Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!!!

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους η νέα χρονιά που έρχεται να σας βρει με υγεία και πάνω απ' όλα ευτυχισμένους.

Ξέρουμε ότι φέτος η γιορτές αν μη τι άλλο θα είναι φτωχές.

Οι πολλοί δεν έχουν και αυτοί που έχουν ντρέπονται ή φοβούνται να εκτεθούν. Ωστόσο, μην αφήσετε την κρίση να σας πάρει από κάτω. Με ελάχιστα πράγματα μπορεί κανείς να δώσει χαρά και ατμόσφαιρα γιορταστική.

Ίσως, μάλιστα, τώρα που αποσύρεται ο καταναλωτισμός, η υπερβολή και η χλίδα, να πάμε σε πιο ουσιαστικές και όμορφες στιγμές.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,

Καλή Χρονιά!

Χάνει όλη την αγωνιστική περίοδο ο Τζαναβάρας του Φωστήρα

Στο χειρουργείο μπήκε την Πέμπτη (29/12) ο άτυχος του Φωστήρα, Σταύρος Τζαναβάρας, ο οποίος θα χάσει την φετινή σεζόν.

Ο 26χρονος μέσος είχε τραυματίσει τον πρόσθιο χιαστό και το μηνίσκο και υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση αποκατάστασής τους στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου, ωστόσο θα χάσει όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση του Φωστήρα ευχήθηκε στο νεαρό ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν άντεξε ο Ρήγας, το ένα από τα σκυλιά από το Μοσχάτο που κακοποιήθηκε

Δεν άντεξε τελικά ο Ρήγας, το ένα από τα σκυλιά από το Μοσχάτο, που κακοποιήθηκαν τόσο βάναυσα..

Τα χτυπήματα με τον σιδερένιο λοστό που του κατάφερε ο δράστης, του προκάλεσαν σοβαρή ζημιά, και σήμερα έφυγε από ανακοπή..

Το περιστατικό που πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου όταν έφτασε η πληροφορία ότι στην περιοχή του Μοσχάτου ένας αλλοδαπός άνδρας σκότωσε ένα σκυλί και χτύπησε βαριά άλλα δύο.

Λίγες ώρες αργότερα μουδιασμένοι, ενημερωθήκαμε ότι τελικά το ένα σκυλί διέφυγε, και το νεκρό σκυλί ήταν σε κώμα.

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ο δράστης μεταφέρετε στο αυτόφωρο. Τότε μια ομάδα φιλόζωων τον προπηλακίζει κάποιοι πιο θερμόαιμοι κινούνται εναντίον του.. ο δράστης πέφτει και τραυματίζεται ελαφρά, και λίγο αργότερα ο δράστης παίρνει αναβολή της δίκης. Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Αστυνομίας (ΜΑΤ) για να τον φυγαδεύσουν από το οργισμένο πλήθος

ην Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου για ακόμα μια φορά οδηγείται στην Ευελπίδων, το περιστατικό που έχει γίνει ήδη γνωστό, απασχολεί και τα δελτία ειδήσεων, αλλά για ακόμα μια φορά παίρνει αναβολή για τις 9 Ιανουαρίου. Έξω από τα δικαστήρια το ίδιο βαρύ κλήμα, και εντάσεις.
Το περιστατικό φυσικά ήταν μια καλή ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν και  αρκετοί που έσπευσαν να κάνουν λόγο για ρατσιστικές επιθέσεις, να το προβάλουν σαν δράση ακροδεξιών οργανώσεων,  να το εκμεταλλευτούν πολιτικά ( δεν αναφέρομαι στον Δήμαρχο του Μοσχάτου ) και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά που δεν έχουν καμία σοβαρότητα. 

ν και έχασε την μάχη για την ζωή του.. ελπίζουμε να κερδίσει την μάχη τον ανθρώπινο παραλογισμό.. και να είναι το τελευταίο πλάσμα που βλέπει την σκοτεινή πλευρά μας.
Καλό Ταξίδι.. 
 http://astegosdiavatis.blogspot.com/2011/12/blog-post_9353.html#ixzz1i3jmYrS8