Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Παρελθόν ο Χαλκίδης από τον Φωστήρα

Ακόμη μία αποχώρηση σημειώθηκε στις τάξεις του Φωστήρα, όπου η υλοποίηση του προγραμματισμού συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς.

Παρελθόν αποτελεί ο Βαλάντης Χαλκίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στον 'κιτρινόμαυρο' σύλλογο κατά το δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς, ερχόμενος από τον Ωρωπό.

Τόσο οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου, όσο και ο Κώστας Ψυρρόπουλος επιθυμούσαν την παραμονή του έμπειρου μέσου, ο οποίος όμως επέλεξε να αναχωρήσει για την Γερμανία, όπου βρήκε εργασία και θα διαμείνει μόνιμα μαζί με την οικογένειά του που βρίσκεται εκεί.

 Να σημειωθεί ότι αποχώρησε και ο 26άχρονος επιθετικός Γιώργος Γερακάρης. Οι διοικούντες τον Φωστήρα θέλησαν να ευχαριστήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους και την προσφορά τους στον σύλλογο.   

periferiako

Σήμερα Κύριακή 10/07 το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Μοσχάτου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Μοσχάτου καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου μας, στις 10/7/2011 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών, στην παραπάνω Ετήσια Γενική Συνέλευση του Α.Ο Μοσχάτου, η συνέλευση θα ξαναπραγματοποιηθεί στις 11/7/2011 ημέρα Δευτέρα στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.