Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Οι Haggard σήμερα 11/5 στο Fuzz Club στον Ταύρο

Οι Haggard, ο Assis Nasseri και οι μουσικοί του, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων τους επί σκηνής έρχονται να συνταράξουν το Ελληνικό κοινό σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στο Fuzz Club στον Ταύρο.

Το συγκρότημα που καταφέρνει να συνδυάζει folk, κλασική, αναγεννησιακή και μεσαιωνική μουσική, με ξεχωριστό και μοναδικά όμορφο τρόπο, μένοντας πάντα πιστό στο death - metal, θα κατακλύσει τη σκηνή του Fuzz Club.

Οι όμορφες μελωδίες των εγχόρδων συνδυάζονται με τα σκληρά κιθαριστικά riffs, η φωνή της σοπράνο δένει αρμονικά με την βαθιά φωνή του Nasseri. Η 'πεντάμορφη' κυριολεκτικά συναντά το 'τέρας'.

Οι Haggard δημιουργήθηκαν το 1991 από τον Assis Nasseri. Ο Assis γνωρίζει πώς να δημιουργεί περίπλοκες μελωδίες, ένα μουσικό αμάλγαμα κλασσικών και σκληρών ροκ οργάνων.

Με φωνητικά βασισμένα στην αλληλεπίδραση ανάμεσα στα μοχθηρά γρυλίσματα της φωνής του Assis και στις περίτεχνες κλασικές φωνές, οι Haggard, όχι μόνο προκαλούν μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρά αλλά και διηγούνται συγκλονιστικές ιστορίες με έναν απίστευτο τρόπο.

Στην 'Best Of' περιοδεία τους, οι Haggard θα ερμηνεύσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο set. Πάντα ανήσυχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μελωδίες παραμυθένιες μέσα από τα μουσικά τους παντρέματα εξιστορώντας τη δική τους αλήθεια για ανθρώπους σπουδαίους μέσα από μια άλλη οπτική.

Ο Asis Nasseri, με τους 'έμπιστους' του, έρχεται να μας αφηγηθεί με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ιστορίες βγαλμένες από τους αιώνες, τότε που το καλό μάχονταν με το κακό, το σκοτάδι με το φως…

Είσοδος 25 Ευρώ
Ώρα έναρξης:9:30 μ.μ
Fuzz Club. Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Λεωφ. Πειραιώς & Λεωφ. Χαμοστέρνας) ΤΑΥΡΟΣ

Δείτε Βίντεο

Άκρως ανταγωνιστικός στάθηκε ο Φωστήρας με τον Πανιώνιο

Ακρως ανταγωνιστικός στάθηκε ο Φωστήρας στη φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης εχθές το απόγευμα.

Η ιστορική ομάδα του Ταύρου κοίταξε στα... μάτια έναν αντίπαλο που αγωνίζεται τρεις κατηγορίες πιο ψηλά, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με το αξιοπρεπές 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία γκολ της συνάντησης σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Σταματή να ανοίγει το σκορ για τους 'κυανέρυθρους' στο 83', τον Τερζή να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 85' και τον Κοντοέ να δίνει πάλι το προβάδισμα στον Ιστορικό.

Ο Φωστήρας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Μπόκος, Κατσάνης, Τσουμάνης, Σιάσος, Τερζής, Βασιλείου, Χίσος, Τζαναβάρας, Πετρίτσης, Μπεθάνης, Τσοπανάκος.

Στην επανάληψη, ο Κώστας Ψυρρόπουλος χρησιμοποίησε τους Καρντγλή, Καρούμπαλη, Καραγιάννη, Ορφανίδη, Παλάτζα, Μπούκουρη, Καρλή, Κορκοτζέλο και Γκιάτη

Δείτε τα γκολ του Αγώνα
periferiako

Το FFG Athens Fashion Bazaar με επώνυμα ρούχα για 5 ημέρες στο Μοσχάτο

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του προηγούμενου Bazzar και με ακόμα περισσότερα ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ το FFG Athens Fashion Bazaar ανοίγει τις πόρτες του ξανά, για 5 μέρες, από τις 12/5/11 έως και τις 16/5/11 , στο κτίριο της εταιρείας ( Χειμάρας 21-23 επίπεδο -2, στο Μοσχάτο).

Brands όπως Calvin Klein Jeans, CK accessories, DKNY, Affliction, Rock& Republic, Ted Baker, Free People, Elie Tahari, Day Birger et Mikkelsen, Braccialini, Gherardini και πολλά άλλα σε τιμές έως -80%, και σε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία.

Ραντεβού στο FFG Athens Fashion Bazaar για την απόλυτη fashion εμπειρία!

Τηλέφωνο : 210-9483105

Θεατρικό δρώμενο με τίτλο ''Δύσκολα μαζί..'' σήμερα Τετάρτη 11/5 στον Ταύρο

Σήμερα Τετάρτη 11/5 στην Αίθουσα 7, Δημοτικών Σφαγείων Ταύρου ( Επταλόφου και πειραιώς 2 Ταύρος ), θα πραγματοποιηθεί Θεατρικό δρώμενο  με τίτλο '' Δύσκολα μαζί..''της ομάδας εφήβων της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου.

Οι εκδηλώσεις με αφιέρωμα στην συνομιλία επικοινωνίας και στην τέχνη με τίτλο  '' Η γλώσσα της επικοινωνίας'' θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 15/5

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

"Ενημέρωση για προγράμματα ενδο-επιχειρησιακής κατάρτισης" σήμερα στο Μοσχάτο

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ k ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλ. 210-48-36-392, fax: 210-94-25-016
E-mail:grafeioanergiasdmos@yahoo.gr.

ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΔΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε. (ΕΚΑΕ) έχει προκηρύξει Πρόγραμμα , το οποίο αφορά στην ενίσχυση επιχειρήσεων με την μορφή 100% χρηματοδότησης για την εκπόνηση και εφαρμογή «Ολοκληρωμένων Σχεδίων Διαρθρωτικής Προσαρμογής Επιχειρήσεων και Εργαζομένων» .

Στα πλαίσια της παραπάνω δράσης, ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΜΑΝΩΛΑ Α.Ε.(Σουρμελή 4-6, Τ.Κ. 104 39 Αθήνα, τηλ. 210 8252105-6) εμπορικές επιχειρήσεις που απασχολούν 1-49 άτομα, διαθέτουν ασφαλιστική φορολογική ενημερότητα και επιζητούν την βελτίωση των όρων
βιωσιμότητας της επιχείρησης τους αλλά και την αναβάθμιση των προσόντων και δεξιοτήτων του προσωπικού που απασχολούν με πολλαπλά επιχειρησιακάκαι οικονομικά οφέλη

Όσοι επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους όρους υπαγωγής ή τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από τους αρμόδιους του φορέα υλοποίησης του προγράμματος, μπορείτε να προσέλθετε Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 και ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου( οδός Κοραή αρ. 51,Μοσχάτο)