Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ενοικιάσεις Διαμερισμάτων Μοσχάτο - Ταύρος

ΤΑΥΡΟΣ Γ. Λαμπράκη, οροφοδιαμέρισμα 64 τ.μ., 1ου, διαμπερές, 1 υ/δ, κατασκευή '80, αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα, ανακαίνιση '09, δυάρι, πλησίον συγκοινωνιών, τιμή 420 ευρώ 210/ 34708 59

Τιμή: 420,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 3470859

ΜΟΣΧΑΤΟ διαμέρισμα 38 τ.μ., ισόγειο, κλιματισμός, καλή κατάσταση, πλησίον ΗΣΑΠ και πλατείας Μεταμόρφωσης, τιμή 300 ευρώ 6945/ 58114 0

Τιμή: 300,00 €
Αγγελία Ιδιώτη
6945/ 581140

Τι χρειάζεστε για να εγγραφείτε στις σχολές ΤΕΙ - ΑΕΙ

Εγγραφές φοιτητών από 13 έως 30 Σεπτεμβρίου 2010
Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες- ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο- καταθέτουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:





Αίτηση για εγγραφή.
Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της
Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Εξι φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.


Εκτός των ανωτέρω, μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο (90% και 10%) και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β΄ (90%) υποβάλλουν και αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης.

Κατά την προσέλευσή τους οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά στοιχεία τους και η ημερομηνία γέννησης.

O Όμιλος Εταιρειών Forthnet στον ΤΑΥΡΟ, ζητά να προσλάβει Υπάλληλο Μερικής Απασχόλησης

Υπάλληλο Μερικής Απασχόλησης για την Τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη Broadband Υπηρεσιών

Η θέση αφορά εργασία 6ωρης απασχόλησης, στα γραφεία της Εταιρείας στην περιοχή του Ταύρου Αττικής (Σμύρνης 80).

Απαραίτητα προσόντα :

Πτυχίο Ι.Ε.Κ ή απολυτήριο Τεχνικού Λυκείου (με κατεύθυνση στην πληροφορική)
Εμπειρία στην πρόσβαση στο Internet μέσω dial-up & DSL
Άριστη γνώση λειτουργικών συστημάτων Windows 2000/ΧΡ/Vista
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους)

Επιθυμητά προσόντα :

Γνώση MacOS

Η εταιρεία προσφέρει:

Έξτρα ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη
Εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης
Ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας


Υπεύθυνος επικοινωνίας : ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Τηλέφωνο: 211-9559537
Κωδικός αγγελίας: ptINT-07-10
Φαξ: 210-9559449
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο http://www.forthnet.gr/templates/joblist.aspx?c=10003863 επιλέγοντας τον κωδικό αγγελίας που τους ενδιαφέρει.



πηγή: kariera

Έκθεση Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Στον Ταύρο

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης υιοθετώντας το etsi της Ροδάνθης Σεντούκα, εγκαινιάζει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, μία πρωτότυπη έκθεση με τίτλο "etsi για το Περιβάλλον" με έργα της εικαστικής καλλιτέχνου και δημιουργού του εμβλήματος των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 Ροδάνθης Σεντούκα.
Συμμετέχουν ο εικαστικός καλλιτέχνης Harry Lambert, η designer Vasilia και η κεραμίστρια Χριστίνα Μόραλη. Ολογραφικές εφαρμογές: Kay & Gee.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, σχέδια και χειροποίητα χρηστικά αντικείμενα από ανακυκλωμένα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, τα οποία εκτός από τη φυσική έκθεσή τους, θα προβάλλονται τόσο σε οθόνες όσο και σε τρισδιάστατα αιωρούμενα στο χώρο ολογράμματα.
Στόχος της έκθεσης είναι η προώθηση ενός νέου τρόπου σκέψης αλλά και δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος τόσο μέσω της χρήσης της τεχνολογίας ως οικολογικού μέσου στη δημιουργία και παρουσίαση έργων τέχνης, όσο και της αποτίμησης και απόδοσης του περιβαλλοντικού ισοδύναμου ακόμα και για τα καλλιτεχνικά έργα και τις εκθέσεις τους.
Έτσι, η έκθεση "etsi για το Περιβάλλον" φιλοδοξώντας να συνεισφέρει στην αναγκαία αφύπνιση όλων για την προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα τη διατύπωση μία διαφορετικής πρότασης δράσης, αποτιμά κάθε ξεχωριστό έργο της έκθεσης σε αντίστοιχη αξία δέντρων προς φύτευση, ορίζοντας το περιβαλλοντικό του ισοδύναμο.
Με την όποια αγορά έργων ή υπογεγραμμένων αντιτύπων, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα συνεισφέρει έμπρακτα "δημιουργώντας φυσικό περιβάλλον" αφήνοντας παράλληλα το δικό του, θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Με αυτόν τον τρόπο η έκθεση, μετά το τέλος της, θα προσφέρει τουλάχιστον 1000 δέντρα τα οποία θα φυτευτούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.
Στα έργα της έκθεσης περιλαμβάνονται ζωγραφικά έργα και σχέδια, καθώς και χειροποίητα αντικείμενα τέχνης (από design έπιπλα: τραπέζι, παγκάκι YoYo, origami, βάζα έως κεραμικά πιάτα σουβέρ και σουπλά, μπλοκ σημειώσεων, φορέματα κ.ά.).
Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος,
Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

Διάρκεια έκθεσης: 9 Σεπτεμβρίου-10 Οκτωβρίου 2010
Έκθεση: «etsi για το περιβάλλον»:
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78, τηλ. 210 3418 550,
Ωράριο Έκθεσης: 18:00 - 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Εκπαιδευτικός αναλαμβάνει τη μελέτη παιδιών στο Μοσχάτο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ με μεταπτυχιακές σπουδές στα παιδαγωγικά, αναλαμβάνει τη μελέτη παιδιών Δημοτικού, τιμές προσιτές, Μοσχάτο


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
6948/ 183093

Το ''BAARIA'' στην Νέα Μασκώτ Ταύρου

BAARIA: Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ
του Τζιουζέπε Τορνατόρε

με τους Φρανσέσκο Σιάνα, Μαργκαρέτ Μαντέ, Μόνικα Μπελούτσι, Ραούλ Μπόβα, Άντζελα Μολίνα

Ο Τορνατόρε έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται για μια αυτοβιογραφική ταινία, αλλά για το πιο προσωπικό του project μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα έπος, με αρκετές δόσεις χιούμορ, που ξετυλίγεται κατά τη διάρκεια τριών γενεών στη Σικελία, η οποία είναι και η πατρίδα του σκηνοθέτη.
 Όσοι δεν είσαστε εξοικειωμένοι με αυτό το στυλ ιταλικού κωμικού δράματος και δη με τον Tornatore, και εστιάσετε μόνο στο αισθητικό μέρος της ταινίας και στην feel-good νοσταλγική ατμόσφαιρα, αυτά θα σταθούν αρκούντος ικανά για να σας κερδίσουν.
Η πολυ-αναμενόμενη ταινία του Tornatore, Baaria, άνοιξε το φεστιβάλ Βενετίας, χωρίς να κερδίσει τελικά τίποτα. Τελικά η βενζίνη του το έφτασε μόνο μέχρι τις Χρυσές Σφαίρες και δεν μπόρεσε να πλασαριστεί στην τελική πεντάδα των Oscars, παρότι το μελοδραματικό στυλ, η κλίμακα της παραγωγής αλλά βεβαίως και το όνομα του σκηνοθέτη του, ευνοούσαν φαινομενικά κάτι τέτοιο. Αδίκως; Μάλλον δικαίως ...
Στο Baaria, όλη η γοητευτική αναπαράσταση εποχής, τελικά δεν μπορεί να υπερνικήσει την γραφικότητα των διαλόγων και τις καρικατούρες των χαρακτήρων που υποδύονται οι ηθοποιοί, αλλά και την κενότητα που βγάζει όλη η ταινία. Η πλοκή και το σενάριο είναι εντελώς κενά γράμματα και όλα μοιάζουν να έχουν δημιουργηθεί για να εξυπηρετηθεί αυτό στο οποίο πετυχαίνει απόλυτα η συγκεκριμένη ταινία: η αναπαράσταση εποχής.

ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Διεύθυνση:
Κωνσταντινουπόλεως, Πάρκο Ηρώων
26/08/2010 - 29/08/2010
Τηλέφωνο Πληροφοριών:
210 3459531
Ώρες προβολής: Πεμ. έως και Κυρ. 20.45, 23.00

Δείτε το Βίντεο

Απέκτησε Κόπελα και Κορκοτζέλο Ο Φωστήρας

Απέκτησε Κόπελα και Κορκοτζέλο Ο Φωστήρας
Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε η διοίκηση του Φωστήρα. Με την φανέλα της ομάδας του Ταύρου Θα αγωνίζονται από την νέα σεζόν ο 18άχρονος δεξιός μπακ Κώστας Κόπελας και ο 18άχρονος αριστερός οπισθοφύλακας Κώστας Κορτοτζέλος. Ο τεχνικός της ομάδας γνωστοποίησε ότι θα γίνουν και άλλες προσθήκες στο φετινό ροστερ.

''Ο Πέρσι Τζάκσον Και οι Ολύμπιοι'' Στο Σινέ Κήπος Μοσχάτου

Ο ΠΕΡΣΙ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ

του Κρις Κολόμπους

με τους Λόγκαν Λέρμαν, Μπράντον Τ. Τζάκσον, Πιρς Μπρόσναν, Ούμα Θέρμαν, Ροζάριο Ντόσον, Στιβ Κούγκαν, Σον Μπιν, Κάθριν Κίνερ

Ο επιρρεπής σε μπελάδες Πέρσι Τζάκσον αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να τον απασχολεί. Αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, οι Θεοί του Ολύμπου μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τα βιβλία μυθολογίας του Πέρσι στην πραγματική ζωή. Ο Πέρσι μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Ποσειδώνας, Θεός της θάλασσας, πράγμα που σημαίνει πως ο Πέρσι είναι ημίθεος. Παράλληλα, ο Δίας κατηγορεί τον Πέρσι για την κλοπή της αστραπής του, η οποία αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής. Μια συγκλονιστική περιπέτεια, που κρύβει αμέτρητους κινδύνους, ξεκινά για τον Πέρσι…

ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Πέμπτη - Παρασκευή 26/08/2010 - 27/08/2010 8:50 και στις 11:00 μ.μ
Πλατεία μεταμορφώσεως
Μακρυγιάννη κ Θερμοπυλών
τηλ: 2104810790


Δείτε το Βίντεο

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 26/08/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει μόνο στο Μοσχάτο

8π.μ.-8μ.μ

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 42.