Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ακούστε ένα καινούριο τραγούδι απο την Στεφανία Ρίζου, Στίχοι και Μουσική Δημήτρης Φάκος

Ο Δημήτρης Φάκος ένα παιδί από την γειτονιά μας, μετά την πρόσφατη επιτυχία του τραγουδιού ''Εμενα θές''(Σάκης Ρουβάς) και πριν την κυκλοφορία του προσωπικού του άλμπουμ ξανά χτυπά με ένα τραγούδι της πολλά υποσχόμενης Στεφανίας Ρίζου. Μιας σχετικά καινούριας τραγουδίστριας που επέλεξε(και καλά έκανε) την πετυχημένη συνταγή της ''πένας'' του Δημήτρη. Το τραγούδι ονομάζεται ''Η δική μου βραδιά''. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Στεφανία αλλά και στον Δημήτρη Φάκο και αναμένουμε νέα της δικής του προσωπικής δουλειάς. Εμείς θα τον στηρίξουμε όπως και όλα τα παιδιά τα οποία ''προσφέρουν'' στον Δήμο Μοσχάτο Ταύρος. Απολαύστε το τραγούδι

Ευγένεια και οδήγηση δεν κάνουνε χωριό...

Πόσο μα πόσο φρικτό έχει καταντήσει να οδηγάς σε αυτή τη χώρα ; Ο καθένας από εμάς παίρνει στα χέρια του ένα τιμόνι και για κάποιο ανεξήγητο λόγο πιστεύει πως ο δρόμος είναι δικός του, προσωπική του ιδιοκτησία στην οποία κάνει την αβάντα του χωρίς να έχει δικαίωμα να μπορεί να τον εμποδίσει κανένας.
Πείτε μου αν κάνω λάθος αλλά κατά κοινή ομολογία ο μέσος Έλληνας οδηγός υποστηρίζει πως οι ικανότητες του στην οδήγηση είναι άρτιες , παράλληλα βέβαια και με τις γνώσεις του όσων αφορά τον κώδικα οδικής Κυκλοφορίας. Αρα λοιπόν αφού είμαστε μια χώρα με πολύ καλούς οδηγούς γιατί τα νούμερα θνησιμότητας από αυτοκινητιστικά ατυχήματα στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες θυμίζουν απώλειες πολέμου άλλων χωρών;
Αφού υπάρχουν τόσοι Άιρτον Σένα και Μικαέλ Σουμάχερ που κυκλοφορούν στους δρόμους , στις λεωφόρους και τις οδικές μας αρτηρίες γιατί έχουμε σχεδόν όλοι μας κάποιο γνωστό ,φίλο η συγγενή που έχει θρηνήσει κάποιο θύμα από τροχαίο αν όχι εμείς οι ίδιοι;
Έχουμε λοιπόν ικανότατους οδηγούς αλλά όχι Παιδεία οδικής συμπεριφοράς.Το πιο ουσιαστικό. Το σημαντικότερο.Και μην μου πείτε πως φταίει το κράτος που δεν έχει φτιάξει δρόμους σωστούς .Φταίει , αλλά φταίμε και εμείς.Ενα καλός οδηγός με οδική παιδεία, ξέρει πως αν δεν υπάρχουν δρόμοι , δεν χρειάζεται να τρέξει , όσο και αν μεθάει η ταχύτητα.
Είναι σαν το θέμα της ανακύκλωσης .Φταίει μόνο το κράτος που μέχρι στιγμής και οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης είναι γεμάτοι από σκουπίδια και όχι εμείς που τα πετάμε.
Κοιτάμε μόνο το λάθος του άλλου και όχι και τα δικά μας. Αυτό γίνεται και στους δρόμους μας.
Είναι τόσο δυσάρεστη η ανυπομονησία και η αγένεια που συναντά κανείς και μάλιστα από το πρωί. Σαν το καλημέρα ένα πράγμα.
Κόρνες και λόγια χαριτωμένα και γλύκα ....... Άντε και @@@@ξου ρε @@@@κα!!! Και εγώ τώρα αναρωτιέμαι αφού ο Έλληνας @@@@ει τόσο πολύ, πώς έχουνε πέσει τα ποσοστά γεννησιμότητας ; Πως γίνεται και δεν μας υπολογίζουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ;
Μήπως λόγο μεγέθους του πληθυσμού μας;
Σκυλί που γαβγίζει, δεν δαγκώνει λέει η παροιμία. Μακάρι να δάγκωνε και λίγο αλλά όπου και όσο πρέπει.
Μην κορνάρεις λοιπόν στα φανάρια με την πρώτη ευκαιρία , όσο και αν βιάζεσαι να πας στην δουλειά σου. Τον ίδιο λόγο και ίσως πιο σημαντικό μπορεί να έχει ο μπροστινός σου. Μάθε να σέβεσαι τον άλλο για να σε σέβεται και αυτός.
Μην κοιτάς μόνο τα μούτρα του άλλου. Κοίτα και τα δικά σου να δεις αν πράγματι είσαι καλύτερος γιατί αν είσαι .... εσύ είσαι αυτός που πρέπει να δώσει το παράδειγμα.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ παραγωγής και ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ εμφακελλωτικής μηχανής ζητείται από διαφημιστική εταιρεία στο Μοσχάτο

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ παραγωγής, ζητείται από διαφημιστική εταιρεία στο Μοσχάτο, απαραίτητη προϋπηρεσία 10 ετών σε οργάνωση παραγωγής και βαρδιών σε εκτυπωτική εταιρεία, βιογραφικό στο fax 210/ 4818010 210/ 48056 00. H ίδια εταιρία ζητεί ΧΕΙΡΙΣΤΗ  εμφακελλωτικής μηχανής, με μηχανολογικές γνώσεις , απαραίτητη εμπειρία σε μηχανήματα offset ή εμφκελλωτικές μηχανές, βιογραφικό στο fax 2104818010 και 210/ 4805600
Περιοχή: Μοσχάτο

Εκκληση για αίμα

ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑΣ (Α ΘΕΤΙΚΟ).
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ,ΓΙΑ ΤΟN ΜΠΑΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ !

Το τραγούδι της ημέρας: Νίκος παπάζογλου - Αχ, Ελλάδα

Το αστείο....; της ημέρας :Άγαμοι θύται - επιστολή βορειοηπειρώτη

Στάσεις εργασίας στα μέσα μεταφοράς σήμερα

Θα συνεχιστεί η ταλαιπωρία στις μετακινήσεις για τρίτη συνεχόμενη μέρα , καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ
θα πραγματοποιήσουν πεντάωρη στάση εργασίας, από τις 12.00 το μεσημέρι εως της 4:00 το απόγευμα ενω του προαστιακού απο της 12:00 το μεσημέρι έως της 5.00 το απόγευμα και αυτό μήπως μεταφράζεται ως κερασάκι στην τούρτα;Έχει φτάσει που έχει φτάσει η τιμή της βενζίνης στα ύψη , τώρα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε εξυπηρετούν με το ζόρι.
Χωρίς μετρό , τραίνο και προαστιακό την ώρα που πάρα πολλοί πολίτες επιστρέφουν από τις εργασίες τους; Αλλά όχι μονό αυτό ,γιατί και τα Τρόλεϊ επίσης τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιούν στάση εργασίας ενώ τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ από τις 11.00 το πρωί έως της 4.00 το μεσημέρι.
Κάτι τέτοιες μέρες πως γίνεται να μην εύχεσαι να μπορούσες να κάτσεις όλη μέρα σπίτι;

Εκδηλώσεις τον Οκτώβριο και Νοέμβριο στο ''Ελληνικό Κόσμο'' Στον Ταύρο

Από τις 26 έως και τις 28 Νοεμβρίου 2010 θα φιλοξενηθεί στο Κτήριο 56 η 1η Athens Design Weekend, που φιλοδοξεί να αποτελέσει εκθεσιακή εκδήλωση σε μορφή "design art gallery".

Στην έκθεση θα παρουσιάζονται πρωτοποριακά εκθέματα που έχουν σχεδιαστεί από δημιουργούς και αφορούν όλους τους τομείς του design.


Από τον Οκτώβριο του 2010 η παιδική σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ» θα φιλοξενεί το έργο «Ομήρου Οδύσσεια - Το παραμύθι των παραμυθιών», σε διασκευή και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Θα έχετε συνεχή ενημέρωση από το Μοσχάτο Ταύρος Life...

Ενοικιάσεις Διαμερισμάτων Μοσχάτο - Ταύρος

ΜΟΣΧΑΤΟ παραλία, διαμέρισμα 100 τ.μ., 3ου, 2 υ/δ, κατασκευή '83, σαλόνι, αυτόνομη θέρμανση, τέντες, απεριόριστη θέα θάλασσα, τιμή 600 ευρώ 6973/ 27057 1

Τιμή: 600,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6973/ 270571




ΤΑΥΡΟΣ διαμέρισμα 52 τ.μ., 1 υ/δ, κατασκευή '74, μπάνιο, άριστη κατάσταση, χολ, κουζίνα, τιμή 350 ευρώ 6948/ 45871 0

Τιμή: 350,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6948/ 458710

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 29/09/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα φαρμακεία του Πειραιά λόγω των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών.

Αντιδρούν στο...
ενδεχόμενο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.

Στις 2 Οκτωβρίου ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση για να αποφασίσει αν θα πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις και για το θέμα των οφειλών του ΟΠΑΔ που ανέρχονται σε 400 εκατομμύρια ευρώ.
 
 
Σήμερα στο Μοσχάτο και στον Ταύρο δεν εφημερεύει κανένα φαρμακείο.
Το κοντινότερο στον Δήμο μας είναι:
 
8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ.
 
ΡΟΥΦ: ΔΕΚΕΛΕΩΝ48-ΓΚΑΖΙ (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116 ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΤΕ) Τηλ. 210-3464443