Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Μεταγραφή Βόμβα θέλει να κλείσει ο φωστήρας στον Ταύρο

Μία ανάσα από την πραγματοποίηση μιας σημαντικής για τα δεδομένα της κατηγορίας μεταγραφής βρίσκεται ο Φωστήρας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της προφορικής συμφωνίας που έχει επέλθει με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Σιάσο.Τον παίκτη, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια, τη σεζόν 2005-06, φορούσε ξανά τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου του Ταύρου στα γήπεδα της Δ’ Εθνικής. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Σιάσος αγωνιζόταν στην Πέρα Κλουμπ, κάτω από τις οδηγίες του νυν τεχνικού του Φωστήρα, Κώστα Ψυρρόπουλου, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ της σεζόν 2008-09 και την έκτη θέση στον 8ο όμιλο της Δ’ Εθνικής πέρυσι, σκοράροντας συνολικά περισσότερα από 20 γκολ.

πηγή: sentra

Αίσιο τέλος η Ληστεία στον Πειραιά

Τρεις ώρες περίπου κράτησε η ομηρία στην Εθνική Τράπεζα στον Πειραιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.Ο δράστης παραδώθηκε φωνάζοντας...

''Δεν με νοιάζει αν πεθάνω. Κάθε μέρα πεθαίνω''.Όλοι οι όμηροι είναι πολυ καλά στη υγεία τους

tromaktiko

Ξεκινάει η γιορτή του Δήμου Ταύρου.''Ταύρεια''

Αύριο 24/08/2010, ξεκινάει η γιορτή του Ταύρου στις πλατείες της Πόλης Τα ''Ταύρεια''. Όπως είχαμε γράψει πριν αρκετό καιρό (εδώ), Τα «Ταύρεια»  είναι θεσμός πολιτιστικός οπου αγκαλιάστηκε απο όλους τους Δημότες του Ταύρου και όχι μόνο. Όσοι δημότες του Μοσχάτου δεν έχουν επισκεφθεί ακόμα τις εκδηλώσεις των Ταυρείων, αξίζει τον κόπο να παρευρεθούν τουλάχιστον σε κάποιες από αυτές. Είναι κάτι όμορφο πριν ξεκινήσει ο δύσκολος Χειμώνας!



Οι εκδηλώσεις Αρχίζουν:               24/08/2010 και θα διαρκέσουν εώς 08/09/2010
Για πληροφορίες             :                Κερασίδου Αλεξάνδρα
τηλ                                   :                210-3402212/213

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ 24/08/2010

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
''Ο Καραγκιόζης στο Πιθάρι''

ΟΜΗΡΟΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΛΗΣΤΕΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ BLOG TROMAKTIKO

12.56

Ληστής μπήκε μέσα σε τράπεζα στον Πειραιά και αφού ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες ζήτησε τα λεφτά.Οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία και η ομάδα...

ΔΙΑΣ η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο της ληστείας.Ο Ληστής που είναι μέσα στην τράπεζα κρατάει ομήρους πελάτες και υπαλλήλους.Μέχρι στιγμής τουλάχιστον 6 όμηροι έχουν αφεθεί ελέυθεροι.


01:10
Μέσα στην τράπεζα ταμπουρομένος είναι ακόμη ο ληστής και κρατάει ομήρους άγνωστο ακόμη πόσα άτομα. Μέχρι στιγμής έχει αφήσει ελεύθερους τουλάχιστον 8 ομήρους ενώ κρατάει και χειροβομβίδα.


2:00
Ο δράστης πριν λίγη ώρα βγήκε απο την τράπεζα με 2 ομήρους.Μετά ξαναταμπουρώθηκε στο κατάστημα της Εθνικής τράπεζας.Κρατάει και δύο χειροβομβίδες. Πρίν από μισή ώρα ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί από το κτίριο της τράπεζας. Μέχρι στιγμής έχει αφήσει ελεύθερους τουλάχιστον 14 ομήρους.



πηγή: tromaktiko

Ζητείται Πωλητής χονδρικής Απο εταιρία στον Ταύρο

H Shop & Trade Α.Ε.Β.Ε, στις αρχές του 2008 και ως απόρροια της πολυετούς επιτυχημένης πορείας της στην ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την Sixty SpA Italy ίδρυσαν την Sixty Hellas S.A. Η νέα εταιρεία εκπροσωπεί έξι σήματα ρούχων ενηλίκων (Miss Sixty, Energie, Killah, Sixty Men, Murphy&Nye, Refrigwear), τρεις εταιρείες παιδικών ρούχων (Miss Sixty, Energie, Murphy&Nye), πέντε εταιρείες υπόδησης ενηλίκων (Miss Sixty, Energie, Killah, Sixty Men, Murphy&Nye) και δύο παιδικής υπόδησης (Miss Sixty, Energie). Τέλος, το portfolio της Sixty Hellas, ενισχύεται με τρία νέα σήματα αξεσουάρ
Αναζητάμε άτομα δυναμικά για την θέση του Πωλητή Χονδρικής.
Κύριες Αρμοδιότητες και Καθήκοντα:
Προωθεί τα προϊόντα της εταιρίας σε εταιρικούς πελάτες.
Εφαρμόζει τους στόχους πωλήσεων, τα σχέδια και τα προγράμματα για τους λογαριασμούς της ευθύνης του.
Δημιουργεί και διατηρεί αποτελεσματικές σχέσεις με μεγάλους πελάτες παρέχοντας ποιοτική εξυπηρέτηση και εφαρμόζει στο βέλτιστο την εμπορική πολιτική της εταιρίας.
Συλλέγει δεδομένα ώστε να εκτιμήσει το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών καθώς και επιπλέον ανάγκες που πρέπει να ικα\νοποιήσει.

Απαραίτητα Τυπικά προσόντα:

Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων επιθυμητό.
Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία 2-4 χρόνια σε αντίστοιχη θέση.
Άριστη γνώση Windows, MS Office και Αγγλικών.
Πολύ καλή οργανωτική και επικοινωνιακή ικανότητα.
Δέσμευση για το αποτέλεσμα, ομαδικότητα και ευελιξία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους αναγράφοντας τον κωδικό CSR01 στο 1) email: [Για να στείλετε email κάντε κλικ εδώ], 2) fax: 210 3402 099 ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Shop & Trade S.A., Κυδωνιών 1 & Πειραιώς 222, Ταύρος, Αθήνα, Τ.Κ. 177 78 – Υπ’όψιν: Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Προσφέρουμε:
Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών.
Εκπαίδευση και δυνατότητα εξέλιξης σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία.

Πηγή: Kariera

ΠΩΛΗΤΡΙΑ με πείρα ζητείται Στο Μοσχάτο

ΠΩΛΗΤΡΙΑ με πείρα ζητείται για βραδινά φορέματα, περιοχή Μοσχάτο



Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 4227333

Νεκρή η 11χρονη που εξαφανίστηκε στην Αρκαδία


Τραγική κατάληξη είχε τα θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής με ένα εξαφανισμένο κορίτσι στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας. Η 11χρονη Ρενί Τραϊκόβα, υπήκοος Βουλγαρίας, βρέθηκε νεκρή στις 5.05 το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι βρέθηκε κακοποιημένο.
Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί ειδοποίηση amber alert και είχε σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.
Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας, έχει συλληφθεί και ο δράστης της δολοφονίας της. Πρόκειται για έναν 40χρονο Αλβανό, ο οποίος διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα για ερωτικούς λόγους.
Το παιδί βρέθηκε πολύ κοντά στο σπίτι του, ενώ εξαφανίστηκε την ώρα που γύριζε σπίτι του από παιχνίδι.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ Nairouz Acoustic, Romeos & Juliet, Faceless στα ΤΑΥΡΕΙΑ

Nairouz Acoustic, Romeos & Juliet, Faceless - Live Στα Ταύρεια 2010


Πλατεία Αγ. Γεωργίου, Ταύρος

Η πλατεία περικυκλώνεται από τις οδούς:
Σμύρνης, Χρυσοστόμου Γρεβενών, Ελευθερίου Βενιζέλου, Αγ.Γεωργίοιυ
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010
Ώρα έναρξης : 20:30


Παίζουν:
-Ναϊρούζ Acoustic (Alternative)

Ναϊρούζ Ελθίνι - Φωνητικά, Κιθάρα
Λεωνίδας Λαμπρόπουλος - Μπάσο
Ανδρέας Νικόλης - Κρουστά

-Romeos & Juliet (Ελληνικό & Ξένο Rock)

Νίκος Παπαδόπουλος - Φωνητικά
Μαριλία Μουρατογλου - Φωνητικά
Νίκος Σμοΐλης - Κιθάρα, Φωνητικά
Λευτέρης Γριτσίπης - Κιθάρα
Μιχάλης Κουτσοδόντης - Πλήκτρα
Γιάννης Τριανταφύλλου - Κρουστά

-Faceless (Metal)

Αλέξανδρος Τάσιου - Φωνητικά
Λευτέρης Γριτσίπης - Κιθάρα
Γιάννης Καλδερεμίδης - Κιθάρα
Βαγγέλης Μαρκοτζίνος - Μπάσο
Νίκος Πατσής - Κρουστά

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

- Λεωφορείο:

Αποβιβασθείτε στη στάση "Ταύρος", επί της οδού Πειραιώς, έξω από το ϊδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η οποία εξυπηρετείται από τις γραμμές 049, 815, 914, 915. Περπατήστε επί της Πειραιώς και στο πρώτο στενό (Αγ.Γεωργίου) στρίψτε δεξιά. Στο τέλος του δρόμου θα δείτε το ναό και την πλατεία.
- Μετρό:

Αποβιβασθείτε στη στάση "Τάυρος" της πράσινης γραμμής. Χρησιμοποιήστε την έξοδο προς Ταύρο, κατεβείτε τη ράμπα και συνεχίστε ευθεία μέχρι να συναντήσετε την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στρίψτε αριστερά και περπατήστε ευθεία, περνώντας τα Λύκεια του Ταύρου, μέχρι να συναντήσετε την διχάλα έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας. Ακολουθήστε τη δεξιά οδό μέχρι να συναντήσετε την οδό Πειραιώς. Περάστε απέναντι στο δρόμο ανάμεσα από το βενζινάδικο και το Aldi. Στο τέλος του δρόμου στρίψτε δεξιά και θα δείτε το ναό και την πλατεία.

-Αυτοκίνητο:

Από οδό Πειραιώς, στρίψτε στα φανάρια της οδού Μακεδονίας, απέναντι από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Στο πρώτο στενό στρίψτε αριστερά και συνεχίστε ευθεία μέχρι να συναντήσετε το ναό και την πλατεία.

Από Πέτρου Ράλλη στρίψτε στο φανάρι στο ύψος του Lidl στον Ταύρο (Δωρίδος). Στο τέλος του δρόμου στρίψτε στο φανάρι αριστερά (Λ.Ειρήνης) και στην επόμενη διαστάυρωση ακολουθήστε το στενό δεξιά (Μακεδονίας). Περάστε το ναό του Εσταυρωμένου και συνεχίστε ευθεία μέχρι να περάσετε τις γραμμές του ΟΣΕ. Στο δεύτερο (Ελευθερίου Βενιζέλου) ή στο τρίτο στενό (Σμύρνης) μετά τις γραμμές στρίψτε δεξιά και συνεχίστε μέχρι να συναντήσετε την πλατεία ή το ναό αντίστοιχα.



Επικοινωνία - πληροφορίες : markotzinos@yahoo.gr

Η σελίδα της Συναυλίας στο facebook

''Το νησί των καταραμένων'' Στη Νέα Μασκώτ Ταύρου

''Το νησί των καταραμένων'' Στη Νέα Μασκώτ Ταύρου
Καλοκαίρι 1954. Ο Αμερικανός αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ φτάνουν σ' ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Ασκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Οταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη. Στο νοσοκομείο Ασκλιφ, τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται και ο Ντάνιελς βρίσκεται έρμαιο σε «απάνθρωπες», ριζοσπαστικές θεραπείες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πειράματα με φάρμακα, βάρβαρες χειρουργικές επεμβάσεις και πλύσεις εγκεφάλου... Οσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο πιο θολή γίνεται αυτή, και τόσο περισσότερο αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να μη φύγει ποτέ από εκεί... Τουλάχιστον όχι σώος, γιατί κάποιος εκεί μοιάζει να προσπαθεί να τον τρελάνει... Είναι Σκορτσέζε...


ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Διεύθυνση:
Κωνσταντινουπόλεως, Πάρκο Ηρώων
23/08/2010 - 25/08/2010
Τηλέφωνο Πληροφοριών:
210 3459531
Ώρες προβολής: Δευτ. έως και Τετ. 21.00, 23.15

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 23/08/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

8.00 π.μ.-.2.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ.-8.00 πρωί


ΤΑΥΡΟΣ: Αγ.Σοφίας 6 & Χαμοστέρνας

ΜΟΣΧΑΤΟ: Λ.Κατσώνη 133 & Καποδιστρίου