Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η Σοφία Βόσσου την Κυριακή 4/12 στο Μοσχάτο

Η Σοφία Βόσσου μ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο αυτοσχεδιασμούς και απρόβλεπτες ερμηνείες. 

Χάρη στο ανατρεπτικό της χιούμορ, το κέφι της, την ευρηματικότητα της, το ανατρεπτικό της μυαλό και την μαγική της φωνή, «σερφάρει» παντού με μαεστρία, από τα ποπ και ροκ κομμάτια ως το γνήσιο λαϊκό ρεπερτόριο.

Την Κυριακή 4/12 θα εμφανιστεί για μία μόνο βραδιά στο Jollity Club στο Μοσχάτο.

"JOLLITY CLUB", Αργοστολίου 94, Μοσχάτο, Κυριακή 04/12/11 
Ώρα έναρξης 10:30 μ.μ

Η ακαδημία του Α.Ο Μοσχάτου. Τρείς νεαροί παίκτες στην Μικτή Πειραιά

Μετά το αφιέρωμα που κάναμε στις Ακαδημίες του Φωστήρα, αλλά και του Άγιαξ Ταύρου ήρθε η σειρά να κάνουμε και ένα μικρό αφιέρωμα για τις ακαδημίες του Α.Ο Μοσχάτου με άρθρο του Νίκου Αργυρίδη.

Αποτελώντας ουσιαστικά τη νούμερο ένα ακαδημία του Δήμου, ο ΑΟ Μοσχάτου λειτουργεί με τις σημερινές προδιαγραφές τα τελευταία 5 χρόνια.

Στις τάξεις του έχει γύρω στα 220 παιδιά, αριθμός αρκετά μεγάλος εάν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της συνοικίας και το πλήθος των ανταγωνιστών στο χώρο.

Οι 8 προπονητές που εργάζονται με σκοπό τη συνεχή βελτίωση, τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και πνευματικά των αθλητών, είναι όλοι τελειόφοιτοι ΤΕΦΑΑ, ενώ οι μισοί από αυτούς έχουν και δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α’.

Επίσης, η ομάδα έχει δικό της φυσιοθεραπευτή, γιατρό την ώρα των προπονήσεων, μασέρ, φροντιστή και γραμματειακή υποστήριξη.

Τα αγωνιστικά τμήματα παίρνουν μέρος σε πρωταθλήματα στο πλέον υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα, με αντιπάλους ΠΑΕ όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου πιστεύουν πως με την ανταπόκριση σε αυτούς τους αγώνες, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πάρουν τις πιο πολλές εμπειρίες.

Το γεγονός πως η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά ζητούμενο είναι το σωστό ποδόσφαιρο, καταδεικνύει την πραγματικά αξιοσέβαστη φιλοσοφία που ακολουθούν οι υπεύθυνοι των υποδομών σε άριστη συνεργασία με τους προπονητές και τους γονείς.

Κι επειδή όταν δουλεύεις με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνεις τα αποτελέσματα δεν αργούν να έρθουν, είναι χαρακτηριστικό πως πέρσι το παιδικό τμήμα πήρε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Πειραιά, ενώ και το παμπαιδικό ήταν στην πρώτη θέση μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε, με το εφηβικό να τερματίζει στη δεύτερη θέση.

Φυσικά τις επιτυχίες τις πλαισιώνουν πολλές πρωτιές σε διάφορα τουρνουά ανά την Ελλάδα, όπως και η συμμετοχή 3 νεαρών παικτών της ομάδας στη Μικτή Πειραιά.

Πρόκειται για τους Αθανασόπουλο Παναγιώτη, Παχή Μιχάλη και Βουράκη Θεόδωρο. Ας ευχηθούμε πως η καλή δουλειά που γίνεται στο Μοσχάτο θα συνεχιστεί και οι άνθρωποι του συλλόγου θα δουν τις προσπάθειές τους να καρποφορούν.


Νικόλας Αργυρίδης