Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο Όμιλος Ελληνικών Χορών του Δήμου Μοσχάτου το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Μεταμορφώσεως

Σήμερα Σάββατο στον Ταύρο παίζουν τα τοπικά συγκροτήματα της πόλης

Βραδιά συγκροτημάτων Μοσχάτου- Ταύρου στο Αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας», Συγκρότημα 1ου & 2ου Λυκείου Ταύρου (Αγίας Σοφίας 16 Ταύρος)

Τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν σήμερα Σάββατο 19/02 στις 8:30 μ.μ είναι τα εξής :

The Lunatic
Minor Six
Πράκτορας και Διπλωμάτης
Flying Steps
Shapeless
Deathclocks

****Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα του Χαμένου Θησαυρού

Διπλή Πρόσκληση για τους Easy Star All-Stars στον Ταύρο κληρώνει το Μοσχάτο Ταύρος Life

Μία διπλή πρόσκληση κληρώνει το Μοσχάτο Ταύρος Life για την μεγάλη συναυλία των Easy Star All-Stars στον Ταύρο. 

Η κορυφαία κολεκτίβα από τη Νέα Υόρκη έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο FUZZ club και έχουμε την τιμή να κληρώσουμε μια διπλή πρόσκληση μόνο για έσας τους αναγνώστες μας.

Στείλτε email μέχρι και την Τετάρτη 23/2 στις 7:00 μ.μ στο moschato.tauros.life@gmail.com και μπορεί να είστε εσείς ο νικητής. Την Πέμπτη το πρωί θα ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης!!

Έχοντας 4 άλμπουμ-αριστουργήματα στο ενεργητικό τους και πωλήσεις άνω των 250.000 αντιτύπων παγκοσμίως, oι Easy Star All-Stars, καταφτάνουν για ένα εκρηκτικό show.

Από το 2003, που κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, μέχρι σήμερα οι Νεουρκέζοι Easy Star All-Stars κατάφεραν με τις διασκευές τους να καθιερωθούν ως μία από τις κορυφαίες μπάντες παγκοσμίως στο είδος τους, συνδυάζοντας μουσική πολυμορφία, δυναμικές εκτελέσεις και εξαιρετικό ρυθμό!

Τα εκρηκτικά show ξεπερνούν τη φήμη τους ξεσηκώνοντας το κοινό και κερδίζοντας μία ολοένα διευρυνόμενη βάση αφοσιωμένων οπαδών από κάθε μουσικό είδος!

Η αρχή έγινε με το θρυλικό δίσκο των Pink Floyd, “Dark Side of the Moon” που μετονομάστηκε σε “Dub Side of the Moon” και βρέθηκε επί 5 χρόνια στο Reggae Chart του περιοδικού Billboard, ενώ το περιοδικό MOJO το επέλεξε ως το δεύτερο καλύτερο άλμπουμ με διασκευές όλων των εποχών.

Τρία χρόνια αργότερα, σειρά είχε το “OK Computer”. Αυτή τη φορά δε πείραξαν τον τίτλο του δίσκου αλλά το όνομα του συγκροτήματος και ο δίσκος ονομάστηκε … “Radiodread”, κερδίζοντας θετικές εντυπώσεις, ακόμα και από τους ίδιους τους Radiohead, και δύο χρόνια παραμονής στα reggae charts του Billboard.

Το 2009, οι Beatles έπεσαν στα μαγικά τους χέρια για να μας προφέρουν το εκπληκτικό “Easy Star’s Lonely Hearts Dub Band” - #1 στα reggae charts -, ενώ μόλις πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ, το 2ο reggae tribute στους θρυλικούς Pink Floyd, “Dubber Side Of The Moon”, το οποίο βρέθηκε αμέσως στη 2η θέση των Billboard Reggae charts.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Palyrria
Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ
Doors open: 20.30

Σημεία προπώλησης:
Public - Ticket House
Online sales: http://www.ticketarena.gr/ http://www.easystar.com/artists/show/3 http://www.myspace.com/easystarallstars

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Email Αναγνώστη για τις εκδηλώσεις των μαγαζιών Μοσχάτου Ταύρου την περίοδο του καρναβαλιού

Καλημέρα, με αφορμή μία δημοσίευση σας για τα μαγαζιά του Μοσχάτου Ταύρου που συμμετέχουν ενεργά στο φετινό Καρναβάλι θέλω να σας πω το εξής.

Σήμερα το πρωί πήγα για ψώνια με την οικογένεια μου στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο. Οι αφίσες όλες έχουν κολληθεί από την πλευρά που δεν φαίνονται τα event των μαγαζιών.

Εάν δεν έχεις ιντερνετ με λίγα λόγια δεν μπορείς να δεις αυτές τις εκδηλώσεις.

 Είναι κρίμα να μειώνουν την προσπάθεια αυτή , (ελπίζω να μην έχει γίνει σκόπιμα).

2) Μας είχατε ενημερώσει πριν μία εβδομάδα ότι μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή στο Δήμο εάν είχαμε κάποιο event στο δικό μας μαγαζί.

 Στο site του Δήμου δεν υπάρχει καν αναφορά για το συγκεκριμένο γεγονός και επειδή ήμουν στην συνάντηση της προπροηγούμενης Δευτέρας με θέμα την τόνωση της αγοράς Μοσχάτου Ταύρου που έγινε στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου άκουσα από τον ίδιο τον Δήμαρχο να δίνει εντολή να δημοσιευτούν όλα τα μαγαζιά αλλά και η διορία συμμετοχής στο επίσημο site του Δήμου. Αυτή η ανάρτηση δεν έγινε ποτέ. !!!!!

Χωρίς να είμαι καχύποπτος μήπως κάποιοι θέλουν να μειώσουν την προσπάθεια αυτή; Μήπως κάποιοι δρουν πέρα από τις εντολές του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου.

Η εντολή της Αντιδημάρχου αλλά και του Δημάρχου ήταν σαφής.

Διαφημίστε τα μαγαζιά που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις αυτές με σκοπό του χρόνου να διπλασιαστούν οι συμμετοχές. Μήπως άλλαξε γνώμη ο Δήμαρχος; Λύστε μου σας παρακαλώ αυτές τις απορίες γιατί ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος παίρνει τελικά τις τελικές αποφάσεις. Εάν άλλαξε γνώμη ο Δήμαρχος να μας το πει.

Εάν κάποιοι μέσα στο Δημαρχείο λειτουργούν πέρα από τις εντολές του Δημάρχου και πάλι να μας το πουν.


Αυτά για σήμερα…

Ο διαγωνισμός ζωγραφικής του Κ.Χ.Θ θα γίνει στο 1ο Λύκειο Μοσχάτου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2/11,

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 12:00(Ποσειδώνος 11 και Κωνσταντινουπόλεως)