Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

''Μποτιλιάρισμα στην Πειραιώς"

Μποτιλιάρισμα στην Πειραιώς αυτή την ώρα. τρακάρισμα ενός αγροτικού αυτοκινήτου που μετέφερε πατάτες. Έχει κλείσει ο δρόμος μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Διπλό χτύπημα σε σούπερ μάρκετ

Με όπλο απείλησαν τους υπαλλήλους δυο σούπερ μάρκετ σε Μελίσσια και Μοσχάτο άγνωστοι ληστές νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Στην πρώτη περίπτωση, στις 15:05, ο άγνωστος άνδρας αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από τέσσερα ταμεία και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στη δεύτερη περίπτωση, 1,5 ώρα αργότερα, στο Μοσχάτο, ο άγνωστος μπήκε στο κατάστημα κρατώντας στα χέρια του πιστόλι και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.
αναδημοσίευση από ζούγκλα.gr

Ξύλινο Στέκι Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256, Ταύρος

Ντέιβιντ Έντγκαρ, "Πεντηκοστή"

Το έργο θα παιχτεί για ακόμα 4 παραστάσεις.

27/6 - 28/6 - 29/6 - 30/6
Η πρεμιέρα πραγματοποιηθηκέ την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, στις 20 Ιουνίου, ώρα 21.00.
Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τις 30 Ιουνίου.

Είσοδος ελεύθερη.

Συντελεστές:


Ντέιβιντ Έντγκαρ, "Πεντηκοστή"
Μετάφραση: Ισμήνη Κακούρα-Βαρακλή
Σκηνοθεσία: Αγγελική Γκιργκινούδη
Κίνηση: Αγγελική Στελλάτου
Σκηνογραφία : Νίκος Αλεξίου
Πρωτότυπη μουσική για τσέλο: Γιώργος Ανδρέου
Τραγούδι φινάλε: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Σύμβουλοι : Νίκος Γκόβας, Κοραλία Σωτηριάδου,
Νίκος Ζορμπάς

Για περισσότερες Πληροφορίες πατήστε εδώ

Τα Παιδιά της Γειτονιάς μας. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΚΟΣ

 Μοσχατιώτικη επιτυχία από τριημιτόνιο। Ο ΄΄μαρκαδόρος΄΄ έφτασε σε πολύ υψηλά views μέσα σε 3 μήνες στο youtube και όλοι συζητάνε για τον νεαρό και ταλαντούχο συνθέτη αλλά και στιχουργό Δημήτρη Φάκο। Η αρχή για τον ίδιο ήταν ο Νίκος Μίχας. Ο Νίκος έψαχνε τραγούδια που να μην είναι τόσο εμπορικά αλλά να καλύπτουν τα ακούσματα του. Στον δρόμο του συνάντησε τον Δημήτρη. Έναν νέο συνθέτη o οποίος κατάφερε πολύ γρήγορα να τον πείσει για την αξία του. Από τότε δεν τον αποχωρίστηκε ποτέ, αφού και στον Δίσκο που ακολουθεί το καλοκαίρι, η μεγαλύτερη επιτυχία του, έχει πάλι την δική του σφραγίδα.( στο προηγούμενο άλμπουμ ο Δ.Φάκος είχε γράψει παρά πάνω από τα μισά τραγούδια, όπως μπουρδέλο, μην μου κρύβεις την σελήνη κτλ.) . Ενώ οι τριημητόνιο συνεχίζουν να παίρνουν τραγούδια από τον ίδιο.(θυμίζουμε ότι εκτός του Μαρκαδόρου οι τριμητόνιο παρουσίασαν πρόσφατα ένα ακόμα τραγούδι και πάλι με την σφραγίδα του ταλαντούχου συνθέτη. Μουσική: Δ. ΦΑΚΟΣ - A.PANAYI , Στίχους: Δ.ΦΑΚΟΣ με Tίτλο: ‘’Φτάνει να είμαστε μαζί.’’ Το αποκορύφωμα όμως για τον ίδιο ήταν όταν πήρε το τραγούδι του , ο Σάκης Ρουβάς(΄΄Εμένα θες΄΄)!! Όχι μόνο το πήρε αλλά έγινε και τραγούδι Promo για τον άλμπουμ που ακολουθεί το Σεπτέμβριο. Το video από την παρουσίαση στα Mad Video Music Awards 2010 σας το παραθέτουμε από κάτω αλλά και κάποιες πρόσφατες επιτυχίες του καλλιτέχνη.

ΕΜΕΝΑ ΘΕΣ



ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ




ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΄



ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ( remix)