Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Φωστήρας: Χάλασε η μεταγραφή του Τζιωρτζιόπουλου!

Πριν από μερικές ημέρες θεωρούνταν -και όχι άδικα- ως η σπουδαιότερη μεταγραφική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού σε επίπεδο Δ' Εθνικής. Σήμερα είναι απλώς ένα... φλερτ, που δεν οδηγήθηκε σε γάμο!

Ο λόγος για τη συνεργασία του Φωστήρα με τον Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο, η οποία διεκόπη πρόωρα και πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις για τον ιστορικό σύλλογο.

Οι άνθρωποι του 'Φονέα' άφησαν να εννοηθεί ότι προσωπικοί λόγοι οδήγησαν τον έμπειρο άσο στην απόφαση να μην υπογράψει εν τέλει συμφωνητικό συνεργασίας με το 'κιτρινόμαυρο' σωματείο.

Πάντως, πριν αποχωρήσει από τον Φωστήρα, ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος πρόλαβε και φόρεσε τη φανέλα του για φιλικούς αγώνες. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του συλλόγου θα κινηθούν για μεταγραφή μόνο σε περίπτωση που βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.    

periferiako

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε προχθές Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 50.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί των επισήμων και έπειτα ένα όμορφο και γλυκό κέρασμα.

Η Πρόεδρος της Οργάνωσης Ελευθερία Χερουβείμ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και εξέφρασε την προσδοκία ότι η επόμενη συνάντηση στα νέα γραφεία θα γίνει με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Χαιρετισμό έκανε, μεταξύ άλλων, και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου κ. Βασίλειος Σπανάκης όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Ο κ.Σπανάκης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο τους πρώτους μήνες της Νέας Δημοτικής Αρχής ενώ τόνισε ότι συστρατεύεται στην προσπάθεια προκειμένου η Νέα Δημοκρατία σε λίγο καιρό να γίνει κυβέρνηση. Να σημειωθεί ότι την εκδήλωσαν τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Πηνιώτης Κων/νος (Αντιπρόεδρος Δημ.Συμβουλίου), Καζαντζής Σταμάτης (Δημ.Σύμβουλος), Χαρμπάτσης Ελευθέριος (Δημ.Σύμβουλος), Μελίστας Αθανάσιος (Δημ.Σύμβουλος), Νατάσα Λεγάκη (Σύμβουλος Κοινότητας Μοσχάτου) καθώς και ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου.

«Άδειασαν» βενζινάδικο στο Μοσχάτο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα κρούσματα ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων.
Συγκεκριμένα, το μεροκάματο του τρόμου έζησε ένας αλλοδαπός υπάλληλος βενζινάδικου, όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστους δράστες.
Οι κακοποιοί κρατώντας όπλα στα χέρια, κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μοτοσυκλέτα και τράπηκαν σε φυγή.
Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα στο Μοσχάτο και δη στην οδό Πειραιώς.
Η αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση των δραστών.
ΠΗΓΗ: newsbomb.g