παρουσιάζεται ξανά στον ίδιο χώρο.

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ είναι μια τετράωρη παρέλαση ανθρώπων, πραγμάτων, ιδεών, αντικειμένων, κινημάτων, εκφράσεων και λέξεων που έχουν χαθεί.

Mια σειρά ανθρώπων. Μια εμμονική λίστα. Ένας κατάλογος με όλους αυτούς και όλα αυτά που χάθηκαν ανεπιστρεπτί.

Στη σκηνή 8 ηθοποιοί πίνουν μαζί με τους θεατές και θυμούνται ανθρώπους που πέθαναν, ιδέες που ξεχάστηκαν, αντικείμενα που έπεσαν σε αχρηστία ή που ξεπεράστηκαν από την εποχή, λέξεις και εκφράσεις που πλέον δεν χρησιμοποιεί κανείς.

Μια αφήγηση που διασχίζει ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπινου είδους και του ανθρώπινου πνεύματος και μετακινείται εν ριπή οφθαλμού από τη συγκίνηση στη γελοιότητα, από το φτηνό στο σημαντικό, από το χυδαίο στο ποιητικό.

Η performance διαρκεί 4 ώρες. Η ώρα προσέλευσης και αποχώρησης για το κοινό είναι ελεύθερη. Επίσης, και καθώς δεν υπάρχει διάλειμμα, οι είσοδοι και οι έξοδοι των θεατών γίνονται κατά βούληση και σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία-Δραματουργία: ομάδα blitz -Γ. Βαλαής, Α. Παπούλια, Χ. Πασσαλής-Σκηνικά-Κοστούμια: Εύα Μανιδάκη

Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτα
Ηθοποιοί: Γιώργος Βαλαής, Άρης Αρμαγανίδης, Θάλεια Ιωαννίδου,Ελένη Καραγιώργη, Ελίνα Λούκου, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Αγγελική Παπούλια, Νίκος Φλέσσας
Performance
ΓΑΛΑΞΙΑΣ από την ομάδα BLITZ

Από Παρασκευή 29 Απριλίου έως Κυριακή 29 Μαΐου 2011
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στις 20:30

Αίθουσα: Ειδικά Διαμορφωμένος Υπόγειος Χώρος
Διάρκεια: 240’
Εισιτήρια: 15€ Κανονικό, 10€ Φοιτητικό/ Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων                             (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ Κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού/ΑμεΑ

*******
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr