Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Τα Παιδιά της Γειτονιάς μας ξανά χτυπούν. Shapeless

Οι Shapeless έρχονται να ταράξουν την electro μουσική σκηνή μέσα από τους ήχους του CD “Expect the Unexpectable”!

Τα μέλη του γκρουπ, ο συνθέτης Rudolf (Γιώργος-Ροδόλφος Κοτσοπόδης) και ο τραγουδιστής Nick (Νίκος Βατικιώτης ) πρωτοσυναντήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2004 όταν αποφάσισαν σε συνεργασία με τον hip hop τραγουδιστή Άρη να φτιάξουν ένα συγκρότημα hip hop, με το όνομα Σύνοψη. Στη συνέχεια το γκρουπ στράφηκε περισσότερο στο electro style, ο Άρης αποχώρησε και συνέχισαν τα άλλα δύο μέλη ως Shapeless.
Το όνομα Shapeless το εμπνεύστηκαν από την ιδέα της μουσικής. Η μουσική έμπνευση, το ταλέντο, η ελευθερία, η φωνή, οι ιδέες , όλα όσα κινούνται γύρω από τη μουσική δεν έχουν συγκεκριμένο σχήμα, είναι δηλ. Shapeless.
Τον Σεπτέμβριο του 2007 οι Shapeless έλαβαν μέρος σε έναν διαγωνισμό στο internet που οργάνωσαν η Warner music και η mpgreek.com (my stage). Κέρδισαν τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό ανάμεσα σε 107 γκρουπ και υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο με τη δισκογραφική Warner music για την έκδοση ψηφιακού single με τα κομμάτια Manifesto και The Game. Επιπλέον, ο Rudolf κέρδισε το πρώτο βραβείο για τη σύνθεση manifesto στο διαγωνισμό Makemusic contest, που οργάνωσαν το makemusic.gr, το περιοδικό PC και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ .
Το Νοέμβριο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο τους CD “Expect The Unexpectable” από τη δισκογραφική εταιρεία Lyra , Pan-Vox.
Οι Shapeless αγαπούν τις ζωντανές εμφανίσεις και αποζημιώνουν το κοινό τους με τον καλύτερο τρόπο. Κάπου θα τους συναντήσετε, λοιπόν…

Αξίζει να τους ακούσετε!


Μάθετε περισσότερα για τους Shapeless:

Myspace: www.myspace.com/electroshapeless
Youtube. www.youtube.com/shapelessGR



ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ

ΜΗΝΑΣ ΤΣΙΓKΟΣ

WHATEVER

ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΚΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ

FUNK OFF

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΡΙΟΓΛΟΥ


Υπενθυμίζω ότι όποιος επιθυμεί να διαφημίσει την δουλειά του (πολιτιστικά, καλλιτεχνικά, εικαστικά κτλ από Ταύρο και Μοσχάτο) μπορεί να μας στείλει στο

e-mail : moschato.tauros.life@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com