Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Eπιβεβαιώνει το σεβασμό του στο περιβάλλον o συνδυασμός Μοσχάτου - Ταύρου «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!»

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ
Από drasitwra

Μια μέρα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι υποψήφιοι μαζί με τους φίλους της δημοτικής κίνησης «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!» επιβεβαιώνουν το σεβασμό τους στο περιβάλλον και την αισθητική της πόλης. Από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στοχεύουν να συγκεντρώσουν όλο το προεκλογικό υλικό που ανάρτησαν στους Δήμους Μοσχάτου και Ταύρου. Η αρχή έγινε τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα από το Δήμο Μοσχάτου. Αξίζει να σημειώσουμε πως η «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!» πέρα από τα κάθετα πανό και τις χαρτονένιες αφίσες που τοποθέτησε στις κολώνες, δε γέμισε την πόλη με τα χιλιάδες φυλλάδια και τα χιλιάδες ατομικά βιογραφικά υποψηφίων που κατέκλυσαν πεζοδρόμια, δρόμους, αυτοκίνητα, εισόδους και γέμισαν τα φρεάτια ομβρίων.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και στην καθαριότητα της πόλης για τους άλλους συνδυασμούς παρέμεινε για ακόμη φορά, φράση στα προεκλογικά τους φυλλάδια!

Κυκλοφορεί καινούργιος ιός Στο FACEBOOK


Κυκλοφορεί καινούργιος ιός!
Αν σας στείλουν μήνυμα στο chat του Facebook με τον τίτλο «Is this your photo?» με ένα link που παραπέμπει σε κάποια σελίδα, μην το ανοίξετε σε καμία περίπτωση!

Θα σας προτρέψει να κατεβάσετε ένα αρχείο exe το οποίο είναι ιός και στέλνει το ίδιο μήνυμα στους φίλους σας.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, λοιπόν, όταν βλέπετε περίεργα μηνύματα, ακόμη και από φίλους σας και κυρίως όταν σας προτρέπουν να κατεβάσετε εκτελέσιμα αρχεία.




Αίολος Ταύρου: Ετοιμάζει τον 16χρονο Σιδέρη!

Ο τραυματισμός του Δανάσκου στο πόδι δεν επιτρέπει στον προπονητή του Αίολου-Ταύρου 2006 να υπολογίζει στην συμμετοχή του εν λόγω αθλητή στο σημερινό ματς με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης, εντός έδρας!

Συνεπώς, ο τεχνικός του τμήματος, Γιώργος Ορφανίδης, πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον 16χρονο Νεκτάριο Σιδέρη στο αρχικό σχήμα, ο οποίος συμμετέχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες του παιδικού συγκροτήματος!

Η τελευταία προπόνηση του Αίολου-Ταύρου 2006 πριν τη διεξαγωγή του αγώνας της Δευτέρας με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι και άπαντες στις τάξεις του τμήματος ευελπιστούν στην επίτευξη της δεύτερης νίκης της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες παραμονής αυτής στην συγκεκριμένη Κατηγορία!

Στο προηγούμενο παιχνίδι για το θεσμό του Πρωταθλήματος, ο Αίολος-Ταύρου 2006 είχε ηττηθεί με 71-51 από τον Α.Ο.Ν Παλατιανής, εκτός έδρας.

Α.Ο.Ν ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 71 (35)
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 2006 51 (25)

Διατητές: Τσουράπας, Τσάτσης

Παλατιανή (Κακαλιάς): Τόλιος 5, Γυφτοκώστας 7 (1), Καρούζος, Ηλιόπουλος 7 (1), Τούντας, Κελεσίδης Π 5 (1), Τριάντης, Μπαφέας, Σπηλιώπουλος, Καλαντωνέας 26 (1), Παππάς 8 (1), Σαρρής 13 (3).

Αίολος Ταύρος (Ορφανίδης): Δεμιρτζόγλου 3, Ζούμπος 5 (1), Αφαλίδης 12, Καραγιάννης 3, Λακασάς 2, Κατσαρής, Μουχίμογλου 9 (1), Κορωνιός 15 (1), Βουγιούκας, Δαουλάρης, Κοκλώνης.

Το Βicycle Film Festival παρουσιάζει Σήμερα στον Ταύρο: SPOKED! μια εικαστική έκθεση με έμπνευση το ποδήλατο

Το Βicycle Film Festival είναι ένα διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ με κεντρικό θέμα το ποδήλατο. Ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη πριν από 10 χρόνια θέλοντας να γιορτάσει την αναδυόμενη ποδηλατική κουλτούρα μέσα από την μουσική, την μόδα, τον κινηματογράφο και την τέχνη.

Σε αυτό το πλαίσιο, στην πρώτη του επίσκεψη επί ελληνικού εδάφους το Bicycle Film Festival έχει την χαρά να φιλοξενεί μια εικαστική έκθεση με θέμα και έμπνευση το ποδήλατο.

Η έκθεση SPOKED! διαπραγματεύεται την επιστροφή του ποδηλάτου στην καθημερινότητα, την επίδρασή της στην αισθητική και την αποτύπωσή της στο πεδίο των τεχνών.

Ο πλουραλισμός του είδους των συμμετοχών αναδεικνύει και τον πυρήνα της δύναμης του ποδηλάτου: αφορά όλους. Η γκάμα του είδους των έργων της έκθεσης Spoked! επιδιώχθηκε να είναι ανάλογη της γκάμας των «ποδηλατικών φυλών» της πόλης. Ζωγράφοι, χαράκτες, φωτογράφοι, illustrators, performers, νεαροί φίλοι του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και κοινωνικές ομάδες, χρησιμοποιούν τα αγαπημένα τους μέσα για να μιλήσουν για το αγαπημένο τους μέσο.

Συμμετέχουν: Σοφία Αργυρού, Αντώνης Βολανάκης, Mary Cox, Γεωργία Δεσύλλα, Χάρης Κοντοσφύρης, λόκαλ/athens, Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Έφη Παναγιωτοπούλου, Pino Pandolfini, Βαγγέλης Παράβας, Φοίβος Παπαδόπουλος & Δημήτρης Παπαδάτος, Λευτέρης Πλακίδας, Piranha, Θοδωρής Προδρομίδης, Ολυμπία Τοπτσίδου, Peio Tofu.

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα

Πληροφορίες Ιδρύματος 210-3418550
Ώρα: 18:00 - 22:00
ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Δεύτερα, 15/11/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Δεύτερα, 15/11/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Εφημερία σήμερα έχει μόνο στο Μοσχάτο
 
8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-11μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 101 ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 73 (ΕΝΑΝΤΙ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ)



*εφημερεύοντα φαρμακεία Καλλιθέας

8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1 (ΠΛ.ΚΥΠΡΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ CITYBANK) Τηλ. 210-9590461

8π.μ.-8μ.μ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 111 (ΑΠΟ ΔΑΒΑΚΗ 48) Τηλ. 210-9598705

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, κ. Α. ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕ 3,42%, ΔΗΛ. 342 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΕ 4,39%, ΔΗΛ 280 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ κ. Α. ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ 622 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 144 ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ κ. Κ. ΣΕΡΓΙΑΔΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΡΘΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουμε,ανεπισημα τελικα, οι έδρες μεταξυ των 6 συνδυασμων που έλαβαν μέρος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, κατανέμονται αν εκλογική περιφέρεια ως εξής:


Α.ΕΥΘΥΜΙΟΥ
12 ΜΟΣΧΑΤΟ & 8 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 20

Β.ΣΠΑΝΑΚΗΣ
3 ΜΟΣΧΑΤΟ & 1 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 4

Α.ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ
3 ΜΟΣΧΑΤΟ & 1 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 4

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ
1 ΜΟΣΧΑΤΟ & 1 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 2

Δ.ΣΟΥΤΟΣ
1 ΜΟΣΧΑΤΟ & 1 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 2

Γ.ΣΩΠΑΚΗΣ
0 ΜΟΣΧΑΤΟ & 1 ΤΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΟ 1

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΩΠΑΚΗΣ,ΣΟΥΤΟΣ,ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΕΝΩ ΟΙ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ & ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ. Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΡΑ ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

πηγή: Μοσχάτο Ταύρος Μαζί

Υπό κατάληψη και σήμερα το ΚΕΠΥΟ στο Μοσχάτο

Γιατί αντιδρούν οι συμβασιούχοι

Το κτήριο του Κέντρου Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών κατέλαβαν εκ νέου σήμερα συμβασιούχοι, καθώς χθες έληξαν περίπου 100 συμβάσεις, με αποτέλεσμα 220 εργαζόμενοι να βρίσκονται «στον αέρα».
Αυτήν την ώρα οι συμβασιούχοι συνεδριάζουν προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Πηγή

Πατατράκ στις καθυστερήσεις υπέστη το Κορωπί από τον ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Πατατράκ στις καθυστερήσεις υπέστη το Κορωπί, που ενώ κέρδιζε το Μοσχάτο, στο 93' δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης (2-2)

Οι "κυανόλευκοι" είχαν προηγηθεί με δύο γρήγορα τέρματα με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ωστόσο, αν και έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής του Λιόση στο 62', υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και το πλήρωσαν στο φινάλε.

Ο Σωπιάδης έκανε το 1-0 στο 48' και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νταντάμης διπλασίασε τα τέρματα του Κορωπίου.

Στο 75' ο Ηλιόπουλος ξαναέβαλε στο παιχνίδι το Μοσχάτο μειώνοντας σε 2-1 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος παίκτης σκόραρε εκ νέου φέρνοντας την ψυχρολουσία στους γηπεδούχους.

Σκόρερ: 48' Σωπιάδης, 52' Νταντάμης - 75', 93' Ηλιόπουλος
Αποβολή: 62' Λιόσης (2η κ.)

Διαιτητής: Κουντουριώτης (Δυτικής Αττικής)

ΚΟΡΩΠΙ: Μάντζιος, Ρεντζής, Βρούτσης, Τσιριγώτης (46' Κολίτζας), Σαλάκου, Αλεξίου Στ., Αλεξίου Α. (75' Μπιταξής), Γκίνης, Σωπιάδης, Τσίτσης (85' Μανάσης), Νταντάμης.

ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρεπίνης, Μωραΐτης, Αθανασόπουλος, Σιμιτζής, Λαλιάνι Μ., Αναστασιάδης (70' Ηλιόπουλος), Επιτροπάκης, Λιόσης, Λαλιάνι Λ., Σαλάμης, Ανδρουλιδάκης (76' Ντάβλας).