Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις από τον προπονητή του Φωστήρα Κώστα Ψυρρόπουλο

Το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα με τους Τράχωνες έδωσε ο Κώστας Ψυρρόπουλος με δηλώσεις που παραχώρησε. 

Ο έμπειρος προπονητής του Φωστήρα αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς, επισημαίνοντας πως στόχος της ομάδας του είναι μόνο η νίκη, σε μία συνάντηση που γίνεται στον Ταύρο. Χαρακτηριστικά, τόνισε: 'Καταρχήν, ο αγώνας είναι στο γήπεδό μας.

Με δεδομένο και τη βαθμολογική θέση που κατέχουμε στον 8ο όμιλο, θεωρώ ότι για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη στο αυριανό ματς. Για να το πετύχουμε πρέπει να έχουμε ισορροπία σε όλες τις γραμμές'. Στη συνέχεια, ο Κώστας Ψυρρόπουλος στάθηκε στις επιστροφές ποδοσφαιριστών, αλλά και στις δύο μεγάλες απώλειες.

'Είναι θετικό το γεγονός ότι επανέρχονται οι Μπεθάνης, Ζίζηλας και Τσοπανάκος' σημείωσε αρχικά, για να συμπληρώσει: 'Ωστόσο, μεγάλη απώλεια είναι ο Ντεντόπουλος, που δέχθηκε τέταρτη κίτρινη στο ματς με τον Ελπιδοφόρο, αλλά και ο Τζαναβάρας που χτύπησε με τον Αίαντα'.

'ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ'
Αναφερόμενος στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ελπιδοφόρο, ο Κώστας Ψυρρόπουλος σχολίασε:

'Είμαι δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα (1-1), έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.
 Θεωρώ ότι μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα'. Ωστόσο, στη συνέχεια υπογράμμισε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του:

'Νιώθω υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές μου, παρά τις τρεις απουσίες που είχαμε. Παρά τις δυσκολίες του αγώνα με έναν καλό αντίπαλο στο γήπεδό του, που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, για εμάς ήταν μία ηθική νίκη, παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε μόνο έναν βαθμό.

Στο α' ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Στο β' ημίχρονο ο αντίπαλος είχε περισσότερες και πιο ποιοτικές επιλογές, δεχθήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος, το οποίο θα μπορούσε να αποσοβηστεί. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως και σε κάθε ματς, κάτι που αποτελεί και στόχο μας'.

periferiako

Αρκετός κόσμος στα Θεοφάνεια παρόλο την χθεσινή κακοκαιρία

Παρόλο την χθεσινή κακοκαιρία αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στα Θεοφάνεια του Δήμου μας.
 Μετά από την λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στους ιερούς ναούς της Μεταμόρφωσης αλλά και του Αγ. Κωνσταντίνου ο κόσμος κατευθύνθηκε προς την παραλία του Μοσχάτου όπου και έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός των Υδάτων, με την κατάδυση του Τίμιου Σταυρου.
Δείτε φώτο
 φωτο: My-moschato - wwwjekinamekaliteromoschato