Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πρεμιέρα αύριο Κυριακή στον Ταύρο οι «Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη… σαν παραμύθι»

Πρεμιέρα αύριο στον Ταύρο, Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011  οι «Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη… σαν παραμύθι» πάτήστε εδώ για να δείτε λεπτομέρειες

Λιάνη - Παπανδρέου: Τελικά θα παίξει στην παράσταση στον Ταύρο;

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου απάντησε και ξεκαθάρισε τα πράγματα στην εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα" για την παράσταση που την θέλουν να εμφανίζεται γυμνή μαζί με άλλους ηθοποποιούς.

«Με εκπλήσσει η καλπάζουσα φαντασία των Ελλήνων - να το πω διαστροφή; Νόμιζα ότι τα έχω δει όλα, αλλά τελικά δεν τα έχω δει» είπε με έκπληξη και συνέχισε:

«Υπάρχει ένας θίασος από νέους ηθοποιούς που ανεβάζουν ένα έργο που αφορά τον κανιβαλισμό-τον κανιβαλισμό σε όλα τα επίπεδα. Αφηγητής είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου. Τα παιδιά σε κάθε παράσταση θα έχουν καλέσει και έναν guest.

 Συνολικά έχουν καλέσει 16 προσωπικότητες, ανάμεσά τους η Λία Βίσση και ο Ηλίας Μαμαλάκης, και ο καθένας από αυτούς θα βγαίνει στη σκηνή για λίγο, μετά το τέλος της παράστασης, και θα λέει τα βιώματά του σχετικά με τον κανιβαλισμό.

Και επειδή τα παιδιά θεώρησαν ότι μπορεί κι εγώ να έχω μια άποψη, με κάλεσαν. Πήγα, είδα την πρόβα τζενεράλε και δεν τους έχω απαντήσει ακόμα. Μου άρεσε το έργο και θα αποφασίσω σύντομα. Αυτό τώρα, από το ότι υπάρχει γυμνό ή από το ότι θα πρωταγωνιστήσω με τον Στράτο Τζώρτζογλου, απέχει παρασάγγας».

tlife

Σήμερα η μεγάλη συναυλία των Active Member στον Ταύρο


Σήμερα η μεγάλη συναυλία των Active Member στον Ταύρο

Σήμερα 15 Ιανουαρίου οι Active Member θα πραγματοποιήσουν στον Ελληνικό Κόσμο την κεντρική χειμερινή τους συναυλία. O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia μετά από αρκετό διάστημα θα εμφανιστούν και πάλι για να παρουσιάσουν ένα τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια απ’ όλη τη δισκογραφία τους και τραγούδια από τον νέο τους δίσκο «Από της Φτιάξης μας τα Λάθια», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το ανεξάρτητο label 8ctagon.

Σε αυτή τη συναυλία για πρώτη φορά θα εμφανιστούν με full band!

Ένας από τους καλύτερους drummer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ο Κώστας Αναστασιάδης, σε μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς καθώς και με διαλείμματα όπου θα «μάχεται» σε battle τον Dj του γκρουπ Moya στα πικάπ του.

Επίσης, μαζί θα είναι και ο Jamoan με κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική), όπως και το τρίο του Δημήτρη Κουζή (βιολί, βιόλα, τσέλο).

Πάντα οι καιροί φυσάνε κόντρα σε όσους ονειρεύονται τ' απλά και τ' αυτονόητα και σε όσους τα ζούνε μέσα απ' τα τραγούδια και τις ιστορίες τους. Οι Active Member ήταν ανέκαθεν φτιαγμένοι από τη λάσπη και το φως της εποχής τους και πάντα θα αντιστέκονται στο κυρίαρχο ρεύμα. Οι στίχοι τους θα μας ταξιδέψουν κι αυτή τη φορά στα όμορφα λημέρια του μυαλού τους.

ΠΟΤΕ: ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011
ΧΩΡΟΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»
ΚΤΗΡΙΟ 56 - ΕΙΣΟΔΟΣ Γ΄- ΠΕΙΡΑΙΩΣ 254 - ΤΑΥΡΟΣ
Ώρα έναρξης 21:30 // Τιμή Εισιτηρίου: 18€

Σημεία Προπώλησης:

- TICKET HOUSE
- Δισκοπωλείο «Τζίνα» (Πανεπιστημίου 57, τηλ. 2103251271)
- «8ctagon» (Ξενοφώντος 8, Πέραμα τηλ. 2104022413)

O προπονητής του Α.Ο.Μοσχάτου σχολιάζει την αγωνιστική που πέρασε.Ποιοί είναι η αντίπαλοι των ομάδων μας την Κυριακή 16/1

Ο Κώστας Μπεγλιβανίδης προπονητής του Α.Ο.Μοσχάτου σχολιασε στο periferiako.com την 14η αγωνιστική του 9ου ομίλου στο οποίο και ανήκει η ομάδα του Μοσχάτου.

Τι είπε για κάθε αγώνα ξεχωριστά:

Ωρωπός - ΑΕ Περάματος 1-0
''Παρά τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Ωρωπός συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει, ενώ το Πέραμα απογοητεύει''

''Ατρόμητος Πειραιά - Τριγλία Ραφήνας 0-0
''Έχασε σημαντική ευκαιρία να ξεφύγει ο Ατρόμητος,δυσκολεύει η θέση του για την συνέχεια, η Τριγλία είνια πολύ αξιόπιστη ομάδα αν και νοφώτιστη''

Αχαρναϊκός- Μύκονος 0-2
''Για ακόμη μια φορά η Μύκονος έκανε έντονη την παρουσία της στα εκτός έδρας παιχνίδια,κόντρα  στον Αχαρναϊκό που έμεινε πολύ πίσω''

Μοσχάτο-Προοδευτική 1-1
''Είχαμε πριν από το ματσ ότι θέλουμε να πάρουμε αυτο που δικαιούμαστε,τελικά δεν πείραμε αυτό που αξίζαμε''

Κερατσίνι - Ολυμπιακός Λαυρίου 2-1
''Το Κερατσίνι συνέχισε αυτή την καλή πορεία που πραγματοποιεί φέτος, χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο παίρνει τα παιχνίδια''

Αήττητος Σπατών - Άνω Σύρος 2-0
''Χωρίς να δυσκολεύτει ο Αήττητος ο Αήττητος πήρε το παιχνίδι με την Σύρο που κάνει την προσπάθειά της''

Σαρωνικός Αιγ.- Κορωπί 0-0
''Η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά του Σαρωνικού παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν είναι μόνο για καλά λόγια, έχει πολύ αξιοπρέπή παρουσία η ομάδα της Αίγινας

Οι Αγώνες των ομάδων μας την Κυριακή 16/1/2011

Άνω Σύρος - Α.Ο.Μοσχάτου 16/1   15:00 μ.μ
Φωστήρας - Αθηναϊκός          16/1   15:00 μ.μ
Νέα Ιωνία -   Άγιαξ Ταύρου     16/1   15:00 μ.μ

Ενοικιάσεις Διαμερισμάτων στο Μοσχάτο Ταύρος

ΤΑΥΡΟΣ διαμέρισμα 119 τ.μ., 1ου, γωνιακό, διαμπερές, 3 υ/δ, κουζίνα, χολ, σαλόνι, καθιστικό, φυσικό αέριο, τέντες.
Τιμή: 500,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6940-673956




ΜΟΣΧΑΤΟ Καλύμνου 9, διαμέρισμα 70 τ.μ., 3ου, γωνιακό, 2 υ/δ, κατασκευή '85, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακός, χωρίς ασανσέρ, χωρίς κοινόχρηστα, ανακαινισμένο, ανακαίνιση '10, πλησίον ΗΣΑΠ και λεωφορείων.
Τιμή: 430,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6937-322206

Βράβευση του Α.Ο.Μοσχάτου και της Θύελλας Μοσχάτου από την ΕΠΣΠ

Η ετήσια γιορτή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24.1.2011 και ώρα 6.45μ.μ., στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Σ.Ε.Φ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν πρόσωπα και φορείς που συνέδραμαν, με οποιονδήποτε τρόπο το πειραϊκό ποδόσφαιρο. : Τα σωματεία που θα βραβευτούν από το Μοσχάτο είναι:


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 24.1.2011

Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

- ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β2 -ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Α'
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α.Ο. ΜΟΣΧΑΤΟΥ

- ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Α1 -ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ληστεία στον Βερόπουλο στο Μοσχάτο!!!

Δέκα λεπτά μετά τις 21.00 εχθές το βράδυ, δυο άνδρες με την απειλή όπλων εισήλθαν στο σούπερ μάρκετ "Βερόπουλος" στο Μοσχάτο, κοραή 51και άρπαξαν τα χρήματα της ημερήσιας είσπραξης και στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών



πηγή: newsbomb